امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فروش محصولات اورجینال(آنتی ویروس و ویندوز) با تخفیف ویژه برای کاربران گیمفا
#1
درود
به نمایندگی از سایت Rasiss تاپیک ذیل ایجاد شده
لیست قیمت ها برای کاربران پیوست شده است و برای اعضای گیمفا 10% تخفیف داده میشود (یعنی 10% کمتر از قیمت زده شده) 
[تصویر:  cb49lu5edql8fmpybtfp_thumb.png]
[تصویر:  faq15clvwpgxboblwu1t_thumb.png]
اینم شماره تماس:
09371828498
سوالی هم بود اینم ایمیل خود بنده اس :
arminzol919@gmail.com

سایت :
Rasiss.com







چرا ویندوز اورجینال؟



داشتن امنیت در دنیای دیجیتالی مقوله‌ای بسیار پیچیده است. حفظ و صیانت از اسناد، عکس‌های شخصی و فایل‌های خصوصی برای افراد و همچنین محرمانه بودن اطلاعات، اسناد و داده‌های سازمانی برای شرکت‌ها و سازمان‌ها بسیار حائز اهمیت است.

 در عصر حاضر انجام تمام امور بانکی و غیره توسط رایانه‌های شخصی انجام می‌شود و امنیت در فضای اینترنت امری ضروری است. هر چه تکنولوژی پیشرفت می‌کند خطرات و عوارض جانبی زندگی در دنیای دیجیتال نیز گسترش پیدا کرده و تعداد سودجویان و سارقین اطلاعات بیشتر می‌شود و از روش‌های مختلفی برای تخریب، سرقت اطلاعات و درامدزایی نامشروع استفاده می‌کنند.

 اولین گزینه‌ای که به ذهن کاربران رایانه‌های شخصی و سازمان‌ها در مقوله امنیت اطلاعات می‌رسد، نصب نرم افزاری امنیتی یا همان ضد ویروس از یک شرکت معتبر و به‌روزرسانی لحظه به لحظه آن است. اما نکته اینجاست که وجود قوی‌ترین نرم افزارهای امنیتی در یک بستر ناامن بی فایده است.

 نباید از یاد برد که هر نرم افزار رایانه طبق منطق مشخصی بر اساس سیستم عاملی که روی آن نصب شده، اجرا می‌شود و زمانی که سیستم عامل کاربر نواقص و ایرادهای امنیتی داشته باشد، نرم افزار امنیتی کاربرد چندانی ندارد.

 افرادی که وقت و انرژی زیادی را صرف تولید فایل‌های Crack و از بین بردن محدودیت‌های نرم افزارها و سیستم عامل‌ها به طور رایگان می‌کنند، قطعاً با دلیل مشخص و حساب شده‌ای اقدام به این کار کرده‌اند.

دسترسی به رمزهای عبور مربوط به سایت‌های مختلف، اطلاعات حساس بانکی و پست الکترونیکی، عکس‌های شخصی و فایل‌های محرمانه یا خصوصی بخشی از خطری است که هر رایانه ناامنی را تهدید می‌کند.

ویندوزهای غیراصلی پر از ایرادها و نواقص هستند و توسط مایکروسافت به‌روزرسانی نمی‌شوند. در صورت وقوع مشکل تنها راه‌حل نصب مجدد ویندوز و پذیرش خطر از دست دادن بخشی از فایل‌ها است.

 متاسفانه در کشور ایران که اکثر کاربران رایانه‌های شخصی و سازمانی از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنند، به دلیل تحریم‌ها، نبود امکانات برای تهیه نرم افزارهای اصل، عدم آگاهی از تفاوت نرم افزارهای اصلی با غیر اصلی و نبود زیرساخت فرهنگی برای پرداخت هزینه بابت کالایی که به راحتی می‌توان آن را با هزینه‌ای ناچیز کپی کرد، موجب شده بخش کثیر کاربران از ویندوز‌های Crack شده و نسخه‌های غیراصلی استفاده می‌کنند.

 

 ویندوز اورجینال

 

 تفاوت‌های نسخه های اصلی ویندوز با نسخه های غیر اصلی:

 • معمولاً Source هایی که کاربران توسط آن ویندوز را نصب می‌کنند از منابعی همچون Torrent و یا دیگر سایت‌های به اشتراک گذاری فایل‌ها تهیه می‌شود. معتبرترین شرکت‌های داخلی که ویندوزهایی غیر اصلی (با منشائی غیر از شرکت تولید کننده – مایکروسافت) و بدون محدودیت را با قیمتی بسیار پایین در اختیار کاربران می‌گذارند نیز قابل اطمینان نیستند و حتی اگر ادعایی بر "Untouched" بودن آن کنند نمی‌توان از دست‌کاری نشده بودن آن سورس‌ها اطمینان حاصل کرد.

 • رفع محدودیت‌های ویندوزها معمولاً توسط اجرای فایل‌های Crack تولید شده توسط افرادی ناشناس صورت می‌پذیرد؛ اجرای فایل‌های Crack دروازه‌ای همیشگی در کامپیوتر به روی آن افراد باز می‌کند که نرم افزار امنیتی و آنتی ویروس نیز نمی‌تواند از این امر جلوگیری کند.

 • استفاده از Windows Update که مایکروسافت روزانه و یا هفتگی در اختیار کاربران قرار می‌دهد بسیار حائز اهمیت است و نه تنها ایرادهای شناسایی شده ویندوز را برطرف می‌کند بلکه امکانات جدید و به‌روز رسانی‌های مفیدی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

 

 دیگر مزایای استفاده از نسخه اصلی ویندوز:

1.پایداری بیشتر در مقایسه با نسخه‌های جعلی

2.امنیت بیشتر در مقابل بدافزارها و حملات

3.امکان دریافت به‌روز رسانی ها به صورت واقعی

4.پشتیبانی مایکروسافت

5.امکان استفاده همیشگی از جواز ویندوز

6.دریافت نرم افزارهای کاربردی از مایکروسافت که نیاز به ویندوز اصل (Windows Genuine) دارند

7.توانایی تشخیص و عیب یابی به وسیله مرکز اعمال Action Center

8.بدون نیاز به تعویض‌های مکرر سیستم عامل نسبت به نمونه کپی

9. افزایش کارایی و سرعت رایانه

 از جمله معضلاتی که برای شرکت‌هایی همچون مایکروسافت در ایران وجود دارد، مشکل نبود یک نمایندگی رسمی برای فروش محصولات آنها به شکل قانونی و رسمی است. این امر موجب آن شده که نه تنها بازار محصولات این شرکتها در ایران از دست برود، بلکه سالانه مبالغ بسیار زیادی را به جهت استفاده غیرقانونی از محصولاتشان متضرر شوند.

این موضوع فضا را برای سودجویی برخی شرکت‌ها و افراد فراهم کرده تا با عرضه محصولات به ظاهر اصلی (و بعضا در جعبه و بسته بندی مشابه و حتی همراه با هولوگرام شرکت تولید کننده) در بازار و سایت‌های اینترنتی اقدام به کلاه برداری و یا سوء استفاده از عدم اطلاع افرادی کنند که قصد بهره‌مندی از مزایای نسخه های اصلی را دارند،

دلیل این مسئله عدم آشنایی خریداران سازمانی و شخصی با نحوه استعلام لایسنس (نسخه اصلی) خریداری شده از شرکت تولید کننده (و نه فروشنده) به طور مستقیم است.

 این موضوع در فروش محصولات اصلی مایکروسافت در بازار های غیر رسمی، فروشگاه ها و وبسایت های اینترنتی به دفعات مشاهده شده به نحوی که نسخه های کرک شده در قالب جعبه های اصلی با حاشیه سود بسیار بالایی برای فروشگاه ها در بازار عرضه می‌شوند.

 در برخی موارد نیز لایسنس‌های موقت یکساله و یکبار نصب (فعالسازی) به عنوان نسخه اصلی مادام العمر به مشتری ارایه می‌شوند. جالب تر آنکه بعضا اسم و نام هیچ شرکتی در پشت این جعبه های چاپ شده در ایران وجود ندارد و این موضوع امکان هر گونه پیگیری و دریافت پشتیبانی را از خریدار سلب می کند.

 برخی از این نسخه ها با شبیه سازی قسمت فعالسازی ویندوز و ارایه دیسک های دستکاری شده و کرک شده امکان تشخیص را از کاربر می‌گیرد، در حالی که لایسنس های این بسته ها بروی دیگر دیسک های کرک شده قابل فعالسازی نیستند.

 

 لایسنس‌های مایکروسافت به3 صورت در بازار عرضه می‌شوند :

 

.لایسنس‌های OEM :

از زمان صدور لایسنس 365 روز اعتبار دارند در صورت تعویض مادربرد و یا نصب مجدد لایسنس غیر فعال می‌شود و شامل پشتیبانی و گارانتی مایکروسافت نمی شوند.

 

.لایسنس‌های MSDN

که از زمان صدور لایسنس به صورت لایف تایم اعتبار دارد ولی در صورت تعویض مادربرد یا نصب مجدد به هر دلیلی، لایسنس غیر فعال می شود و تنها یکبار قابل فعال سازی است.

 

.لایسنس های Retail

لایسنس های Retail  به صورت نامحدود اعتبار دارند و هیچ گونه محدودیتی برای زمان، تعداد دفعات فعالسازی بر روی یک سخت افزار و آپدیت ندارند

 

 



 

چرا آنتی ویروس اورجینال؟



در کشور ما ایران قانونی به اسم کپی رایت (Copyright) وجود ندارد لذا استفاده از محصولات نرم افزاری کرک شده و قفل شکسته مانعی ندارد ولی با وجود این شرایط، بسیاری از شرکت ها و کاربران حرفه ای و یا حتی آماتور از سیستم عامل ها و آنتی ویروس های اصلی استفاده می کنند. در این میان، استفاده از آنتی ویروس های اصلی بسیار بیشتر از سایر نرم افزار ها به چشم می خورد؛ این مورد در شرایطی است که کرک های بسیاری برای هرکدام از این محصولات وجود دارد. پس چرا بسیاری از افراد از محصولات اصلی استفاده می کنند؟

 

چندین پاسخ به این سوال وجود دارد که در این جا به چند مورد از آن ها می پردازیم:

 ۱-در ابتدا باید به این موضوع توجه داشت که آنتی ویروس یک محصول امنیتی محسوب می شود و امنیت زمانی معنا میابد که پایدار و قدرتمند باشد. از آن جا که کرک ها و سریال های غیر اصلی  قابل اطمینان نیستند ممکن است در یک بازه زمانی آنتی ویروس شما از کار بیافتد در این صورت حتی اگر آنتی ویروس شما بسیار هم  قدرتمند باشد  تاثیر بسزائی در امنیت سیستم شما نخواهد داشت. این زمان بهترین فرصت برای فعالیت بد افزارها و هکرها می باشد.

 ۲-هکرها شناخت خوبی از فضای کامپیوتر و رفتار کاربران کامپیوتر دارند و دقیقا می دانند که چگونه باید آن ها را فریب دهند به همین دلیل چون می دانند که کاربران نیاز به امنیت در فضای سایبر دارند تمرکز خود را بر روی شکستن قفل محصولات امنیتی از جمله آنتی ویروس ها می گذارند و هنگامی که کاربر اقدام به شکستن قفل آنتی ویروس کامپیوتر خود طبق راهکار آن هکر می کند در واقع احساس می کند که آنتی ویروس خود را فعال ساخته است، بدون آنکه هزینه ای پرداخت کند و احتمالا از این بابت احساس غرور هم میکند، ولی در واقع کاری کرده که آن هکر بد افزار خود را توسط خود کاربر به آسانی بر روی سیستم او تعبیه کند و در صورت تمایل از آن سوء استفاده نماید. به همین سادگی او توانسته است کاربر را فریب دهد!

 ۳-به عنوان سومین مورد باید به این موضوع توجه داشت که برخی از فروشندگان معتبر آنتی ویروس های اصلی (در ایران)  یک سرور آنتی ویروس برای خود راه اندازی می کنند و سپس آنتی ویروس هایی که می فروشند را طوری تنظیم می کنند که آپدیت های خود را از سرور فروشنده بگیرند نه از سرور تولید کننده آنتی ویروس. بنابراین علاوه بر اینکه آن فروشنده سود کلانی از راه کلاهبرداری بدست می آورد آپدیت ها نیز همواره با یک وقفه طولانی به دست کاربران می رسد و چه بسا که این آپدیت ها کارایی مناسب خود را نیز نداشته باشند. این مورد در اکثر مواقع در مورد آنتی ویروس های معروفی که تحریم شده اند اتفاق افتاده است. بنابراین همواره باید توجه داشته باشید که از نمایندگی های معتبر* در ایران خریداری کنید.

 

مقایسه بین آنتی ویروسهای کرک شده و نسخه اصلی

 بدانید که اگر آنتی ویروس را دانلود کنید (بصورت رسمی از سایت های سازندگان آنتی ویروس) معمولاً این نرم افزار ها بصورت نسخه های Trial می باشند نه Demo ، یعنی همه امکانات یک آنتی ویروس رجیستر شده را دارند بجز محدودیت زمانی (مثلاً اجازه می دهند بین ۲۰ تا ۳۰ روز بصورت رایگان آپدیت شوند )  بعد از این مدت شما دیگر قادر به استفاده از امکانات نرم افزار نمی باشید . از جمله مهمترین ویژگی که همه آنتی ویروسها آن را از کار می اندازند امکان بروز رسانی لیست ویروسها و گارد یا جستجوی آنلاین ویروسها است و برای ادامه استفاده از یک آنتی ویروس شما نیاز دارید که آن را رجیستر و لایسنس آن را خریداری کنید.

 

چرا شرکتهای امنیتی سازنده آنتی ویروسها اجازه آپدیت نرم افزارهای کرک شده را می دهند؟

 شاید شما فکر کنید که براحتی و با دانلود فایلهای کرک توانسته باشید این شرکتهای بزرگ را گول زده باشید و این شرکتها که کارشان امنیت است نتوانسته اند مشکل کرک را حل کرده باشند ! اگر این چنین فکر می کنید کاملاً در اشتباهید! همه شرکتها به راحتی می توانند بفهمند که چه کسانی و با چه IP ی و از چه کشوری و از چه نسخه ی و با چه شماره سریالی به سرور آنها وصل شده و اقدام به آپدیت آنتی ویروس خود می کنند. بنابرین شرکتهای بزرگی همچون بیت دیفندر ، کسپراسکی ، نود ۳۲ ، مک آفی و غیره به راحتی می توانند مانع آپدیت برنامه های کرک شده شوند. حتماً می پرسید اگر این شرکتها می توانند چرا مانع کپی غیر قانونی نرم افزارهایشان نمی شوند ؟

 

دلایل متعددی برای این کار وجود دارد :

. از نظری تجاری کارشناسان شرکتهای آنتی ویروسی معتقدند که برای اینکه بتوانند بر سر زبانها بیفتند و افرادی که توانایی خریدن را ندارند و یا نیازی ندارند بتوانند از این آنتی ویروسها استفاده کنند. در واقع این شرکتها اجازه استفاده %۲۰ بصورت غیرقانونی را برای اهداف تجاری و تبلیغاتی می دهند.

. افرادی که از برنامه های کرک شده استفاده می کنند حتماً احتیاجی به ساپورت و پشتیبانی ندارند و اطلاعات روی سیستمشان آنقدر برایشان مهم نیست که در صورت ویروسی شدن و یا مورد حمله قرارگرفتن (اطلاعات خصوصی) ، چیزی را از دست نمی دهند و می توانند با یکبار فرصت و نصب دوباره سیستم عاملشان (مثل ویندوز) دوباره همه چیز را از اول آغاز کنند.

بنابرین شرکتهای امنیتی از آپدیت برنامه های کرک شده مطلع هستند.

 

 تفاوت بین آنتی ویروسهای CRACK شده و اصلی چیست؟

 آپدیت برنامه های کرک شده از سرور اصلی آپدیت صورت نمی گیرد بلکه از سرور مخصوص آپدیت برنامه های کرک شده انجام می گیرد.

بعلت وجود کرکهای مختلف که بدست افراد خرابکار بوجود می آید امکان دزدی و کپی اطلاعات شخصی کامپیوتر شما مثل پسوردها و اطلاعات ایمیلها و اطلاعات بانکی و فایلهای شخصی و غیره و همچنین ایجاد خرابکاری در کامپیوتر شما وجود دارد. در واقع در ۹۹ درصد مواقع خود این کرک ها حاوی نرم افزار های مخرب و جاسوسی هستند.کرکر ها که عاشق چشم و ابروی شما نیستند !

سرورهای شرکتهای آنتی ویروس ابتدا اقدام به آپدیت نرم افزارهای اصلی یا Genuine و یا لایسنس دار می کنند و برنامه های کرک شده با سرعت بسیار پایین و تنها لیست برخی از ویروسها را بروز می کنند و البته آنهم از سرورهای مخصوص برنامه های کرک.

ساپورت ها و پشتیبانی امروزه در همه محصولات حرف اول را می زند. خصوصاً در یک آنتی ویروس که روزانه تعداد بیشماری برنامه های مخرب بوجود می آیند و امکان شناختن ویروس یا مخربها وجود دارد بسیار مهم است. یکی از مهمترین مزایای نرم افزار های اریجینال امکان استفاده از خدمات پشتیبانی است.

 

چگونه یک آنتی ویروس خوب انتخاب کنیم ؟

 شاید یکی از مهمترین و بهترین راه جلوگیری از ویروسی و هک شدن کامپیوتر در اینترنت ، داشتن یک آنتی ویروس قوی و به روز باشد. با توجه به پیشرفت روز به روز علم کامپیوتر و دانش اینترنت، تعداد آنتی ویروسها رو به رشد می باشد. ولی آیا هر  آنتی ویروسی قابلیت شناسایی ویروسها و تروجانهای جدید را دارد؟ خیر. معمولاً آنتی ویروس ها به طوری تقسیم و طبقه بندی میشوند که هر نرم افزاری که بتواند ویروسهای بیشتر و جدیدتری را شناسایی نماید، در رتبه بالاتری قرار دارد.

 

 اولین گام: تعریفی از ویروس

 ویروس به نرم افزارها و تکه های اطلاعاتی گفته می شوند که توسط افراد باهوش و با تجربه نوشته می شود و با دو هدف تخریب و یا جاسوسی در سطح شبکه و کامپیوترهای شخصی توزیع می شود.

 

چگونگی پخش ویروس

 در اصل، پخش ویروس به دو صورت جهنده و راکد است. پخش جهنده بدین صورت است که خود ویروس با بهره گیری از ابراز انتقال اعم از سی دی، فلاپی دیسک، کول دیسک  و … خودبخود توزیع می شود. ویروس های راکد ویروسهایی هستند که در اصل می بایست نسخه ای از آن در سیستم جدید کپی شود وگرنه خود جابجا نمی شود. چگونگی ویروسها در این خصوص باتوجه به طراحی آن ویروس است.

 

 عملکرد ویروسها

 تخریبی: در ابتدا با همین هدف ویروسها نوشته و توزیع می شد که به کل یا قسمتی از اطلاعات آسیب جزئی یا جدی برساند و در مواردی نادر، کل اطلاعات را از بین ببرد. فرض کنید یک فرد ناآرام ویروسی را در شبکه پلیس شهر پخش می نماید تا کلیه پرونده ها را نابود سازد. هدف وی از این کار، تخریب اطلاعات است ولی چرا تخریب ، از خودش سئوال کنید !

جاسوسی: به مرور این نوع ویروسها هم شیوع پیدا نمود که به شبکه ها و اطلاعات ارزشمند و یا غیر ارزشمند دسترسی پیدا نمایند. همان فرد مثال ما ، به شبکه بانک شهر ویروس ارسال میکند. این بار می خواهد که اطلاعات حسابها بانکی را دریافت نموده و بعد آن را به نوع اول تخریب و دستکاری کند !

کسب و کار: کشور لهستان بالاترین رقم درآمد از ویروس نویسی را داراست. ساده است فردی ویروسی را آماده میکند، کمی هم در شبکه ها توزیع می نماید و به شرکتهای دیگر برای جاسوسی یا خراب کردن شرکت رقیب  می فروشد. البته در برخی موارد ویروس نویس به صورت مستقیم با قربانی معامله می کند. مثلاً “جان” شبکه ناسا را هدف قرار می دهد و با مقامات ذیربط تماس می گیرد که راه حل رفع آن را در ازا مبلغی به آنها بفروشد . البته در بعضی از کشورهای دنیا، نگارش ویروس ، پخش و هرگونه دخالت در پدید آمدن آن جرم محسوب می شود.

 

هدف اصلی چیست؟

 نمی توان هدف مشخصی را تدوین نمود. در اصل و در نگاه نویسنده ویروس، شاید دو عامل تخریبی و جاسوسی مهم باشد ولی در مواردی هم درآمدزایی در اولویت است. در مجموع پس از طراح ویروس، بیشتر کاربران بدون هدف و بدون آنکه آگاه باشند، ویروس را منتشر می کنند.

 

ویروسهای ایرانی

 ویروسهای ایرانی به جر چند ویروس، مشهور و معروف نشدند و کمتر مورد توجه قرار گرفتند به خصوص ویروسهای که کل اطلاعات را نابود می نمودند و مورد تنفر قرار گرفتند. در دهه گذشته، اخبار انتشار ویروسهای ایرانی شنیده می شد اما اینک متخصصین آی تی بیشتر به سمت هک سایتها تمایل نشان می دهند.

 

نسل جدید ویروسها

 اگر اخبار آی تی را دنبال کنید، هر هفته تعدادی ویروس جدید منتشر و منتطقه ای را آلوده می سازند. برخی از کاربران واژه های تروجان و اسب تراوا و کرمها را ویروس می دانند ولی این دوستان ! نرم افزارهای جاسوسی اینترنتی بوده گرچه از نوادگان ویروس هستند اما نمی توان در تعاریف ویروس آنها را ذکر نمود.

 

راه حل مواجهه با ویروسها

 ساده است. آنتی ویروس ها  و برنامه های امنتیتی شبکه! البته اگر شما کامپیوتر شخصی دارید، نصب آنتی ویروس و در نهایت دیوار آتش کافی است. دیوار آتش ( فایروال ) یک برنامه امنیتی است که از نفوذ انواع نرم افزارهای مزاحم جلوگیری می نماید. البته از ویندوز xp به بعد یک دیوار آتش خفیف ! در خود سیستم عامل موجود است.

 
!!!در هفته نزدیک به ۲۰۰ ویروس جدید منتشر می شود که آنتی ویروس ها برای شناسایی آنها نیاز به بروزرسانی دارند. از طرف دیگر بعضی از ویروس ها در تاریخ خاصی فعال می شوند که برای شناسایی آنها باید سیستم را هر هفته یکبار اسکن کرد.!!!
پاسخ
#2
S0 (44)
پاسخ


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فروش دو کد بازی dragon age inquisition و control: the ultimate edition rahimi47 0 983 11-17-2021, 01:43 AM
آخرین ارسال: rahimi47
  درخواست راهنمایی برای خرید گوشی گیمینگ ahmadmt 0 932 09-25-2021, 01:51 PM
آخرین ارسال: ahmadmt
  *فروش چند عنوان بازی XBOX ONE به صورت کد دیجیتالی با قیمت عالی ERMaC3 0 1,758 01-26-2021, 12:42 PM
آخرین ارسال: ERMaC3
  فروش xbox کد بازیxbox call of duty cold war & assassin creed Valhalla lordpedram 0 1,740 12-29-2020, 10:14 AM
آخرین ارسال: lordpedram
  فروش اکانت استیم با 25$ موجودی m_pro 0 1,505 12-26-2020, 04:50 PM
آخرین ارسال: m_pro

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان