02-15-2016, 10:53 PM
اعلام خبر انتشار عنوان مورد انتظار Quantum Break برای ویندوز ۱۰ بسیاری از بازیبازان رایانههای شخصی را خوشحال کرد، مخصوصا اینکه به تاریخ انتشار بازی نزدیک هستیم و شور و هیجان کاربران رایانههای شخصی بیشتر میشود. برای خواندن ادامه خبر با وبسایت خبری، تحلیلی گیمفا همراه باشید.
طی مصاحبه اخیر آرون گرینبرگ، رئیس بخش تجاری بازیهای اکسباکس، ایشان در مورد دلایل این تصمیم و چگونگی آن توضیحاتی را میدهند:
سوالی که پیش میآید این است که چرا Quantum Break برای ویندوز ۱۰ اینقدر دیر معرفی شد؟ مطمئنا مایکروسافت از ابتدا تصمیم خود را نگرفته بود. گرینبرگ توضیح میدهد:
آرون گرینبرگ همچنین اشاره میکند که آنها قصد دارند تا مرز بین بازیبازان ویندوز و بازیبازان اکسباکس را بشکنند:
قطعا کسی نیست که خواهان افزایش رابطه بین ویندوز و اکسباکس نباشد. نزدیک شدن بازیبازان ویندوز و اکسباکس به یکدیگر، قطعا اتفاق خوب و مفیدی است.
منبع
طی مصاحبه اخیر آرون گرینبرگ، رئیس بخش تجاری بازیهای اکسباکس، ایشان در مورد دلایل این تصمیم و چگونگی آن توضیحاتی را میدهند:
نقلقول:«ما میخواستیم که این بازی را تا جایی که ممکن است در دسترس بازیبازان قرار دهیم و من فکر میکنم که میتوانیم این بازی را هم برای کنسول و هم برای ویندوز منتشر کنیم. نکته اینجا است که اگر نسخه کنسولی را داشته باشید، نسخه ویندوز ۱۰ را به صورت رایگان دریافت میکنید. قضیه فقط به اینجا ختم نمیشود و ما فایلهای ذخیره را بین این دو پلتفرم به اشتراک میگذاریم. به عنوان مثال بعضی از ما دوست داند در اتاق شخصی خود و پای کنسول به بازی پبردازند اما بعضی از بازیبازان نیز وجود دارند که نمیتوانند همیشه در اتاق باشند و میتوانند در مکانهای مختلف و برروی ویندوز ۱۰ نیر بازی را تجربه کنند و فایلهای ذخیره شما به صورت خودکار با پلتفرم دیگر تطبیق داده میشود.»
من فکر میکنم که این موضوع به درون محیط زندگی نفوذ میکند. این که چطور تجربه بازیها را از راههای مختلف امکان پذیر میکنیم، فکر میکنم که این یک فرصت بزرگ برای موفقیت بیشتر بازی است. استودیوی رمدی سابقه طولانی و زیادی در رابطه با آورن بازی خود برروی پلتفرم رایانههای شخصی دارند و Quantum Break نیز به همین گونه است. ما برای این بازی وقت کافی داشتیم و توانستیم تا آن را برای دو پلتفرم عرضه کنیم. ما عاشق شنیدن بازخورد مردم در این مورد هستیم.
سوالی که پیش میآید این است که چرا Quantum Break برای ویندوز ۱۰ اینقدر دیر معرفی شد؟ مطمئنا مایکروسافت از ابتدا تصمیم خود را نگرفته بود. گرینبرگ توضیح میدهد:
نقلقول:«ما مطمئن نبودیم که دقیقا چه زمانی کار نسخه ویندوز ۱۰ را تمام میکنیم. هماکنون افراد زیادی وجود دارند که میگویند: «هی، گرفتم. شما میخواهید این بازی را برای بازیبازان بیشتری در دسترس قرار دهید، اما چرا این موضوع را زودتر نگفتید؟» خب، ما قبلا نمیدانستیم که میتوانیم این کار را انجام دهیم.»
آرون گرینبرگ همچنین اشاره میکند که آنها قصد دارند تا مرز بین بازیبازان ویندوز و بازیبازان اکسباکس را بشکنند:
نقلقول:این یک ایده بسیار خوب است که سعی میکنیم بازیبازان را به هم نزدیک کنیم و دیوار بینشان را بشکنیم. من این را دوست دارم که برروی همه رایانههای شخصی مجهز به ویندوز ۱۰، اپلیکیشن اکسباکس نصب باشد، به جامعه ما و پیام رسان من دسترسی داشته باشد. من میتوانم بازیهای اکسباکس را استریم کنم و در واقع با این کار اکسباکسلایو را برروی رایانه شخصی گسترش دهم.»
قطعا کسی نیست که خواهان افزایش رابطه بین ویندوز و اکسباکس نباشد. نزدیک شدن بازیبازان ویندوز و اکسباکس به یکدیگر، قطعا اتفاق خوب و مفیدی است.
منبع
Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#