07-28-2013, 12:25 AM
(آخرین ویرایش: 07-28-2013, 12:27 AM، توسط ALAN PAYNE.)
(07-27-2013, 10:10 PM)'Y2J' نوشته است: داستانو میبرم به زمان های خیلی عقب زمانی که اسکندر قصد فتح دنیا رو داشت!![img]images/smi/s0 (25).gif[/img] بعد از مرگ اسکندر مثلا همه چی بهم میریزه و اساسین ها برای ایجاد عدالت و جلو گیری از به سلطنت نشستن ظالمان اقدام میکنند[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] سپس نقشه ای بزرگتر از اسکایریم میساختم و اسم بازی میشد Assassins creed crown prince Hunt [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] دزمند هم تو زمان جدید هنوز کامل نمرده و افکارش زندس و توی افکارش میتونه جلوی اینکه دنیا نابود بشه رو بگیره[img]images/smi/s0 (45).gif[/img] خلاصه مثلا جنگ هایی طراحی میکنم با مقیاس های توتال وار ها!! مثلا عضو ارتش شی بری با یه لشکر بیست هزار نفری بجنگی!![img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] اگه من مدیرش بشم اساسین جدید میشه!![img]images/smi/s0 (74).gif[/img]باهات مخالفم.اساسین باید برگرده به ریشه ی خودش و سبک ماجرایی خودشو ترمیم کنه نه اینکه اکشن بشه![img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
(07-27-2013, 10:29 PM)'jack' نوشته است: یه نکته جالب و می دونستید که اول قرار بود این بازی با نام prince of persia :Assassin منتشر بشه!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟داداش من جک یه شخصیت خیالی که داستانشم خیلی تخیلیه.ولی اساسین یه داستان تقریبا واقعیه که یکم تخیل قاتیش کردنوایندوتا اصن بهم نمیان![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
بعدشم نکته عجیب اینه که بازی در تمام قسمت ها شخصیت معروفی رو به چالش می کشید.
اما نظرتون چیه جک اسپارو رو وارد بازی می کردند[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img].
فکرشو بکن دشمنت آدم دیوانه و باحالی مثل جک باشه اون بازی بهشت میشه.
الیته یه کار دیگه هم میشه کرد این که یه اسپین اف از این سری رو ساخت.