05-22-2016, 11:47 PM
(آخرین ویرایش: 05-22-2016, 11:51 PM، توسط You Never Win.)
(05-22-2016, 11:38 PM)Lightninghero نوشته است: سلام علیکم
خیلی ممنون کارتون خیلی خوب بود می گم نمیشه این زیرنویس انگلیسی رو برداشت؟ همونایی که از اول روشون هست
درود برادر علی!
خواهش می کنم! خوشحالم تونستم برای شما مفید واقع بشم برادرم!
متاسفانه این نوع زیرنویس ها که اسمشون هاردساب هست روی فیلم قفل می شن و برداشتنشون کلاً احتمالش در حد 20 درصد هست که اونم بدون آسیب رسیدن به فیلم ممکن نیست. متاسفانه یکی از بهترین فن ساب های انیمه ای یعنی HorribleSubs که اولین اسکرین شات پست یعنی انیمه Koutetsujou no Kabaneri رو به صورت هاردساب ارائه می کنه. دلیلشون رو دقیقاً نمی دونم ولی در بخشی از سایتشون ذکر کردند که کارهای استدیو Funimation به صورت هاردساب ارائه خواهند شد. البته میتونید انیمه هایی که هاردساب هستند رو از فن ساب دیگه ای بگیرید. و فن ساب های دیگه هم یا لینک هاشون ایراد داره یا ترجمه شون خیلی عالی نیست. بیشتر منابع هم از فن ساب هاریبل استفاده می کنن.
(05-22-2016, 11:41 PM)مجیدنصر نوشته است: سلام خدمت پدر انیمه انجمن گیمفا
واقعا تاپیک آموزشی عالی و خوبی بود. بسیار مفید بود و من ازش استفاده کردم. من خودم این مشکل رو با KM داشتم ولی خب دیدم درست بشو نیست با K-lite پخش می کردم و لذتشو می بردم ولی حالا با این آموزش شما از هر دو استفاده می کنم.
تاپیک جز تاپیک های مهم بخش واقع شد.
درود بر شما آقا مجید.
خیلی متشکرم! بله خیلی از دوستان همین کار رو می کنن ولی به نظر من KMPlayer بهترین پلیر اجرای فایل های ویدیویی هست و خیلی محیط زیباتر و عالی تری نسبت به دیگر پلیر ها داره! و امکانات جالب تر! پس استفاده از اون از هر نظر بهتر هست!
خیلی خیلی ممنونم!