Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا
جایی برای تفکر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com)
+-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C)
+--- انجمن: گفت و گوی آزاد (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF)
+--- موضوع: جایی برای تفکر (/Thread-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%81%DA%A9%D8%B1)

صفحه‌ها: 1 2 3

جایی برای تفکر - amir_RB - 02-05-2013

در این تاپیک قصد دارم تا با استفاده از عکس ها ونوشته ها در موردخودتون و هدفتون فکر کنید.همچنین سعی مینکم که به نوعی مشاوره ای برای آینده تون تلقی بشه و درسی برای خودم واشخاص خودم باشه!شما رو به خواندن این جملات دعوت میکنم.

1-به همه افکار خردمندانه تابحال هزاران بار فکر شده است، اما برای اینکه آنها را واقعاً از آنِ خودمان کنیم، باید دوباره صادقانه به آنها فکر کنیم تاجاییکه در تجربه شخصیمان ریشه بگیرند

[تصویر:  94yeuet618zigre7lrtz.jpg]

2-خیلی خوب است که با درس گرفتن از بدشانسی های دیگران، یاد بگیریم که از چه چیزهایی دوری کنیم

[تصویر:  ze7v184raozqfk869i.jpg]

3-از نظر انسان ها، سگ ها حیواناتی با وفا ومفید هستند، ولی از نظر گرگ ها، سگ ها گرگ هایی بودند که تن به بردگی دادند تا در رفاه و آسایش زندگی کنند.

4-
کسی سزاوار آزادی است ، که بتواند بر هوسهای خود چیره شود !

[تصویر:  icbynhau59ufmms15l.jpg]-

5-افسردگی ، غم و اندوه در دنیا وجود نداره ، آنچه هست اندیشه ی پریشان ، خشمگین و اندوهناک است .

[تصویر:  rh3qrelfy8b0yoy4mm.jpg]

6-وقتی باران می بارد همه پرنده ها به دنبال سر پناه اند اما عقاب برای اجتناب از خیس شدن ، بالا تر از ابرها پرواز میکند.این دیدگاه هست که تفاوت ها را خلق می کند.

[تصویر:  eufh4fgiebnwkig47pi6.jpg]
7-گاهی خسته می شود ../خسته از سرنگ های بی رحم همیشگی ../خسته از انتظار بر روی تخت ../خسته از تهوع های بی وقت ../خسته از نگاه دیگران ../خسته از جمله تکراری "خدا شفا بده " ../خسته از اینکه صدای بازی بچه ها همیشه آنسوی پنجره است ../گاهی با خود می گوید : کِی تمام می شود ../بدون آنکه معنیِ "تمام" برایش معلوم باشد .../خدایا ../هنوز به تو امیدوار است ../و هنوز از این امید خسته نشده ../به فکرش باش ..
[تصویر:  ybrady5sisvq3l7gl4cv.jpg]

8- هرچی‌ آدمهارا بیشتر می‌شناسی‌،تنهائیت دلچسبتر می شود.

9- ساعتی اندیشیدن برتر از هفتاد سال عبادت است.
[تصویر:  asodmtaylzevsjs2hjxn.jpg]

10- همیشه در زندگی‌ همان کسی‌ باشید که می‌خواهید ؛ اگر دیگران آنرا دوست ندارند مهم نیست.زندگی‌ راضی‌ نگاه داشتن همه نیست.

11- وقتی با یک انگشت به عنوان مقصر به کسی اشاره می کنیم ، به یاد داشته باشیم که سه انگشت دیگر به طرف خودمان بر گشته اند .

در پایان امیدوارم که از این مطلب لذت برده باشید.

RE: جایی برای تفکر - amir_RB - 02-06-2013

نظرسنجی قرار داده شد

RE: جایی برای تفکر - jack - 02-06-2013

جایی برای تفکر دیگه اینو کم داشتیم
اما ممنون جالب بود

RE: جایی برای تفکر - dark - 02-06-2013

خیلی به تفکر منو وا داشتConfused25:

RE: جایی برای تفکر - amir_RB - 02-06-2013

این تاپیک برای افراد بالای 16 سال هست که دارای افکار پخته تری نسبت به بقیه ی افراد دارن هست.
اگه یه لحظه به این جملات فکر کنید میفهمید که قضیه از چه قراره!

RE: جایی برای تفکر - dark - 02-06-2013

داشی اشتب برداشت کردی من منظور خاصی نداشتم
شما حتما اسپمو دیدی نظرتونو دادید ولی گفتم جالب بودConfused83:

RE: جایی برای تفکر - Hamed Zahedi - 02-06-2013

مقدمه رو که خوندم،فولدر موسیقی های Secret ! رو باز و بهترینشو اجرا کردم.رفتم تو آشپزخونه،یه لیوان قهوه درست کردم اومدم و بقیه مطالب رو خودنم !

از فشار کاریم کم کرد.تشکرConfused74:

RE: جایی برای تفکر - اصغر - 02-06-2013

به آینده فکرکن حتی اگه با اون فاصله زیادی داشته باشیConfused60:
آینده از آن ماست اگرعاقلانه بیندیشیم
ممنون از تاپیکت

RE: جایی برای تفکر - M.hossin payne - 02-06-2013

لای این همه بازی یک همچین تایپک هایی خوب بود .
دستت درد نکنه.

RE: جایی برای تفکر - Ruthless - 02-07-2013

Confused25:
خودت نوشتی؟
عالی بود!
فقط سریع کاملش کن!!