نظرسنجی: آیا از این مطلب خوشتون اومده؟
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
آره
85.19%
23 85.19%
نه
14.81%
4 14.81%
در کل 27 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جایی برای تفکر
در این تاپیک قصد دارم تا با استفاده از عکس ها ونوشته ها در موردخودتون و هدفتون فکر کنید.همچنین سعی مینکم که به نوعی مشاوره ای برای آینده تون تلقی بشه و درسی برای خودم واشخاص خودم باشه!شما رو به خواندن این جملات دعوت میکنم.

1-به همه افکار خردمندانه تابحال هزاران بار فکر شده است، اما برای اینکه آنها را واقعاً از آنِ خودمان کنیم، باید دوباره صادقانه به آنها فکر کنیم تاجاییکه در تجربه شخصیمان ریشه بگیرند

[تصویر:  94yeuet618zigre7lrtz.jpg]

2-خیلی خوب است که با درس گرفتن از بدشانسی های دیگران، یاد بگیریم که از چه چیزهایی دوری کنیم

[تصویر:  ze7v184raozqfk869i.jpg]

3-از نظر انسان ها، سگ ها حیواناتی با وفا ومفید هستند، ولی از نظر گرگ ها، سگ ها گرگ هایی بودند که تن به بردگی دادند تا در رفاه و آسایش زندگی کنند.

4-
کسی سزاوار آزادی است ، که بتواند بر هوسهای خود چیره شود !

[تصویر:  icbynhau59ufmms15l.jpg]-

5-افسردگی ، غم و اندوه در دنیا وجود نداره ، آنچه هست اندیشه ی پریشان ، خشمگین و اندوهناک است .

[تصویر:  rh3qrelfy8b0yoy4mm.jpg]

6-وقتی باران می بارد همه پرنده ها به دنبال سر پناه اند اما عقاب برای اجتناب از خیس شدن ، بالا تر از ابرها پرواز میکند.این دیدگاه هست که تفاوت ها را خلق می کند.

[تصویر:  eufh4fgiebnwkig47pi6.jpg]
7-گاهی خسته می شود ../خسته از سرنگ های بی رحم همیشگی ../خسته از انتظار بر روی تخت ../خسته از تهوع های بی وقت ../خسته از نگاه دیگران ../خسته از جمله تکراری "خدا شفا بده " ../خسته از اینکه صدای بازی بچه ها همیشه آنسوی پنجره است ../گاهی با خود می گوید : کِی تمام می شود ../بدون آنکه معنیِ "تمام" برایش معلوم باشد .../خدایا ../هنوز به تو امیدوار است ../و هنوز از این امید خسته نشده ../به فکرش باش ..
[تصویر:  ybrady5sisvq3l7gl4cv.jpg]

8- هرچی‌ آدمهارا بیشتر می‌شناسی‌،تنهائیت دلچسبتر می شود.

9- ساعتی اندیشیدن برتر از هفتاد سال عبادت است.
[تصویر:  asodmtaylzevsjs2hjxn.jpg]

10- همیشه در زندگی‌ همان کسی‌ باشید که می‌خواهید ؛ اگر دیگران آنرا دوست ندارند مهم نیست.زندگی‌ راضی‌ نگاه داشتن همه نیست.

11- وقتی با یک انگشت به عنوان مقصر به کسی اشاره می کنیم ، به یاد داشته باشیم که سه انگشت دیگر به طرف خودمان بر گشته اند .

در پایان امیدوارم که از این مطلب لذت برده باشید.
پاسخ
نظرسنجی قرار داده شد
پاسخ
جایی برای تفکر دیگه اینو کم داشتیم
اما ممنون جالب بود
[تصویر:  watch-dogs-25.jpg]
پاسخ
خیلی به تفکر منو وا داشتConfused25:
پاسخ
این تاپیک برای افراد بالای 16 سال هست که دارای افکار پخته تری نسبت به بقیه ی افراد دارن هست.
اگه یه لحظه به این جملات فکر کنید میفهمید که قضیه از چه قراره!
پاسخ
داشی اشتب برداشت کردی من منظور خاصی نداشتم
شما حتما اسپمو دیدی نظرتونو دادید ولی گفتم جالب بودConfused83:
پاسخ
مقدمه رو که خوندم،فولدر موسیقی های Secret ! رو باز و بهترینشو اجرا کردم.رفتم تو آشپزخونه،یه لیوان قهوه درست کردم اومدم و بقیه مطالب رو خودنم !

از فشار کاریم کم کرد.تشکرConfused74:
اینستاگرام: Hamedzahedi_ir
واتساپ: 09360649125

یاد باد آن روزگاران
یاد باد

پاسخ
به آینده فکرکن حتی اگه با اون فاصله زیادی داشته باشیConfused60:
آینده از آن ماست اگرعاقلانه بیندیشیم
ممنون از تاپیکت
همیشه به جلو نگاه کن چون اینده ی تو در جلوی روی توست 
پاسخ
لای این همه بازی یک همچین تایپک هایی خوب بود .
دستت درد نکنه.
پاسخ
Confused25:
خودت نوشتی؟
عالی بود!
فقط سریع کاملش کن!!
[تصویر:  l2l73b5lchcw.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  توصیه هایی به گیمرها برای ارسال هدیه hsparmizan 0 237 11-26-2023, 02:28 PM
آخرین ارسال: hsparmizan
  نکته ها و توصیه هایی برای ایام امتحانات یه گیمر یا یه کاربر Station 212 44,551 09-11-2022, 07:14 PM
آخرین ارسال: arameshtala
  کینگستون ماژول های حافظه FURY Renegade DDR5 را برای گیمرها معرفی کرد ramin5280 1 812 07-20-2022, 04:29 PM
آخرین ارسال: sohrabmgj
  طریقه نصب انی دسک برای کامپیوتر mohadeseesmaeeli 0 874 04-26-2022, 11:59 AM
آخرین ارسال: mohadeseesmaeeli
  طریقه دانلود گوگل کروم برای اندروید با لینک مستقیم mohadeseesmaeeli 0 904 04-20-2022, 03:11 PM
آخرین ارسال: mohadeseesmaeeli

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان