امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اخطار وارد این موضوع نشوید | نقد The Stanley Parable
(07-17-2014, 03:49 AM)'U-R-E' نوشته است: با توجه به نقد هایی که به این متن شده من نظر خودم رو میگم

محمد جان کارت تکه ادامه بده من تمامی کارات رو دیدم تورو شخصی در نویسندگی میبینم که صاحب سبک خواهی شد . به نقد دیگران دقت نکن نقد هایی که می گویند مثل من باش تا موفق شوی را قبول نکن ؛ خودت باش ؛ متفاوت باش  ، آندره مورا آنقدر نوشت تا نوشته هاش به یک سبک تبدیل شد ، اون زمان کسی به نوشته ای اون دقتی نداشت وآن هارا بی معنی می دانستند  اما اون می دونست که چی داره می نویسه پس تو هم خوب می دونی چی کار میکنی پس به راهی که داری میری ادامه بده 

ممنون بابت نظرت ولی فکر نکنم اینقدر ها هم کس خاصی باشم :)
دیدی بعضی ها با شکست نفسی در واقع میخواهند خود را بزرگ کنند؟ نمی خواهم همچین کاری کنم وبگم نه بابا کاری نکردم که و ...
جدا میگم راستش تقلیدی نکردم، شاید همینم باعث شه بعضی نقد هام رو نپسندن ولی من سعی میکنم بهتر بشم شما هم انگار طرفدار آندره مورا فرانسوی هستی قبلا چند تا جمله ازش رو شنیدم البته این رو از تو اینترنت پیدا کردم
نقل‌قول: همان گونه كه هر چیز تازه ای، جذابیت و تمایل بیشتری دارد، در برابر، از قابلیت فناپذیری بیشتری نیز برخوردار است.

پس ممکن مقالات من ...
یه جور گفتم مقالات من انگار کی هستم :)

(07-17-2014, 04:11 AM)'Batman 77' نوشته است:
(07-17-2014, 03:49 AM)'U-R-E' نوشته است:  من تمامی کارات رو دیدم تورو شخصی در نویسندگی میبینم که صاحب سبک خواهی شد .

بله......

بی شک ایشون راجر ایبرت بازی های کامپیوتری خواهدشد...

تو هم که ماشاءا... توانایی استعدادیابیت از آرسن ونگر هم بیشتره.

این رو به عنوان یه طعنه حساب میکنم:) اگه هم جدی گفتی تن اون بدبخت رو تو گور نلرزون بدبخت خیلی وقت نیست مرده
اینم یه جمله از اون ، اینجا رو تبدیل کردیم به اتاق فلسفه
نقل‌قول: باید ممتاز باشی. باید در نقد به احساساتت بها دهی. باید در مورد تاثیری که فیلم‌ها بر رویت می‌گذارد صحبت کنی. چون که ایده‌ها و نظرات مختصر در تلویزیون خریدار ندارند
منم خریدار ندارم :)
.Oh, then that's the rule you'll have to break to know the truth
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: اخطار وارد این موضوع نشوید | نقد The Stanley Parable - توسط hexer - 07-17-2014, 04:41 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لطفاً آهسته وارد شوید؛ درباره‌ی بازی Sad Satan Punished Snake 6 3,177 08-18-2016, 03:23 PM
آخرین ارسال: UNIQ
  پرندگان نیز وارد بازی های Rpg میشوند(Angry Birds Epic)+سایر سری ها hexer 9 4,940 06-20-2014, 12:05 AM
آخرین ارسال: hexer
  بررسی شخصیت های مورتال کامبت(قسمت ششم:اژدها وارد می شود) shadows.boss 29 10,246 03-20-2014, 01:57 PM
آخرین ارسال: Mohammad saed
  نمایشگاه رسانه ی دیجیتال چطور بود؟ تجربه شحصیه من هم هست حتما وارد شید Alpha 16 3,580 10-12-2012, 10:44 AM
آخرین ارسال: Alpha

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان