04-17-2019, 07:31 PM
استودیوهای جدید ایکسباکس چیزهایی را در E3 2019 نشان خواهند داد که تاکنون کسی ندیده است
مایکروسافت در این چند وقته، استودیوهای بازیسازی متعددی را به تصاحب خود درآورده است اما هنوز خروجی هیچکدام از آنها را ندیدهایم. این شرکت وعده داده که این قضیه به زودی تغییر خواهد کرد. فیل اسپسنر (Phil Spencer)، مدیر اجرایی ایکسباکس به تازگی اعلام کرده است که کنفرانس مایکروسافت در E3 امسال پروژههای جدیدی را نشان خواهد داد که توسط استودیوهای خریداری شده آنها توسعه یافتهاند و در مراحل مختلف توسعه قرار دارند.
اسپنسر در برنامه جدید Xbox Inside در این خصوص بیان داشت:
نقلقول:استودیوهای جدید ما چیزهایی برای نشان دادن دارند که قرار است فوقالعاده باشند – چیزهایی که پیش از این کسی [مانند آنها] را ندیده است و سرگرمکننده خواهند بود. من فکر میکنم که این واقعاً جالب خواهد بود که این تیمها [پروژههای] خود را امسال نشان دهند و چیزهایی که در حال ساختشان هستند را به تصویر بکشند.
اسپسنر همچنین به این نکته اشاره کرد که احتمالاً استودیوی ابسیدیان (Obsidian) از استیج ایکسباکس برای نشان دادن چیزهایی بیشتر از بازی The Outer Worlds استفاده کند. این بازی علمی تخلیی و نقشآفرینی، در انحصار ایکسباکس قرار ندارد چراکه ناشر آن پریویت دیویژن (Private Division) است اما این استودیو میتواند از این فرصت برای جذب مخاطب بیشتر برای پروژه تازهاش استفاده کند. با این حال، اسپنسر تاکید کرد که برای به ثمر رسیدن نتیجه استودیوهای تازه خریداری شده، هنوز به زمان بیشتری نیاز است.
نقلقول:کار کردن با این استودیوها واقعاً خوب است، آنها به [این نمایشگاه] خواهند آمد و من فکر میکنم که E3 برای یک پلتفرم بسیار خوب است و میتوانم ببینم که آنها در این خصوص بسیار هیجانزده هستند. سالها زمان خواهد برد تا آنها با مسیر تیمهای ما هماهنگ شوند چراکه تیمهای مختلف در قسمتهای مختلف چرخههای توسعه قرار دارند.
در جریان رویداد E3 2018، مایکروسافت خبر از خرید استودیوهایی جدید داد و این روند را در ماههای بعد نیز ادامه داد. از سوی دیگر، ردموندیها گفتهاند که امسال، سال بزرگی از نظر تکنولوژیهای جدید و بازیهای بزرگ برای طرفداران برند ایکسباکس خواهد بود و در نبود سونی در E3 2019، آنها حضوری «بزرگ» و پررنگ در این رویداد خواهند داشت. مایکروسافت در جریان ایکسباکس اینساید، از نسخه جدید کنسول ایکسباکس وان اس و سرویس اشتراکی جدیدی نیز رونمایی کرد.