(07-19-2014, 02:12 PM)'devil_is_back' نوشته است: بنظر شما من العان یک GTX 760 دارم که همه بازیارو روی اولتراو 1080 اجرا میکنه
حالا یک 780 بخرم ؟یا SLI کنم؟
و 780 TI بخرم یا 290X? با توجه تفاوت قیمت زیادشون
ممنونم
این سوال باید در تاپیک مربوط به خودش مطرح بشه.
مشاوره در امر ارتقا قطعات PC
(07-19-2014, 02:39 PM)'مجید نصر' نوشته است: سلاماولی نشون دهنده تعداد هسته های کودا هست. CUDA یا Compute Unified Device Architecture پلتفرم پردازش موازی هست که انویدیا ابداعش کرده و اسم هسته های گرافیکی چیپ هاش رو هم CUDA گذاشته. هر چه تعداد این هسته ها بیشتر باشه طبعا قدرت پردازش گرافیکی هم بیشتر میشه. به این هسته ها عموما Shader یا سایه زن می گن. علاوه بر شیدر، Stream Processing Unit هم میگن که AMD بیشتر از لفظ استریم استفاده می کنه.
یه سوال داشتم در مورد کارت گرافیک اونم این که وقتی میرید مشخصات gtx titan z رو می خونید من این قسمت ها رو نمی دونم چیه اگه میشه یه توضیحی در مورد این ها بدهید.
GTX TITAN Z GPU Engine Specs:
5760CUDA Cores
705Base Clock (MHz)
876Boost Clock (MHz)
338
و این هم ویدیو های این کارت گرافیک که از سایت خوده nvidia هست. (ابته قند شکن فراموش نشه.)
GTX TITAN Z
دومی همون Base Clock یا فرکانس پایه هست که نشون میده این هسته های گرافیکی در چه فرکانسی فعالیت می کنن.
Boost Clock هم فرکانس بوسته که انویدیا بعد از عرضه معماری کپلر این فناوری رو ابداع کرد که هم موجب صرفه جویی در مصرف انرژی هنگامی که بار پردازشی خاصی رو دوش GPU نیست میشه و هم هنگامی که پردازش سنگینی در حال انجام شدنه اتوماتیک فرکانس پایه رو بالاتر برده و به این حد میرسونه که راندمان افزایش پیدا کنه.