معرفی نرم افزار Low Specs Experience + آموزش | کاهش گرافیک بازیها - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: راهنمایی و ترفند های بازی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D9%81%D9%86%D8%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C) +--- انجمن: راهنمایی در بازی ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7--130) +--- موضوع: معرفی نرم افزار Low Specs Experience + آموزش | کاهش گرافیک بازیها (/Thread-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-Low-Specs-Experience-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) |
معرفی نرم افزار Low Specs Experience + آموزش | کاهش گرافیک بازیها - Yves Guillemot - 05-23-2016 معرفی نرم افزار Low Specs Experience + آموزش | کاهش گرافیک بازیها
امروزه در صنعت بازیهای رایانهای، ما شاهد پیشرفت گرافیکی تمام بازیها هستیم. این موضوع برای عدهای خوشایند و برخی ناراحت کننده است! عدهای که از این موضوع ناراحت هستند، افرادی هستند که سیستم مورد نیاز جهت اجرای بازیهای امروزی را ندارند و قادر به انجام بازیها نیستند. اما ما نرم افزاری را پیدا کردهایم بهنام " Low Specs Experience" که راهحل مشکل شما است. این نرمافزار با یک سری تغییرات در فایلهای بازی مد نظر، قادر به کاهش کیفیت و رزولوشن بازیها میباشد که این نرم افزار برای بازیبازان، بسیار کاربردی و مفید میباشد. اگر از آن دسته افرادی هستید که سیستم شما قادر به اجرای بازیهای امروزی نیست یا در هنگام اجرای بازیها با لگ و افت فریمهای شدیدی مواجه میشوید این آموزش را به هیچ وجه از دست ندهید.
بریم سراغ آموزش...
3.حال تبلیغاتی را مشاهده خواهید کرد که با کلیک ضربدر بالای تبلیغات، پنجره آن را ببندید. 4.حال با صفحه نصب نرم افزار، مواجه میشوید که باید اول تیک را فعال کرده و سپس گزینه نصب را کلیک کنید بعد با پنجرهای مواجه میشوید که باید گزینه" YES" را انتخاب کنید. 8. حال پنجرهای را مشاهده میکنید و بر روی فلش مشخص شده در تصویر بالا کلیک کرده و دنبال بازی مورد نظر بگردید.
9. ما به طور مثال بازی: Dark Souls III را انتخاب میکنیم. حال با پنجره زیر مواجه خواهیم شد؛ حالا ما باید یکی از رزولوشنها را به دلخواه انتخاب کنیم ( سایز 480*640 بهترین گزینه است) سپس با پیغامی مواجه خواهید شد که گزینه YES و بعد گزینه OK را بزنید. حال به مدت 1 دقیقه صبر کنید و بعد وارد بازی شوید خواهید دید که رزولوشن و کیفیت بازی پایین آمده و بازی به خوبی اجرا میشود. اگر باز هم لگ و افت فریم داشتید، رزولوشنهای پایینتر را امتحان کنید. البته این راه برای سایزهایی میباشد که بالای آنها عبارت CMD را ننوشته باشد. و آموزش فعال کردن آن سایزها را در ادامه توضیح دادیم. 10. در عکس بالا حتما عبارتهای CMD را مشاهده کردید؛ برای استفاده از این سایزها کافیست آن را انتخاب کنید حال پیغامی را مشاهده میکنید گزینه YES را انتخاب و بعد گزینه OK را انتخاب کنید. الان در دسکتاپ خود آیکن جدیدی را میبینید به نام "ReSwitch 640x480" البته سایزی که در اسم مشاهده میکنید به انتخاب سایز صفحه خودتان بستگی دارد که من در اینجا سایز 640x480 را انتخاب کردم. بر روی آن آیکو.ن کلیک کرده و سپس شاهد پنجرهای هستیم که در عکس زیر مشاهده میکنید:
همانطور که از عکس پیداست باید شما 1 دقیقه صبر کنید سپس سایز رزولوشن دسکتاپ شما به صورت خودکار تغییر مییابد که اصلا جای نگرانی نیست. حال در همان وضعیت شما بازی خود را اجرا کرده و لذت ببرید. در ضمن پس از اتمام بازی، حتما سایز رزولوشن دسکتاپ خود را به حالت قبل برگردانید. اگر هم بلد نبودید قبل از اقدام به هرکاری آموزش تغییر رزولوشن دسکتاپ را در ویندوزی که بر روی سیستم شما نصب میباشد را مطالعه کنید.
لیست بازیهایی که این نرم افزار پشتیبانی میکند:
---------- --------- --------- باز هم اشاره میکنم این لیست حتما با آمدن آپدیتهای جدید نرمافزار بیشتر هم میشود... ----- در آخر هم چند تا از معجزات این نرم افزار را میبینیم! -------- -------- ------- انشاالله اگر دوستان هم مایل بودن میتونن به بنده اطلاع بدند که بهصورت ویدیویی این آموزش را به زودی آماده کنم. این هم از آموزش ما، اگر سوالی بود بنده در خدمتم... موفق باشید... RE: معرفی نرم افزار Low Specs Experience + آموزش | کاهش گرافیک بازیها - Maziyar Hemmati - 05-23-2016 سلام بر فن امینم آموزش کامل و کاربردی بود. مخصوصا برای کسایی که علاقه شدیدی به نقد نویسی دارن ولی به دلیل این که سیستم درست و حسابی ندارن نمیتونم بازیها رو انجام بدن در کل آموزش جامع و کاربردی هستش ممنون امیرجان RE: معرفی نرم افزار Low Specs Experience + آموزش | کاهش گرافیک بازیها - MONSEF - 05-23-2016 چیز خوبی هست ولی دیگه هیچ چی از گرافیک نمیمونه[font=ICTraffic] [/font] RE: معرفی نرم افزار Low Specs Experience + آموزش | کاهش گرافیک بازیها - You Never Win - 05-23-2016 خسته نباشی برادر امیر! آقا واقعاً به دردمون خورد خدا خیرت بده!! با این سیستم زغالی ما و این خدا سیستم هایی که بازی های جدید می خوان همین به دردمون می خوره!! RE: معرفی نرم افزار Low Specs Experience + آموزش | کاهش گرافیک بازیها - Mahdi Attacker - 05-23-2016 واقعا اگه این کار رو بکنیم هیچ لذتی نداره.چون خیلی از جذابیت بازی به گرافیکشه.بهترین راه خریدن سیستم مناسبه. ولی با این حال توی بعضی بازی ها و بعضی شرایط خیلی بدرد میخوره. مرسی RE: معرفی نرم افزار Low Specs Experience + آموزش | کاهش گرافیک بازیها - Yves Guillemot - 05-23-2016 (05-23-2016, 03:13 PM)MONSEF نوشته است: چیز خوبی هست ولی دیگه هیچ چی از گرافیک نمیمونه[font=ICTraffic]سلام خب حق با شماست ولی واقعا بعضیا هستن که واقعا مشتاق به بازی یک عنوان هستند و در این مواقع به گرافیک اهمیت خاصی نمیدن (05-23-2016, 03:24 PM)Mahdi Attacker نوشته است: واقعا اگه این کار رو بکنیم هیچ لذتی نداره.چون خیلی از جذابیت بازی به گرافیکشه.بهترین راه خریدن سیستم مناسبه.سلام بنده هدفم از این آموزش اینه که کسانی که به هردلیلی قادر به ارتقا سیستم نیستن بتونن فعلا بازیهای جدید رو تجربه کنن تا انشاالله سیستمشون رو ارتقا بدن. (05-23-2016, 03:23 PM)You Never Win نوشته است: خسته نباشی برادر امیر!قربانت برادر... امیدوارم از بازی لذت کافی رو ببری (05-23-2016, 03:09 PM)Taylor For Ever نوشته است: سلام بر فن امینمدرود بر فن تیلور امیدوارم آموزش برات مفید واقع شده باشه... قربانت. RE: معرفی نرم افزار Low Specs Experience + آموزش | کاهش گرافیک بازیها - سجاد محمدی پور - 05-23-2016 سلام امیر جان
ممنون بابت این پست بسیار مفید.
فقط من یه مشکل توی استفاده از نرم افزار دارم! من همون مراحلی که شما برای کمکردن رزولوشن دارک سولز 3 انجام دادین رو انجام دادم، ولی وقتی میرم تو بازی رزولوشن رو بالاترین حالته و هیچ تغییری نمیکنه. توی حالت عادی وقتی میرم روی محیط های سنگین (به خصوص هنگام مبارزه با باسفایتها) خیلی افت فریم داره و در مواقعی اصلا شخصیت بازی تکون نمیخوره و مجبور میشم از بازی برم بیرون. حالا میخوام روی همون رزولوشنی که خودت قرار دادی بازی رو قرار بدم، ولی وقتی مراحلی که گفتی رو میرم، آخرش سایز رزولوشن تغییر نمیکنه! کیفیت بازی هم همینطور... اگه تونستی راهنمایی کن دادا...
در کل ممنون امیر جان. خسته نباشید...
RE: معرفی نرم افزار Low Specs Experience + آموزش | کاهش گرافیک بازیها - Yves Guillemot - 05-23-2016 (05-23-2016, 04:39 PM)سجاد محمدی پور نوشته است:درود سجاد جان خواهش میکنم... اخیرا بازی رو آپدیت کردید؟ به احتمال زیاد مشکل از ورژن بازیته که با برنامه هماهنگ نداره. ی چک کن بالای منوی اصلی بازی رو، ورژن بازیتو بهم بگو. چون من خودم ورژن بازیم 1.3 است و هیچ مشکلی نداره!! RE: معرفی نرم افزار Low Specs Experience + آموزش | کاهش گرافیک بازیها - سجاد محمدی پور - 05-23-2016 (05-23-2016, 04:46 PM)Yves Guillemot نوشته است:آره امیر جان. آپدیتارو انجام میدم...(05-23-2016, 04:39 PM)سجاد محمدی پور نوشته است:درود سجاد جان در ضمن باید بگم که فقط روی رزولوشنهای پایین جواب نمیده، وگرنه روی رزولوشنهای 1080 (و کمی پایینتر) کاملا درست عمل میکنه! RE: معرفی نرم افزار Low Specs Experience + آموزش | کاهش گرافیک بازیها - Yves Guillemot - 05-23-2016 (05-23-2016, 04:51 PM)سجاد محمدی پور نوشته است:ورژن بازیتو میگی برادر؟(05-23-2016, 04:46 PM)Yves Guillemot نوشته است:آره امیر جان. آپدیتارو انجام میدم...(05-23-2016, 04:39 PM)سجاد محمدی پور نوشته است:درود سجاد جان بله درست میفرمایید. |