![]() |
خرید کنسول یا کامپیوتر؟ - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C) +--- انجمن: گفت و گوی آزاد (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF) +---- انجمن: گفتگوی آزاد مخصوص اعضا (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +---- موضوع: خرید کنسول یا کامپیوتر؟ (/Thread-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%84-%DB%8C%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1%D8%9F) |
RE: خرید کنسول یا کامپیوتر؟ - Marcus Holloway - 09-11-2016 (09-11-2016, 09:40 PM)Shayan.Z نوشته است:(09-11-2016, 09:28 PM)Dark Raider نوشته است: خوب اگه با اکانت ترکیبی انلاین بازی کنی ممکنه صاحب اکانت با پشتیبانی سونی تماس بگیره و گزارش بده غیر از اون فقط اون بازی بن نمیشه کلا اکانت psn شما بن میشه و باید فقط بازی اورجینال بگیریداین اتفاق که زنگ بزنن و مراجعه کنن خیلییی کم میوفته و بلافاصله رسیدگی نمیشه و اکانت خودتون به ندرت بن میشه و اون بازی ها براتون بن میشه و اکانت خودتون مشکلی براش پیش نمیاد و میتونید باز ترکیبی بندازید داخلش ولی درست میگید آنلاین بازی کردن ریسک رو میبره بالا نمیدونم از مدیر ERFAN-RP باید بپرسیم ایشون اطلاعاتشون بالاس بعد یه سوال اگه شما اکانت ترکیبیه بازیو بخری باید دیتاشو دانلود کنی؟ بعد یه وسال چرا قیمت این اکانتا انقدر بالاس اکانت تکی انچارتد 4 رو قیمت کردم اون اولا که اومده بود گفت 50000 تومن ![]() RE: خرید کنسول یا کامپیوتر؟ - Hidden Shadow - 09-11-2016 (09-11-2016, 10:21 PM)Dark Raider نوشته است:(09-11-2016, 09:40 PM)Shayan.Z نوشته است:(09-11-2016, 09:28 PM)Dark Raider نوشته است: خوب اگه با اکانت ترکیبی انلاین بازی کنی ممکنه صاحب اکانت با پشتیبانی سونی تماس بگیره و گزارش بده غیر از اون فقط اون بازی بن نمیشه کلا اکانت psn شما بن میشه و باید فقط بازی اورجینال بگیریداین اتفاق که زنگ بزنن و مراجعه کنن خیلییی کم میوفته و بلافاصله رسیدگی نمیشه و اکانت خودتون به ندرت بن میشه و اون بازی ها براتون بن میشه و اکانت خودتون مشکلی براش پیش نمیاد و میتونید باز ترکیبی بندازید داخلش ولی درست میگید آنلاین بازی کردن ریسک رو میبره بالا داداش این تایید دو مرحله رو همه حساب ها دیگه کم کم داره میره و این اکانت های هکی کم میشن و با کم شدنشون تقاضی میره بالا و قیمتش هم میره بالا. الان من امروز یه آنچارتد ریجن 2 100 هزارتومن پیدا کردم RE: خرید کنسول یا کامپیوتر؟ - Shayan.Z - 09-12-2016 (09-11-2016, 10:21 PM)Dark Raider نوشته است: نمیدونم از مدیر ERFAN-RP باید بپرسیم ایشون اطلاعاتشون بالاسآره باید دیتا دان کنی که دیتا هم ارزون میفروشن هم میتونی با نت نامحدود همراه اول یا ایرانسل که هزار تومن یا دو تومنه دان کنید هم اکه شاتل دارید با ۱۰ تومن یا ۲۰ نامحدود از شاتلند دان کنید (09-11-2016, 10:34 PM)Alone In The Darkness نوشته است: داداش این تایید دو مرحله رو همه حساب ها دیگه کم کم داره میره و این اکانت های هکی کم میشن و با کم شدنشون تقاضی میره بالا و قیمتش هم میره بالا. الان من امروز یه آنچارتد ریجن 2 100 هزارتومن پیدا کردم تاید دو مرحله ای خیلی کمه و داشتیم که اکانت داری تایید دو مرحله ای هم مشکلی نداشته ---- میگم شماها از کجا اکانت میگیرید که اینقدر گرونه؟!؟! من یه ۵-۶ تا کانال دارم هبچکدوم ابنقدر گرون نیس این اکانتو ببینین Uncharted 4: A Thief’s End WWE 2K16 EA SPORTS[TRADE MARK SIGN] UFC[REGISTERED SIGN] 2 DARK SOULS[TRADE MARK SIGN] III Grand Theft Auto V DOOM Mortal Kombat X Assassin’s Creed[REGISTERED SIGN] Syndicate Overwatch: Origins Edition TOM CLANCY’S RAINBOW SIX[REGISTERED SIGN] SIEGE UNCHARTED The Nathan Drake Collection God of War III Remastered Batman[TRADE MARK SIGN]: Arkham Knight The Witcher 3: Wild Hunt No Man's Sky Need for Speed[TRADE MARK SIGN] Tom Clancy’s The Division[TRADE MARK SIGN] METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN Battlefield[TRADE MARK SIGN] Hardline Standard Edition Fallout 4 Just Cause 3 Tony Hawk's[REGISTERED SIGN] Pro Skater[TRADE MARK SIGN] 5 Mad Max LEGO[REGISTERED SIGN] Marvel's Avengers Far Cry[REGISTERED SIGN] 4 Gold Edition STAR WARS[TRADE MARK SIGN] Battlefront[TRADE MARK SIGN] Deluxe Edition South Park[TRADE MARK SIGN]: The Fractured but Whole[TRADE MARK SIGN] Released Dec 6, 2016 Bloodborne[TRADE MARK SIGN] 7 Days to Die Resident Evil Resident Evil 6 RESIDENT EVIL 5 resident evil 4 Battlefield 4[TRADE MARK SIGN] Max Payne[REGISTERED SIGN] Deadpool Journey[TRADE MARK SIGN] Grand Theft Auto[REGISTERED SIGN]III Middle-earth[TRADE MARK SIGN]: Shadow of Mordor[TRADE MARK SIGN] GOTY DARK SOULS[TRADE MARK SIGN] II: Scholar of the First Sin LEGO[REGISTERED SIGN] Batman[TRADE MARK SIGN] 3: Beyond Gotham Deluxe Edition Sleeping Dogs[TRADE MARK SIGN] Definitive Edition HITMAN[TRADE MARK SIGN] Intro Pack PAYDAY 2: CRIMEWAVE EDITION Hitman GO: Definitive Edition Assassin's Creed Chronicles: China EA SPORTS UFC Ultra Street Fighter IV The Elder Scrolls[REGISTERED SIGN] Online: Tamriel Unlimited[TRADE MARK SIGN] Trials Fusion[TRADE MARK SIGN] WWE 2K15 The Last Of Us[TRADE MARK SIGN] Remastered inFAMOUS First Light Plants vs. Zombies[TRADE MARK SIGN] Garden Warfare PS PLUS این اکانت به نظرتون چن؟ 120 تومن پلاس هم داره ریجن ۱ البته اینجور اکانتا ریسک داره خخخ چون اگه بپره خیلی زور داره ولی شما قیمتو نگاه کنید!!!! Sent from my LG-D802 using Tapatalk RE: خرید کنسول یا کامپیوتر؟ - GHADER PC - 09-12-2016 دوستان من pc دارم و واقعا بشیمون هستم که چرا کنسول نگرفتم کنسول خیلی راحت جابجا میشه یا مشکلی در نصب یا اجرا بازی ها کمتر واستون بیش میاد و از بازی ها انحصاری نهایت لذت رو میبرید و به این نصیحت من گوش بدید هیچ وقت سراغ pc نرید و یکی دیگه از مشکلات pc سخت فروختن اون هستش که همیشه باید نصف قیمت بفروشید و کنسول هم این مشکل رو نداره راحت میتونید بفروشید اگه 1.300 خریده باشید میتونید 1 تومن با بازی هاش بفروشید که واقعا ظرر کمتری نسبت به pcفروختن داره ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (09-12-2016, 12:16 AM)Shayan.Z نوشته است:داداش ایول عجب اکانتی حالشو ببر(09-11-2016, 10:21 PM)Dark Raider نوشته است: نمیدونم از مدیر ERFAN-RP باید بپرسیم ایشون اطلاعاتشون بالاسآره باید دیتا دان کنی که دیتا هم ارزون میفروشن هم میتونی با نت نامحدود همراه اول یا ایرانسل که هزار تومن یا دو تومنه دان کنید هم اکه شاتل دارید با ۱۰ تومن یا ۲۰ نامحدود از شاتلند دان کنید ![]() RE: خرید کنسول یا کامپیوتر؟ - Shayan.Z - 09-12-2016 (09-12-2016, 12:35 AM)GHADER PC نوشته است: داداش ایول عجب اکانتی حالشو ببرنه مال من نیس ![]() خواستم نمونه نشون بدم Sent from my LG-D802 using Tapatalk خرید کنسول یا کامپیوتر؟ - Farhad01 - 09-13-2016 این اکانت های هکی یا ترکیبی دقیقن دزدی هست یک دقیقه خودتون رو جای طرف بذارید ، اگه اکانت ارزشمند خودتون هک بشه چه حسی پیدا می کنید؟ درباره ی کنسول یا PC هم نظر من اینه که با این بحث میان نسلی و ... ما دیگه شاهد اون پشتیبانی سابق از کنسول ها نیستیم بلکه هر دو سه سال میخوان کنسول بدن ! و مثل PC باید خرج کرد در مجموع با این رویه قطعن PC انتخاب بهتریه! مشکلات اجرا هم با سرچ در اینترنت پیدا میشه بالأخره هرچی که باشه Sent from my iPhone using Tapatalk RE: خرید کنسول یا کامپیوتر؟ - Booker_Dewitt - 09-13-2016 سلام به نظر من پی سی بهتره ، چون بازی های کنسول از 150.000 تومن تا 200.000 خورده ای هست ، ولی اگر کسی از لحاظ خریدن بتونه بخره خیلی از پی سی براش بهتره نظر من اینه بهتر بودن PS4 کم قیمت بودن PC چون سی دی کی اشتراکی داره |