(09-12-2015, 01:51 PM)0099 نوشته است:(09-12-2015, 01:47 PM)isapor123 نوشته است: ایول need for speed اوله چون حقشه کل سری need for speed خیلی بازی جذاب و سرگرمی کننده ای هستن و نسخه ی 2005 که انقلابی بود و هیچ وقت از یاد نمی ره سری shift هم فوقلعاده و هیجانی هستش مخصوصا نسخه ی 2 نسخه ی hot pursiot هم عالی بود نسخه ی run هم از نظر گرافیک و هیجان و داستان خیلی محشر بود ولی هندلینگ ماشین هاش مسخره بود نسخه ی rivals هم فقط تو خط آنلاین خوب بود و بقیه ی چیزهاش هم باز پیشرفت کرده بود و خوب بود ولی ماشین هاش کم بود نسخه 2015 هم که قراره بیاد بهتره درموردش حرف نزنین و فقط بگیم wow![]()
از grand torismo هم متنفرم فقط با نسخه ps1 حال کردم تو بچگی باهاش خاطره دارم ولی این جدید ها اصلا به دلم نمیشینه ولی تمامیه برند ها و ماشین هارو داره نورپردازیش که فوقلعادست تو شب مخصوصا تو پیست بیابونی ولی هندلینگ ماشین هاش واقعا خنده دار و بچه گونست بعضیا میگن فقط حرف ه ای ها بازیش میکنن در حالی که بازی بچه گانه ای هستش فیزک ماشین هاا فاجه ی به تمام معنا مخصوصا موقع برخورد به موانعدلیل فروشش بالاش هم اینکه یه محصول ژاپنی هستش با رده سنی پایین که همه میتونن اون رو تو ژاپن خریداری کنن و از محصول خودشون حمایت کنن
سری forza motorsport رو هم فقط نسخه 4 رو بازی کردم تو xbox 360 که تو زمان خودش شاهکار بود مخصوصا گرافیکش یه چیز جالب هم داشت اینکه مجری برنامه ی تخت گاز صداگذارش بود و درمورد دیزاین و طراحی ماشین ها توضیح میداد و شما میتونستید با راننده ی محبوب برنامشون یعنی (استیگ) تو پیست برنامه ی تخت گاز که تو فرودگاه هستش رانندگی کنیدکلا سری forza فوقلعاده و انقلابی هستش
forza horizon هم خیلی بازی سرگرم کننده ای هستش نسخه 1 رو هم تو xbox 360 بازی کردم محشر بود مخصوصا گرافیکش و هندلیگ ماشین هاش که تو هیچ بازی ریسنگی تا حالا تجربه نکرده اید ولی متاسفانه 2 رو هیچوقت نمیتونم بازی کنم چون انحصاری xbox one![]()
علاقه ای به project cars ندارم چون احساس میکنم یه بازی کاملا خسته کننده و تکراری هستش البته فقط هندلینگ ماشین هاش خوب طراحی شده و نزدیک به واقعیته ولی رانندگی تو پیست بارونی رو خیلی دوست دارم اونم بشینی آنلاین بازی کنی که البته بازم گرافیک و سیستم آب و هواییش که ادعا میکنه نزدیک به واقعیته عالی هستش
هاریزن 2 برای 360 هم اومد فقط برای xb1 نبود
بازی به این قشنگی رو بشینم روی xbox 360 با گرافیک پایین بازی کنم مگه خولم :dodgy:
(09-12-2015, 01:55 PM)ali-222 نوشته است:(09-12-2015, 01:47 PM)isapor123 نوشته است: ایول need for speed اوله چون حقشه کل سری need for speed خیلی بازی جذاب و سرگرمی کننده ای هستن و نسخه ی 2005 که انقلابی بود و هیچ وقت از یاد نمی ره سری shift هم فوقلعاده و هیجانی هستش مخصوصا نسخه ی 2 نسخه ی hot pursiot هم عالی بود نسخه ی run هم از نظر گرافیک و هیجان و داستان خیلی محشر بود ولی هندلینگ ماشین هاش مسخره بود نسخه ی rivals هم فقط تو خط آنلاین خوب بود و بقیه ی چیزهاش هم باز پیشرفت کرده بود و خوب بود ولی ماشین هاش کم بود نسخه 2015 هم که قراره بیاد بهتره درموردش حرف نزنین و فقط بگیم wow![]()
از grand torismo هم متنفرم فقط با نسخه ps1 حال کردم تو بچگی باهاش خاطره دارم ولی این جدید ها اصلا به دلم نمیشینه ولی تمامیه برند ها و ماشین هارو داره نورپردازیش که فوقلعادست تو شب مخصوصا تو پیست بیابونی ولی هندلینگ ماشین هاش واقعا خنده دار و بچه گونست بعضیا میگن فقط حرف ه ای ها بازیش میکنن در حالی که بازی بچه گانه ای هستش فیزک ماشین هاا فاجه ی به تمام معنا مخصوصا موقع برخورد به موانعدلیل فروشش بالاش هم اینکه یه محصول ژاپنی هستش با رده سنی پایین که همه میتونن اون رو تو ژاپن خریداری کنن و از محصول خودشون حمایت کنن
سری forza motorsport رو هم فقط نسخه 4 رو بازی کردم تو xbox 360 که تو زمان خودش شاهکار بود مخصوصا گرافیکش یه چیز جالب هم داشت اینکه مجری برنامه ی تخت گاز صداگذارش بود و درمورد دیزاین و طراحی ماشین ها توضیح میداد و شما میتونستید با راننده ی محبوب برنامشون یعنی (استیگ) تو پیست برنامه ی تخت گاز که تو فرودگاه هستش رانندگی کنیدکلا سری forza فوقلعاده و انقلابی هستش
forza horizon هم خیلی بازی سرگرم کننده ای هستش نسخه 1 رو هم تو xbox 360 بازی کردم محشر بود مخصوصا گرافیکش و هندلیگ ماشین هاش که تو هیچ بازی ریسنگی تا حالا تجربه نکرده اید ولی متاسفانه 2 رو هیچوقت نمیتونم بازی کنم چون انحصاری xbox one![]()
علاقه ای به project cars ندارم چون احساس میکنم یه بازی کاملا خسته کننده و تکراری هستش البته فقط هندلینگ ماشین هاش خوب طراحی شده و نزدیک به واقعیته ولی رانندگی تو پیست بارونی رو خیلی دوست دارم اونم بشینی آنلاین بازی کنی که البته بازم گرافیک و سیستم آب و هواییش که ادعا میکنه نزدیک به واقعیته عالی هستش
شما پروجکت کارز رو بازی کردی میگی خسته کننده است ؟
نقلقول: علاقه ای به project cars ندارم چون احساس میکنم یه بازی کاملا خسته کننده و تکراری هستش
من نظر شخصیم رو گفتم عزیزم
.gif)
.gif)
تازه قیافه نگیر وگرنه میام برات