05-23-2016, 02:28 PM
(آخرین ویرایش: 01-30-2017, 05:06 PM، توسط Yves Guillemot.)
معرفی نرم افزار Low Specs Experience + آموزش | کاهش گرافیک بازیها
امروزه در صنعت بازیهای رایانهای، ما شاهد پیشرفت گرافیکی تمام بازیها هستیم. این موضوع برای عدهای خوشایند و برخی ناراحت کننده است! عدهای که از این موضوع ناراحت هستند، افرادی هستند که سیستم مورد نیاز جهت اجرای بازیهای امروزی را ندارند و قادر به انجام بازیها نیستند. اما ما نرم افزاری را پیدا کردهایم بهنام " Low Specs Experience" که راهحل مشکل شما است. این نرمافزار با یک سری تغییرات در فایلهای بازی مد نظر، قادر به کاهش کیفیت و رزولوشن بازیها میباشد که این نرم افزار برای بازیبازان، بسیار کاربردی و مفید میباشد. اگر از آن دسته افرادی هستید که سیستم شما قادر به اجرای بازیهای امروزی نیست یا در هنگام اجرای بازیها با لگ و افت فریمهای شدیدی مواجه میشوید این آموزش را به هیچ وجه از دست ندهید.
- قبل از آموزش لازم به ذکر است که این نرم افزار به دو صورت پولی و رایگان منتشر شده که همان نسخه رایگان بسیار کاربردی میباشد و 112 بازی را پشتیبانی میکند که با انتشار آپدیت برای نرم افزار این عدد افزایش هم مییابد!
بریم سراغ آموزش...
- نرم افزار را با حجم 86MB از لینک زیر دانلود کنید.
دانلود نرم افزار Low Specs Experience ورژن 1.0.6
3.حال تبلیغاتی را مشاهده خواهید کرد که با کلیک ضربدر بالای تبلیغات، پنجره آن را ببندید.
4.حال با صفحه نصب نرم افزار، مواجه میشوید که باید اول تیک را فعال کرده و سپس گزینه نصب را کلیک کنید بعد با پنجرهای مواجه میشوید که باید گزینه" YES" را انتخاب کنید.
8. حال پنجرهای را مشاهده میکنید و بر روی فلش مشخص شده در تصویر بالا کلیک کرده و دنبال بازی مورد نظر بگردید.
9. ما به طور مثال بازی: Dark Souls III را انتخاب میکنیم. حال با پنجره زیر مواجه خواهیم شد؛ حالا ما باید یکی از رزولوشنها را به دلخواه انتخاب کنیم ( سایز 480*640 بهترین گزینه است) سپس با پیغامی مواجه خواهید شد که گزینه YES و بعد گزینه OK را بزنید. حال به مدت 1 دقیقه صبر کنید و بعد وارد بازی شوید خواهید دید که رزولوشن و کیفیت بازی پایین آمده و بازی به خوبی اجرا میشود. اگر باز هم لگ و افت فریم داشتید، رزولوشنهای پایینتر را امتحان کنید. البته این راه برای سایزهایی میباشد که بالای آنها عبارت CMD را ننوشته باشد. و آموزش فعال کردن آن سایزها را در ادامه توضیح دادیم.
9. ما به طور مثال بازی: Dark Souls III را انتخاب میکنیم. حال با پنجره زیر مواجه خواهیم شد؛ حالا ما باید یکی از رزولوشنها را به دلخواه انتخاب کنیم ( سایز 480*640 بهترین گزینه است) سپس با پیغامی مواجه خواهید شد که گزینه YES و بعد گزینه OK را بزنید. حال به مدت 1 دقیقه صبر کنید و بعد وارد بازی شوید خواهید دید که رزولوشن و کیفیت بازی پایین آمده و بازی به خوبی اجرا میشود. اگر باز هم لگ و افت فریم داشتید، رزولوشنهای پایینتر را امتحان کنید. البته این راه برای سایزهایی میباشد که بالای آنها عبارت CMD را ننوشته باشد. و آموزش فعال کردن آن سایزها را در ادامه توضیح دادیم.
10. در عکس بالا حتما عبارتهای CMD را مشاهده کردید؛ برای استفاده از این سایزها کافیست آن را انتخاب کنید حال پیغامی را مشاهده میکنید گزینه YES را انتخاب و بعد گزینه OK را انتخاب کنید. الان در دسکتاپ خود آیکن جدیدی را میبینید به نام "ReSwitch 640x480" البته سایزی که در اسم مشاهده میکنید به انتخاب سایز صفحه خودتان بستگی دارد که من در اینجا سایز 640x480 را انتخاب کردم. بر روی آن آیکو.ن کلیک کرده و سپس شاهد پنجرهای هستیم که در عکس زیر مشاهده میکنید:
همانطور که از عکس پیداست باید شما 1 دقیقه صبر کنید سپس سایز رزولوشن دسکتاپ شما به صورت خودکار تغییر مییابد که اصلا جای نگرانی نیست. حال در همان وضعیت شما بازی خود را اجرا کرده و لذت ببرید. در ضمن پس از اتمام بازی، حتما سایز رزولوشن دسکتاپ خود را به حالت قبل برگردانید. اگر هم بلد نبودید قبل از اقدام به هرکاری آموزش تغییر رزولوشن دسکتاپ را در ویندوزی که بر روی سیستم شما نصب میباشد را مطالعه کنید.
لیست بازیهایی که این نرم افزار پشتیبانی میکند:
----------
---------
---------
باز هم اشاره میکنم این لیست حتما با آمدن آپدیتهای جدید نرمافزار بیشتر هم میشود...
-----
در آخر هم چند تا از معجزات این نرم افزار را میبینیم!
--------
--------
-------
انشاالله اگر دوستان هم مایل بودن میتونن به بنده اطلاع بدند که بهصورت ویدیویی این آموزش را به زودی آماده کنم.
این هم از آموزش ما، اگر سوالی بود بنده در خدمتم...
موفق باشید...
----------
---------
---------
باز هم اشاره میکنم این لیست حتما با آمدن آپدیتهای جدید نرمافزار بیشتر هم میشود...
-----
در آخر هم چند تا از معجزات این نرم افزار را میبینیم!
--------
--------
-------
انشاالله اگر دوستان هم مایل بودن میتونن به بنده اطلاع بدند که بهصورت ویدیویی این آموزش را به زودی آماده کنم.
این هم از آموزش ما، اگر سوالی بود بنده در خدمتم...
موفق باشید...
Negan