06-08-2015, 08:15 PM
(آخرین ویرایش: 06-10-2015, 07:13 PM، توسط ThePs4.
دلیل ویرایش: اضافه کردن مطلب جدید
)
اولا این رو در فروم دیگر هم گذاشتم
[ پست اول حتماً خوانده شود ]
سلام اینو بعضی ها خبر دارند اما برای اونایی که خبر ندارند :
شما یک یوزر جدید در PS4 درست میکنید با انتخاب کشور ژاپن
ما به توضیح در مورد اکانت ژاپن میپردازیم فعلا:
همه چی رو وارد کنید ( درسته که زبان ژاپنی میشه اما کار آسونیه تشخیص این که مثلا گفته ایمیل رو وارد کنید )
ایمیل رو حتماََ بسازید چون با آپدیت جدید سونی ازتون میخواد که اکانتتون رو اکتیو کنید
زمانی که همه چی رو وارد کردید و خواست از شما که اکانت اکتیو بشه کنسول رو به همان صورت رها کنید
یک ایمیل به شما میفرستند که حاوی لینک اکتیو اکانت هست ( لینک تصویر ایمیل )
سپس روی این لینک کلیک کنید ( لینک تصویر )
و سپس درون کنسول آخرین گزینه سمت راستی رو بزنید تا وارد داشبورد شوید
به Store بروید بخش Plus سپس گزینه 14 روز رایگان رو انتخاب کنید ( 14 در کلمات هست )
و همه چی رو اوکی کنید
سپس اکانت خود را پرایمری کنید و با اکانت اصلی خودتون به بازی در بخش مولتی پلیر بپردازید
در ضمن هر وقت پلاستون تموم شد میتونید دوباره این مراحل رو طی کنید و 14 روز دیگر بگیرید
ایمیل الکی نباید بدید چون به اون ایمیل یک لینک حاوی فعال سازی میفرسته که الزامی هست
مزایا:
برخلاف اکانت آمریکا و ... از شما کردیدت کارد نمیخواد
14 روز Plus بصورت رایگان دریافت کردید
هر وقت 14 روز تمام شد میتوانید دوباره اکانت بسازید و 14 روز دیگر پلاس بگیرید ( هر تعداد میتوانید اکانت بسازید نامحدوده )
معایب:
بازی هایی که در اکانت آمریکا برای کاربران پلاس رایگان میشه رو نمیتونید دانلود کنید
اما بازی های خود ژاپن را میتونید
* * ( باید با اکانت پلاس شده اقدام به دانلود بازی کنید اما پس از دانلود میتوانید بازی را در اکانت اصلی خودتان بازی کنید و تروفی را ثبت کنید ) * *
هر 14 روز 15 تا 30 دقیقه وقت شما رو میگیرد که ارزشش را دارد
ویرایش:
خب آموزش تصویری رو هم آماده کردم ( معذرت بابت کیفیت عکس ها و حجم بالاشون )
آموزش قدم به قدم:
سپس این صفحه ظاهر میشه:
حالا به سراغ ایمیل خود میرویم تا اکانت را فعال سازی کنیم:
سپس روی گزینه کلیک میکنیم:
و پس از فعال سازی گزینه آخر را انتخاب میکنیم:
حالا اکانت شما پلاس شد و میتوانید به راحتی آنلاین بازی کنید:
اکانت را پرایمری کنید تا بتوانید در اکانت های اصلی و حاوی بازی خود پلاس را استفاده کنید و آنلاین بازی کنید:
تمام شد !
توجه: این روش پلاس مانند اکانت های پلاس دیگر تمام مزایای پلاس را در اختیار خواهد داشت
دوستان منبع این کار خودم هستم و خودم طراحی و عکس ها و ... از خودم هست
آپدیت:
بله دوستان همونطور که دوستمون اشاره کردن میتونید از این سایت برای ایمیل موقت استفاده کنید که در وقتتون هم صرفه جویی میشه
آدرس: www.*****
[ پست اول حتماً خوانده شود ]
سلام اینو بعضی ها خبر دارند اما برای اونایی که خبر ندارند :
شما یک یوزر جدید در PS4 درست میکنید با انتخاب کشور ژاپن
ما به توضیح در مورد اکانت ژاپن میپردازیم فعلا:
همه چی رو وارد کنید ( درسته که زبان ژاپنی میشه اما کار آسونیه تشخیص این که مثلا گفته ایمیل رو وارد کنید )
ایمیل رو حتماََ بسازید چون با آپدیت جدید سونی ازتون میخواد که اکانتتون رو اکتیو کنید
زمانی که همه چی رو وارد کردید و خواست از شما که اکانت اکتیو بشه کنسول رو به همان صورت رها کنید
یک ایمیل به شما میفرستند که حاوی لینک اکتیو اکانت هست ( لینک تصویر ایمیل )
سپس روی این لینک کلیک کنید ( لینک تصویر )
و سپس درون کنسول آخرین گزینه سمت راستی رو بزنید تا وارد داشبورد شوید
به Store بروید بخش Plus سپس گزینه 14 روز رایگان رو انتخاب کنید ( 14 در کلمات هست )
و همه چی رو اوکی کنید
سپس اکانت خود را پرایمری کنید و با اکانت اصلی خودتون به بازی در بخش مولتی پلیر بپردازید
در ضمن هر وقت پلاستون تموم شد میتونید دوباره این مراحل رو طی کنید و 14 روز دیگر بگیرید
ایمیل الکی نباید بدید چون به اون ایمیل یک لینک حاوی فعال سازی میفرسته که الزامی هست
مزایا:
برخلاف اکانت آمریکا و ... از شما کردیدت کارد نمیخواد
14 روز Plus بصورت رایگان دریافت کردید
هر وقت 14 روز تمام شد میتوانید دوباره اکانت بسازید و 14 روز دیگر پلاس بگیرید ( هر تعداد میتوانید اکانت بسازید نامحدوده )
معایب:
بازی هایی که در اکانت آمریکا برای کاربران پلاس رایگان میشه رو نمیتونید دانلود کنید
اما بازی های خود ژاپن را میتونید
* * ( باید با اکانت پلاس شده اقدام به دانلود بازی کنید اما پس از دانلود میتوانید بازی را در اکانت اصلی خودتان بازی کنید و تروفی را ثبت کنید ) * *
هر 14 روز 15 تا 30 دقیقه وقت شما رو میگیرد که ارزشش را دارد
ویرایش:
خب آموزش تصویری رو هم آماده کردم ( معذرت بابت کیفیت عکس ها و حجم بالاشون )
آموزش قدم به قدم:
سپس این صفحه ظاهر میشه:
حالا به سراغ ایمیل خود میرویم تا اکانت را فعال سازی کنیم:
سپس روی گزینه کلیک میکنیم:
و پس از فعال سازی گزینه آخر را انتخاب میکنیم:
حالا اکانت شما پلاس شد و میتوانید به راحتی آنلاین بازی کنید:
اکانت را پرایمری کنید تا بتوانید در اکانت های اصلی و حاوی بازی خود پلاس را استفاده کنید و آنلاین بازی کنید:
تمام شد !
توجه: این روش پلاس مانند اکانت های پلاس دیگر تمام مزایای پلاس را در اختیار خواهد داشت
دوستان منبع این کار خودم هستم و خودم طراحی و عکس ها و ... از خودم هست
آپدیت:
بله دوستان همونطور که دوستمون اشاره کردن میتونید از این سایت برای ایمیل موقت استفاده کنید که در وقتتون هم صرفه جویی میشه
آدرس: www.*****
من یاسرم یه قاصدم که عازمم :D