12-30-2013, 07:23 PM
خداوندا! اصن باورم نمیشه که این اتفاقات افتاده. یادمه وقتی آقای نوروزی رو توی نمایشگاه دیدم چقدر ذوق و شوق داشت واسه وسعت دادن گیمفا. اون برقی که توی چشماش بود موقع معرفی نسخه ی الکترونیکی گیمفا پلاس رو هیچوقت یادم نمیره. خیلی واسه پیشرفت گیمفا تلاش کرد و حالا که سایت به روز شده و داره بهتر میشه، ول کرد و رفت. نمیدونم چرا یهو اینطوری شد. یعنی واقعا دلیلش ناشکری تحریریه است؟ یا مشکلات و دعوا های بین مدیرا؟ حالا چی میشه؟ چه بلایی سره سایتی میاد که مسیر زندگی من رو داشت عوض می کرد؟ فکر نکنید دارم الکی جو میدم، من با این سایت بود که فهمیدم بیشتر از هر چیزی علاقه به نویسندگی دارم و بس.
اگه قرار باشه که سکان مدیریت رو آقای نراقی به عهده بگیره و نوسنده های مبتدی و ارشد وارد سایت بشن تمام تلاشم رو میکنم تا دوباره گیمفا رو به روز های اوجش برگردونم. گیمفایی که یه مدتی همیشه اولین سایتی بود که موقع باز کردن اکسپلورر میرفتم توش تا مدت ها منتظر میمنوندم تا اخبار و مطالب جدید بزاره. گیمفایی که با یه سرچ ساده تو اینترنتم پا توی دنیاش گذاشتم...
اگه قرار باشه که سکان مدیریت رو آقای نراقی به عهده بگیره و نوسنده های مبتدی و ارشد وارد سایت بشن تمام تلاشم رو میکنم تا دوباره گیمفا رو به روز های اوجش برگردونم. گیمفایی که یه مدتی همیشه اولین سایتی بود که موقع باز کردن اکسپلورر میرفتم توش تا مدت ها منتظر میمنوندم تا اخبار و مطالب جدید بزاره. گیمفایی که با یه سرچ ساده تو اینترنتم پا توی دنیاش گذاشتم...
[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]