امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یگان Cobra|متال گیر
یگان Cobra|متال گیر

[تصویر:  ltdyyt85ahnx83afhxsv.jpg]

یگان کبرا یا Cobra Unit یک گروه از سربازان افسانه ای به رهبری The Boss در سری بازی های متال گیر سالید می باشد.ما در این مقاله قصد بر این داریم که تک تک اعضای این گروه را معرفی کنیم،افراد این گروه به عنوان غول مرحله آخر بازی ایفای نقش می کنند.اسم رمز آن ها با احساساتشان درون بازی برابری می کند.

رهبر گروه The Boss

[تصویر:  gaslpfgt5zsja0x2eyz8.gif]
او رهبر گروه می باشد و نام واقعی او Joy است.او متولد 1922 و مربی اسنیک بود،اسنیک او را به چشم یک مادر و باس نیز اسنیک را به دید فرزندی که هیچ وقت نتوانسته بود او را بزرگ کند می دید.(اشاره به اسلات) اسنیک و باس مأموریت های بیشماری را درطی 10 سالی که کنار هم بوده اند به اتمام رسانده اند،هر دوی آن ها استاد خلق CQC می باشند.وی سرانجام در سال 1964 توسط اسنیک به عنوان غول مرحله آخر MGS3:Snake Eater کشته شد و با گفتن:«فقط یک جا برای یک باس و یک اسنیک وجود دارد».لقب خود را به اسنیک می دهد.

سارو|The Sorrow

[تصویر:  iv01cgwwvy8nwjtd0nwa.gif]

سارو یک رابط میان ارواح و یکی از اعضای یگان کبرا که از قدرت روحی و روانی خود برای کمک به سربازان در میدان جنگ استفاده می کرد.او معشوقه رهبر گروه،یعنی باس بود.او پدر اسلات نیز می باشد.او در طول بازی فقط به صورت اول شخص قابل مشاهده است.وی در میدان جنگ زمانی که یگان کبرا متفرق شده،جان خود را به وسیله تیری که به چشم چپ او او اصابت می کند فدای باس کرد.اسنیک با او نیز مبارزه می کند اما چون ساور یک روح است پس به طور فیزیکی با یکدیگر مباره نمی کنند،در مبارزه آن ها ارواح کسانی که اسنیک قبلا آن ها را کشته بود به صورت توهم و خیال وارد ذهن اسنیک شده و قصد دارند جان او را بگیرند.و در انتهای MGS3 جایی که اسنیک باس را  می کشد،بازیکن به وسیله دید اول شخص می تواند روح باس و سارو را ببیند که به سوی زندگی بعد از مرگ می روند(!).

فییر|The Fear  

[تصویر:  iyol5b5in7i7nx50xfq9.gif]

او یکی دیگر از اعضای گروه کبراست.وی به چابکی و سرعت مافوق  انسانی و همچنین ظاهر عجیب و ترسناکش معروف است.آرنج های او دارای 2 مفصل بوده اند و دارای زبان دراز به انداره مارمولک بود که به کمک زبانش می توانست اشیا مختلف را به چنگ آورد.او قادر به انجام کارهایی مانند راه رفتن بر روی آب،مانند عنکبوت پرش کردن و همچنین مانند میمون از درختان بالا رفته و به راحتی بر روی آن ها پرش کند.وی دو عدد کمان داشت که کمان بزرگ را «ویلیام تل» و کمان کوچک را «جو کوچولو» می نامید.او در مبارزه با اسنیک توسط یک سم توانست اسنیک را دچار خیال و توهم کند اما با این حال در مبارزه شکست خورد و اسنیک وی را به قتل رساند.

فیوری|The Fury

[تصویر:  cq6hed06kr3mod1w97et.gif]
او نیز یکی دیگر از اعضای این گروه می باشد.وی شخصیتی دارای جنون دارد و فضانورد سابق شوروی نیز هست.لباس وی،یک لباس فضانوردی ضد حریق که یک جت پک به آن متصل بود و یک صلاح آتش زای قدرتمند استفاده می نمود،که هر دوی آن ها نیروی خود را از راکت محرک مایع و دی متیل هیدرازین نامتقارن می گرفتند.اسم رمز او برگفته از خشم زیاد نسبت به جهان که هنگام جنگ احساس کرده بود.درست قبل از مرگش،او داستان خود را در هنگامی که هنوز در فضا،و در حین بازگشت به زمین است بازگو می کند،و کاری کرده تا اسنیک نیز دیده های او را به عنوان حقیقت تجربه کند.

پین|The Pain  

[تصویر:  kraw8dfwgezw0jt5i0ty.gif]

او قابلیت کنترل زنبور های سرخ به وسیله زنبور ملکه ای که در کیسه پشت خود حمل می کند را داشت.به غیر از این،او داری یک مسلسل تامبسون و نارنجک دستی بود،که از پیوستن زنبور های سرخ خود با این سلاح ها در نبرد استفاده می نمود.او آرزو داشت که اسنیک درد و رنجی که او تحمل کرده را احساس کند.او با جثه بزرگی داشت و در عین حال سریع و چابک بود او با زدن یک ماسک سعی داشت که ظاهر زشت خود را که بر اثر نیش بیشماری زنبور ایجاده شده بود بپوشاند.پین تیر های زنبوری را درون بدن خود پرورش می داد که درون بدن قربانی نفوذ کرده و به داخل آن بدن قربانی حمله می کند.

دی اند|The End

[تصویر:  3ldh3r2pl58jgopsrtb1.gif]
و اما آخرین فرد گروه و در عین حال مسن ترین فرد گروه،د اند می باشد.او مهارت خارق العاده ای در تیراندازی در خفا داشت،او 100 سال سن داشته و در سال 1860 به دنیا آمده است.او تنها فرد در گروه می باشد که اسم رمزاش از احساساتش در میدان نبرد منشا نگرفته است.اگر چه در طول بازی روشن می شود که نام او به «گمنامی حقیقی» دلالت دارد.این تناقض در این است که اند به هیچ وجه قدر به کشتن اسنیک نیست.اند از نارنجک های گیج کننده و همچنین از یک تفنگ «Mosin-Nagant» که آن را تبدیل به تفنگی با تیر های مسکن کرده بود.او یکی از به یادماندنی ترین غول آخر تمام تاریخ صنعت گیم شناخته می شود.

پایان

نظر شما راجب این گروه چیست؟و در انتها،نظر خود را راجب این مقاله به اشتراک بگذارید.
یک چیز اعتیادآور تَر از مواد مخدر کشف شد:

[تصویر:  ltrpgtvu2c85p9m4mesm.jpg]
پاسخ
آفرین مقاله ی خوبی بود !
S0 (2)  
نیومده شروع به مقاله نوشتن کردی  S0 (43) S0 (44)
 The Pain خیلی باحال بود همش زنبوووور  S0 (59) :The end که دیگه نگو !  S0 (2)  S0 (16)
[تصویر:  AZTdz.jpg]
پاسخ
مقاله خیلی جالب بود! موضوعش خیلی جالب بود و توضیحات در مورد شخصیت ها هم کامل بود!
متاسفانه چند ایراد فعلی توش به چشم می خوره! مثل: وی شخصیتی دارای جنون دارد! بهتر بود می نوشتی وی شخصیتی دارای جنون است
لباس وی، یک لباس فضانوردی زد حریق که! پس فعلش کو؟ لباس وی، یک لباس فضانوردی زد حریق است که.
[تصویر:  e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png]
پاسخ
حال نمودم! S0 (29)

فقط باس و دی اند رو میشناختم! Ghelion

دمت گرم! S0 (74)
پاسخ
Fear
بهش هرچیزی می خوره غیر این

The End S0 (2)
[font=GFRegular, 'Helvetica Neue', HelveticaNeue, Arial, sans-serif]The chain of retaliation is what will truly bind this board together as one[/font]

پاسخ
خسته نباشی . من از مطالب متال گیر خوشم میاد. فقط بنظرم تو جملات ابتدایی یکم مشکل هست. اول که از فعل جنجالی(می باشد) استفاده کردی و بعد اینو نوشتی: افراد این گروه به عنوان غول آخر ایفای نقش می کنند که اگه منظورت باس فایته بهتره همونو بنویسی نه غول! و بعد نوشتی اسم رمزشان با احساساتشان درون بازی برابری می کند! این جمله درست نیست. مثلا the fear  احساس ترس می کنه؟ یا the pain احساس درد؟ نه. ببهتر بود می نوشتی اسم رمزشان نشان دهنده احساسی است که در بازی ایجاد می کنند.
[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcQugKLufuOVuLO80fEXlyn...wYEQGMJMEQ]
پاسخ
(12-27-2015, 12:25 AM)THE LEGEND 1 نوشته است: خسته نباشی . من از مطالب متال گیر خوشم میاد. فقط بنظرم تو جملات ابتدایی یکم مشکل هست. اول که از فعل جنجالی(می باشد) استفاده کردی و بعد اینو نوشتی: افراد این گروه به عنوان غول آخر ایفای نقش می کنند که اگه منظورت باس فایته بهتره همونو بنویسی نه غول! و بعد نوشتی اسم رمزشان با احساساتشان درون بازی برابری می کند! این جمله درست نیست. مثلا the fear  احساس ترس می کنه؟ یا the pain احساس درد؟ نه. ببهتر بود می نوشتی اسم رمزشان نشان دهنده احساسی است که در بازی ایجاد می کنند.

ممنون.
والا فعل دیگه ای به ذهنم نمی رسید.آره خب منظورم همون باس فایت بود گفتم شاید بعضی ها نفهمنن چیه همون اصطلاح خودمونیش رو به کار بردم 
منظورم منم همون که شما فرمودید بود اما خب شاید جمله ای که انتخاب کردم مفهموم رو رسونده باشه اونا با توجه به اسم رمزشون باعث ایجاد  احساس درد یا ترس می شوند.

پاسخ
اول از همه یه خسته نباشید خدمت نویسنده بگم بابت نوشتن مقاله...
مقاله خوبی بود برادر... فقط یه سری مشکلات نگارشی دیده میشد که مطمئنا خودت بهشون پی بردی...
فقط لازم دیدم که یکی دو تا نکته بگم خدمتت:

مهم ترین نکته اینه که جای خالی یه Spoil Alert به شدت حس میشه!!! متالگیر به شدت ارزشمنده خودت هم در جریانی... حیفه که اینجوری اسپویل بشه...

دوم اینکه Cobra Unit آن چنان پتانسیلی داشت که باهاشون یه MGS کامل ساختن... در نتیجه پتانسیل اینو داره که خیلی بیشتر از اینا ازشون نوشت... در کل مقاله در حد معرفی Cobra Unit بود و واسه اون دسته از گیمرهایی خوبه که کلا بازی نکردن و آشنایی ندارن با این گروه... ولی خب مشکل اینجاست که اسپویل به شدت تو مقاله موج میزنه در نتیجه اگه اون دسته از عزیزان بخوان با این گروه از طریق این مقاله آشنا بشن دیگه نمیتونن برن سمت بازی!!! اونایی که بازی کردن هم که خب به حد کافی آشنایی دارن با این گروه!

در کل بهتر بود یه پرونده کامل ازشون نوشته بشه ولی همین مقاله ای هم که نوشتی جای تحسین داره و مجددا بهت خسته نباشید میگم... S0 (74)
منتظر کارهای بعدی هم هستیم S0 (24)
[تصویر:  big_boss_edit7.jpg]
?Sigint: Snake, why are you smoking a Cigarette
.Naked Snake: It's a Cigar
.Sigint: Cigar, Cigarette, same thing
!Naked Snake: It's *NOT* the same thing

پاسخ
(12-28-2015, 08:31 PM)Sir Big Wig نوشته است: اول از همه یه خسته نباشید خدمت نویسنده بگم بابت نوشتن مقاله...
مقاله خوبی بود برادر... فقط یه سری مشکلات نگارشی دیده میشد که مطمئنا خودت بهشون پی بردی...
فقط لازم دیدم که یکی دو تا نکته بگم خدمتت:

مهم ترین نکته اینه که جای خالی یه Spoil Alert به شدت حس میشه!!! متالگیر به شدت ارزشمنده خودت هم در جریانی... حیفه که اینجوری اسپویل بشه... S0 (74) S0 (24)

دوم اینکه Cobra Unit آن چنان پتانسیلی داشت که باهاشون یه MGS کامل ساختن... در نتیجه پتانسیل اینو داره که خیلی بیشتر از اینا ازشون نوشت... در کل مقاله در حد معرفی Cobra Unit بود و واسه اون دسته از گیمرهایی خوبه که کلا بازی نکردن و آشنایی ندارن با این گروه... ولی خب مشکل اینجاست که اسپویل به شدت تو مقاله موج میزنه در نتیجه اگه اون دسته از عزیزان بخوان با این گروه از طریق این مقاله آشنا بشن دیگه نمیتونن برن سمت بازی!!! اونایی که بازی کردن هم که خب به حد کافی آشنایی دارن با این گروه!

در کل بهتر بود یه پرونده کامل ازشون نوشته بشه ولی همین مقاله ای هم که نوشتی جای تحسین داره و مجددا بهت خسته نباشید میگم... S0 (74)
منتظر کارهای بعدی هم هستیم S0 (24)

قربونت شایان جان
بله،نکات نگارشی که خودمم هم در جریانشون هستم و واقعا خیلی سعی خودمو کردم که تا جایی که میشه رعایت کنم نکات رو!
آره،اصلا حواسم نبود هشدار خطر اسپویل رو بذارم.والا خودمم هم میدونستم می شد با این گروه یه مقاله بسیار جامع و بزرگ نوشت اما همان طور که خودت هم فرمودی بیشتر قصدم معرفی کردن بود چون خودت هم می دونی که 90 درصد کاربران هنوز فرق بیگ باس با اسنیک رو نمی دونند دیگه اگه من بخوام راجب اینا بگم که واویلا!بیشتر کاربران هم نسخه فانتوم پین اولین یا حداکثر دومین تجربه شون از متال گیر سالید بوده بعید میدونم حتی اسم این گروه رو هم تا حالا شنیده باشند.بله،اگر وقت یار من بود حتما سعی می کنم که یه پرونده جامع و کامل از این گروه بنویسم که خودمم هم بشخصه خاطرات زیادی با تک تک افراد این گروه دارم،ممنون عزیزم شما لطف داری همین که کلیک «سپاس» رو زدی برام یه دنیا ارزش داره!

پاسخ
سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده ی عزیز
درباره ی محتوای مقاله که نمی تونم نظر خاصی بدم؛ چون زیاد متال باز نیستم، اما همونطور که یکی از دوستان اشاره کردند، این گروه پتانسیل بالایی برای یک مقاله دارند و می تونستی یک مقاله ی مفصل تر و جامع تر بنویسی. به نظر من یا نباید داستان بازی رو اسپویل کنی، یا وقتی کردی، باید خیلی مفصل این کارو بکنی. دقیقا همونطور که آقای شفایی گفتند، اسپم طوری هست که نه برای کسایی که بازی رو تجربه کردند، مفیده - چون کوتاه و مختصره - و نه برای اونایی که بازی رو تجربه نکردند، چون ارزش نداره داستان در چند خط براشون لو بره. حالا سایر مشکلات:
1- متاسفانه زیاد به مقدمه ی متن ات بها ندادی. هیچوقت فراموش نکن که مقدمه و نتیجه گیری، شناسنامه ی مقالت به حساب میان. اگه اونا رو زیبا، گیرا و جذاب بنویسی، خواننده رو به مقالت جذب می کنی؛ وگرنه خواننده از متن زده میشه. می تونستی درباره ی تاریخچه ی متال صحبت کنی یا از عنصر فضاسازی برای ورود به داستان استفاده می کردی؛ یعنی مثلا به طور مختصر یه توضیحی درباره ی این گروه و نقششون در داستان و میدادی و بعد در هر بخش به طور مفصل به شخصیت ها می پرداختی.
2- به نظر من یکم در ارائه ی توضیحات کم کاری کردی. یعنی به یه نگاه اجمالی و سطحی به شخصیت ها بسنده کردی. اگه می خوای نوشته هات به چشم بیان و جزو نوشته های با ارزش انجمن رده بندی بشن، بهتره بیشتر رو مقالاتت وقت بزاری. بهتر بود وارد جزئیات میشدی. درباره ی ویژگی های شخصیتی شون بیشتر توضیح میدادی. درمورد گذشته، نقش شون در داستان، تعاملشون با همدیگه و ... . مطمئن باش بچه های انجمن اونقدر فهمیده هستند که نوشته ی خوب رو از بد و متوسط تشخیص بدند. پس تلاشتو بیشتر کن و سعی کن یک کار با ارزش تر تحویل انجمن بدی. این ها رو میگم چون با توجه به نوشتت میدونم، خیلی می تونی بهتر از اینها بنویسی.
3- جمله بندی در کل واقعا خوب و حرفه ای بود؛ جز در چند مورد. اون ایرادی که دوستمون You Never Win گرفت، کاملا درسته، ولی بهتره به این شکل ویرایش بشه:
 وی شخصیتی دارای جنون دارد. غ
وی شخصیتی مجنون است. ص البته کلمه ی مجنون هم دیگه بار معنایی دیوانه رو نداره. بهتر بود در این جمله اصلا از جنون استفاده نمی کردی و به جاش از خود کلمه ی دیوانه استفاده می کردی.
4- هیچ نیازی نیست که اسم ها و کلمات لاتین انگلیسی رو به فارسی بنویسی؛ چون باعث پایین اومدن ارزش مقاله میشه. اگه خیلی اصرار داری که فارسی رو پاس بداری، از اسم های ترجمه شده استفاده کن که البته اون هم زیاد پیشنهاد نمیشه.
مثلا: Pain ---» درد
5- تیتر مطلب باید به گونه ای انتخاب بشه که نشون بده موضوع مقاله چیه. متاسفانه تیتر تو این ویژگی رو نداره. در کنا اون بهتره یک جمله ی کوتاه هم بنویسی که زینت بخش مقالت باشه. مثلا:
افسانه ای به نام کبرا | بررسی اعضای گروه کبرا
6- بعضی جاها جملات زائد به چشم می خوره که آفت هر نوشته ای هست. مثلا نوشتی:«وی یکی از اعضای گروه کبرا است.» اصلا نیازی به ذکر این موضوع نبود؛ چون کاملا واضحه. قضیه ی همون اسب سفید رستم چه رنگیه؟!
7- اون عبارت ستاره دار رو اصلاح یا حذف کن.
در کل خوب بود و خسته نباشی گرمی بهت میگم. امیدوارم مقاله ی بعدیت پیشرفت کنی و از اشتباهاتت، درس بگیری. منتظر مقاله ی بعدیت هستم.
-----
خوشبختانه در این یک ماه اخیر، بچه های فروم دارن نقد ها و مقالات خوبی رو ارائه میدن و افزایش کیفیت مقالات قابل شهوده و این باعث خوشحالی هست. از این بچه های تازه کار و مستعد نهایت تشکر رو می کنم. یک تشکر ویژه هم از دوستان تگدار می کنم که با اعتبار هاشون، نویسنده ها رو تشویق می کنند. این قضیه جای قدر دانی داره. بقیه ی بچه ها هم با تشکر هاشون قوت قلب نویسنده ها هستند و از خجالت این دوستان درمیان. من از همه ی شما عزیزان تشکر می کنم؛ چون واقعا همین کارای به ظاهر کوچیک انجمن رو بالا میکشه. یک تقاضای عاجزانه هم از عزیزان حرفه ای و کار بلد انجمن دارم. خواهش می کنم به مقاله های دوستان تازه کار سر بزنید و نظر بدید تا اون ها احساس کنند که مطالبشون زیر نظر هست. این باعث میشه تا این عزیزان سعی کنند تا سطح مقالات خودشون رو ارتقا بدن. اگر هم به گذشته نگاهی کنیم، می بینیم این قضیه جواب میده. واقعا سطح مقالات بچه ها خوب داره پیشرفت می کنه. این عزیزان شایستگی حمایت رو دارن. تنهاشون نذارین. تشکر
[تصویر:  peter_popken_03.jpg]
!Praise Prince of Persia
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نگاهی جدید به سری متال گیر به مناسبت سی سالگی این بازی gardeshgar 3 2,906 08-12-2017, 10:45 AM
آخرین ارسال: gardeshgar
  متال گر زیرذره بین-قسمت اول:بررسی اهنگMan who sold the worldو اشکارشدن وقایع چپترسوم علیرضا! 0 1,190 05-29-2016, 02:54 PM
آخرین ارسال: علیرضا!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان