03-21-2016, 10:35 PM
(آخرین ویرایش: 03-22-2016, 12:16 AM، توسط E.M.I.N.E.M.)
روز گذشته گزارشی انتشار یافت که در آن گفته شد بازی Quantum Break، یکی از مورد انتظارترین عناوین انحصاری ویندوز ۱۰ و اکسباکسوان تنها با رزولوشن ۷۲۰p برروی اکسباکسوان اجرا میشود. این موضوع باعث تعجب بسیاری از طرفداران شد چراکه قرار بود این بازی با گرافیک خیرهکننده خود، قدرت پردازش گرافیکی کنسول اکسباکسوان را به نمایش در آورد.
در همین حین سایت GamingBolt تصمیم گرفت با استودیوی رمدی تماس حاصل کند تا از رزولوشن نهایی این عنوان برروی کنسول اکسباکسوان مطلع شود گرچه رمدی بدون هیچ صحبت خاصی راجع به گزارش انتشار یافته، آن را نه تایید و نه رد کرد!
در همین حال، برخی از طرفداران برند اکسباکس تصمیم گرفتند تا در توییتر با فیل اسپنسر، مدیر بخش گیمینگ مایکروسافت راجع به این موضوع صحبت کنند و اینکه چرا عنوانی که قرار بود قدرت گرافیکی اکسباکسوان را نشان دهد باید در رزولوشن ۷۲۰p اجرا شود. اسپنسر هم بهطور تقریبی این خبر را تایید یا رد نکرد و فقط در پاسخ به پرسش طرفداران گفت:
نقلقول:من فقط شما را به این تشویق میکنم که قبل از امتحان کردن یک بازی، هیچگونه قضاوتی در مورد اینکه چه چیزی باعث میشود یک بازی خوب باشد یا بد نکنید.
او در پایان افزود:
نقلقول:فکر میکنم از آن لذت خواهید برد.
در میان تمام این اضطرابهای عمومی راجع به این موضوع، برخی از گزارشات مدعی هستند این عنوان از بهروزرسانی روز اول بهرهمند خواهد بود که این بهروزرسانیها با گذر زمان باعث افزایش رزولوشن نسخه اکسباکسوان میشوند گرچه این شایعه بهسرعت توسط توماس پوها، یکی از کارکنان استودیوی رمدی تکذیب شد البته وی تایید کرد بهروزرسانی روز اول برای بازی در نظر گرفته شده است اما هیچ تاثیری برروی گرافیک بازی نخواهد داشت. با این حال آنها بهطور کامل از تایید یا رد کردن رزولوشن نهایی بازی برروی کنسول اکسباکسوان دوری کردند.
با این وجود که هنوز چیزی مشخص نشده است، برخی از مردم بیشک از اینکه رزولوشن بازی که قرار بود قدرت گرافیکی اکسباکسوان را نشان دهد برروی ۷۲۰p قرار دارد نا امید شدهاند اما به هر حال گیمپلی بازی با توجه به تریلرهای آن بسیار عالی بهنظر میرسد.
عنوان Quantum Break در ۴ آوریل سال ۲۰۱۶ (دوشنبه، ۱۶ فروردین سال ۱۳۹۵) برروی پلتفرمهای اکسباکسوان و رایانههای شخصی منتشر خواهد شد.
نکته: تعداد کلمات تیتر زیاد بود به خاطر همین مجبور شدم تیتر رو تغییر بدم.
منبع