![]() |
سال تحصیلی| شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C) +--- انجمن: گفت و گوی آزاد (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF) +--- موضوع: سال تحصیلی| شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر (/Thread-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D9%85-%DB%8C%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D9%85%D8%B1) |
RE: سال تحصیلی| شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر - Tyrion - 09-24-2015 نقلقول: باشه اقا شما راست می گی آقای کتاب خوان (!) تا حالا اسم «بینوایان»، «خرمگس»، «الههی کمدی» و یا «زهیر» به گوشت خورده؟ اگر هم نخورده باشه با چن تا سرچی که شما الان میکنی میخوره حتماً. پینوشت: اصلاً معلوم بود میخوای خودتُ روشن فکر نشون بدی که آره من کتاب میخونم و شما یه مشت احمق و Loser هستید که کل زندگیتون شده گیم... RE: سال تحصیلی| شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر - Dark Vampire - 09-24-2015 بعضیاتون چقدر دلخوشید فکر میکنید دانشگاه تموم شد منتظرن شماها بیایید بهتون کار بدن حتی درس خوندن در دانشگاه های سراری هم دلیلی بر پیدا کردن شغل در آینده نمیشه تو کشوری که 22درصد بیکار داره و 15نفری که سن اشتغال و ازدواج رد کردن و جز آمار 22درصدی نمیشند پیدا کردن شغل یه جورeaster egeست! فعلا برای ساختن آیندتون به جز توهماتی که برخی از اعضای فامیل بهتون القا میکنند 4 جا بیشتر نیست که بتونید راحت کار پیدا کنید ارتش زمینی هوایی و دریایی و نیروی انتظامی هست که میشه در بخش کارمندی و نظامی فعالیت کرد! کسی علاقه داره با دیپلم اقدام کنه موقع کار اجازه درس خودن و دانشگاه رفتن بهتون میده بعد همون مدرک رو میبرید تحویل میدید حقوق بیشتری میگیری برای ارتش نیروی هوایی و زمینی میشه از طریق دانشگاه افسری درس خوند که بعد دانشگاه آدم خیالش راحته کار داره! الان شماها هیچی نمیفهمید دقیقا یک سال بعد دانشگاه میفهمید زندگی یعنی چی!اون موقع دیگه علاقه به رشته و این حرفا نیست ! سنتون میره بالا کار نیست پول نیست سربازی هست که دیگه بدتر بعد سربازی هم فقط یه راه دارید اونم خودکشیه :D RE: سال تحصیلی| شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر - Rise of Duty - 09-24-2015 نقلقول: سوال دومی هم پرسیدید مرغ پخته بهش میخنده واقعاً! آره بازی نکنیم چون توش با جملهی «میشن فیلد» یا «یو داید» روبرو میشیم!جان هر کی دوستش داری بگو چه جوری از سوال "تا کنون چند بار با MISSION FAILED یا YOU DIED مواجه شده اید؟" برداشت کردی که من دارم میگم باید به خاطر یه پیغم مبنی بر GAME OVER بازی را کنار گذاشت؟ اصلاً همچنان منظوری نداشتم RE: سال تحصیلی| شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر - .Ali. - 09-24-2015 (09-24-2015, 04:25 PM)Dark Vampire نوشته است: بعضیاتون چقدر دلخوشید فکر میکنید دانشگاه تموم شد منتظرن شماها بیایید بهتون کار بدنخب باید زحمت کشید دیگه، حرف اینا اینه که هم میخوان زحمت بکشن هم بازی کنن :cool: RE: سال تحصیلی| شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر - Tyrion - 09-24-2015 (09-24-2015, 04:26 PM)Trevor Morris نوشته است: جان هر کی دوستش داری بگو چه جوری از سوال خوشحال میشم منظورتون رو بدونم RE: سال تحصیلی| شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر - Station - 09-24-2015 هر گونه بحث سییاسی ممنوع است. مقاله ما درباره سال تحصیلی و گیم و گیمر هستش ولی درباره نگرش و اعتقادات یک کاربر بحث میکنید. یک عده هم از فرصت استفاده میکنند و در خلال این صحبت ها، حرف های بی ربط میزنند. RE: سال تحصیلی| شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر - erfanrd - 09-24-2015 کورخوندن ما گول شیطان نمیخوریم و گیم ادامه میدیم من تازه میخوام ps4 بخرم باو RE: سال تحصیلی| شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر - Lightninghero - 09-24-2015 اقا بس کنید دیگه تاپیک زدن کیفتون کوک شه نه این که کیفتون کوفت شه RE: سال تحصیلی| شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر - Dark Vampire - 09-24-2015 (09-24-2015, 04:28 PM).Ali. نوشته است:(09-24-2015, 04:25 PM)Dark Vampire نوشته است: بعضیاتون چقدر دلخوشید فکر میکنید دانشگاه تموم شد منتظرن شماها بیایید بهتون کار بدنخب باید زحمت کشید دیگه، حرف اینا اینه که هم میخوان زحمت بکشن هم بازی کنن :cool: نه عزیز شما زحمت هم بکشی هیچی نمیشه من تو زندگی خودم مطمئن شدم با زحمت به جایی نمیشه رسید فقط با پارتی میشه یعنی من الان برای آینده ی خودم هم فقط به این پارتیه فکر میکنم که ایا بشه آیا نشه وگرنه زحمت رو که کشیدم چیزی عایدم نشد حتی دور و برم هم کسایی که هستند همینطورین با زحمت هیچی نمیشه این آزمون های استخدامی همش کشکه و از قبل مشخصه کی استخدام این کشور اینقدر زندگی سخته الان سن شماها نمیتونه درک کنه همتون رو پیر میکنه این نسل نابود میشه :( مگر اینکه بتونید خارج از کشور درس بخونی رفیقی دارم سوم دبیرستان امسال 12میلیون شهریه مدرسه داده این آقا راحت میتونه روسیه رشته نرم افزار بخونه با هزینه ی خوابگاه عالی و خورد و خوراک و تفریح و هزینه ی دانشگاه و کتاباش میشه سالی 15میلیون یا کمتر باز بستگی به خود آدم داره چون بعضیا دیسکو و استریپ کلاب جاهای دیگه میرن که این مشکل خودشونه این بحث بازی و کتاب هم چرته ولی من مقابله به مثل نمیکنم که یه توهینی بشه و منم بیام توهین کنم هر دو ناراحت شیم!من خودم توی زندگی کتاب زیاد خوندم و همین الانش که دارم تایپ میکنم پشت سرم یه کتاب خونه تو اتاقم دارم که بیشتر شعر میخونم و فروغ فرخزاد هم شاعر مورد علاقه ام هست الانم درگیر کتاب بوفه کور صادق هدایتم که بزور از تهران کنار خیابون ها نسخه اصلیش رو برام پیدا کردند برادر من 32سالشه دو تا بچه داره زندگی خوبی داره گیم هم بازی میکنه یه لپ تاپ گیم ایسوسز داره حدود 8میلیون هزینش شد چون از سری گیمینگ هست Batmanو fifaوbioshockجز بازی های مورد علاقش هستند اینکه گیم بخواد به زندگی آدم لطمه وارد کنه افسانه ی ساخته شده توسط پدر و مادر های نا اگاه کشور ماست RE: سال تحصیلی| شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر - Tyrion - 09-24-2015 نقلقول: من تو زندگی خودم مطمئن شدم با زحمت به جایی نمیشه رسید فقط با پارتی... دقیقاً میخای چند تا مثال برات بزنم از افرادی که با زحمت به قلهی موفقیت رسیدن؟ از اونور هم خوشحال میشم چن تا مثال بزنی از افرادی که با پارتی بازی توی تاریخ جاودانه شدن... |