موضوعها: 683
همکار بازنشسته "
OldSnake" به سمت قبلی خود،
مدیریت ارشد انجمن بازگشتند.
خوش آمد میگیم برگشتشون رو.
برای هر دو مدیر ارشد فعلیمون -
مجیدنصر و OldSnake - آرزوی موفقیت و استواری میکنیم.
کاربران ماندگار "
Mental Patient" و "
Sir Big Wig " به همراه کاربر حرفهای"
ERFAN RP " به جمع
تیم مدیریت انجمن پیوستند.
بخش اخبار بازیها، نقد و بررسی، Sony به این 3 مدیر جدید داده شد.
براشون آرزوی موفقیت و سربلندی می کنیم.
مدیر انجمن"
The White Witcher" بنابه دلایل شخصی متاسفانه از جمع ما جدا شدند.
با تشکر از زحماتی که طی این 4 ماه برای بخش "اخبار بازیها" کشیدند.
براشون آرزوی موفقیت و سلامتی میکنیم.
کاربر ماندگار "
Farhan" به عنوان
مدیریت افتخاری بخش " صنعت بازیسازی" منسوب شدند.
با تشکر از لطف و حسن انتخابشون.
07-09-2016, 10:04 PM
(آخرین ویرایش: 07-09-2016, 10:19 PM، توسط Station.)
مسلما طبق صحبتها و حرفهایی که در این چند وقت اخیر از تیم مدیریت دیده و شنیده بودید، متوجه
حذف ناقص قانون شماره 4 "
قوانین طلایی انجمن" شده بودید.
قانونی که 5 ساله وضع شده و همگی ما بهش احترام گذاشتیم و از این به بعد هم خواهیم گذاشت، از قانون شماره 4، بخش
" فیلم" حذف میشود.
به همین ترتیب، انجمنی جدا و کاملا جدید با نام " حوزه سینما" با 3 بخش{ فیلم - انیمیشن - جشنوارهها و رویدادها} و 3 زیربخش ایجاد شده است.
قوانین کلی این انجمن جدید بزودی اعلام میشوند{ قرار دادن لینک دانلود ممنوع!} و فعلا با ایجاد چندین پست پیشنیاز، استارت انجمن رو خواهیم زد. این
خدمتی جدید برای شما
کاربران تالار گیمفا از
تیم مدیریت انجمن گیمفاست؛ همونطور که تا به الان با تیم مدیریت انجمن همکاری کردید، در ادامه راه هم همیار ما باشید.
**مدیریت این انجمن نیز بر عهده "
Mental Patient،
Tyrion " است.
با سپاس از شما
07-15-2016, 12:38 AM
(آخرین ویرایش: 07-15-2016, 12:39 AM، توسط Station.)
همکار بازنشسته " Mohammad Reza Sahraee" به
تیم مدیریت انجمن اضافه شدند.
مدیریت انجمن
" حوزه سینما" به ایشان داده شد.
برایشان آرزوی موفقیت میکنیم.
با نام و یاد خدا
عرض سلام و ادب و احترام خدمت تک تک شما اعضای گیمفا
نوبتی هم باشه نوبت بنده هستش که بعد از حضور 4 سال و اندی در انجمن گیمفا و حضور 25 ماهه در سِمَتِ مدیریت، به عنوان دومین ادمین تالار گیمفا کنارهگیری خودم رو به همراه اعضای تیمم رو از سِمَتِ مدیریت در تاریخ 12 مرداد 95 اعلام کنم.
دوستان همگی ما میدونیم فضای مجازی، فضایی نیست که بشه درش از مقولههایی چون" ثبات- واقعیت- دشمنی و پدرکشتگی -منمن کردن- احساسات - و غیره ...." صحبت کرد. پس این واقعیت شما و زندگی شماست که حداقل تاثیری بر روی حضور شما در فضایی به این گستردگی به اسم فضای مجازی میذاره؛ به همین منظور هم که شده، خواه ناخواه حضورتون در این فضا یک "برچسب انقضا" به حضور شما در این فضا خورده میشه.
بعد از تلاشها و زحماتی که همکاران بنده و من نوعی برای گیمفا - چه انجمن چه سایت - کشیدیم، تصمیم گرفتیم که بازنشسته بشیم و از روی سکوها یا مبل منزلمان(!) به این صنعت(گیم) و فضا( مجازی) نگاه کنیم و به خودمون استراحتی بدیم تا هم به مشکلات موجود در زندگی واقعیمان( کمبود وقت و...) برسیم و هم مثل یکی از میلیونها کاربر اینترنت، بصورت عادی ازش استفاده کنیم، منتهی بدون داشتن دغدغهای به اسم "مسئولیت" در سایتی تالاری جایی!.
حالا اینکه بعضی از دوستان در محفل و چتهاشون صحبتهایی راجع به " کودتا(!) و جا زدن و از پیش تعیینشده و کوچکردن و فرارکردن و..." میزنند، بماند که به تراوشات و توهمات فکری-مغزیشون برمیگرده و حرف و حدیث همیشه هست. دلیل اصلی و واقعی این بازنشستگی که برای دوستان عجیب بود رو عرض کردم و همون هست.
تشکر میکنم از تمامی دوستان و کاربران قدیمی و جدید که با ما همکاریهای لازمه رو داشتند و لطف کردند مراتب بدرقهاشون رو در پروفایلها به تیم مدیریت اعلام کردند.
![[تصویر: s0%20%2874%29.gif]](https://forum.gamefa.com/images/smi/s0%20%2874%29.gif)
سپاس از همگی همکارانم( چه اعضای تیم مدیریت چه سردبیران گذشته و فعلی، چه اعضای سابق و جدید کادر سایت و همه و همه) که تا به امروز در کنار یکدیگر برای رضایت شما کاربران و برقراری نظم کمک حال بنده بودند.
![[تصویر: s0%20%2862%29.gif]](https://forum.gamefa.com/images/smi/s0%20%2862%29.gif)
![[تصویر: s0%20%2874%29.gif]](https://forum.gamefa.com/images/smi/s0%20%2874%29.gif)
راههای ارتباطی با اعضای تیم رو میتونید در پروفایلهاشون ببینید یا از دیگر همکاران بگیرید.
![[تصویر: fnbx6fgv2v9qednytqr4.jpg]](http://*****/images/fnbx6fgv2v9qednytqr4.jpg)
صحبت رو کوتاه میکنم عزیزان و در آخر با چندین مصرع از سهراب هم متن رو به پایان میرسونم:
نه تو میمانی و نه اندوه / و نه هیچیک از مردم این آبادی....
به حبـــابِ نگرانِ لبِ یک رود قســـم / و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...
غصه هم می گذرد / آنچنانی که فقط خاطرهای خواهد ماند...
لحظهها عریانند...
به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز
سیستم اعتباردهی از انجمن حذف شد.