11-30-2015, 04:24 PM
سلام خدمت دوستان
امروز داشتم توی نت وبگردی میکردم که به یک مطلب برخوردم با عنوان افزایش سرعت نت،تعجب کردم گفتم مگه امکان داره؟ اما وقتی تحقیق کردم دیدم بله امکان داره و از اونجایی که نت برای همه ما یک معضل اجتماعی شده تصمیم گرفتم که براتون این آموزش رو قرار بدم تا شما هم ازش بهره کافی رو ببرید
خب زیاد سرتون رو درد نیارم بریم سراغ آموزش:
در ابتدا ابزارهای مورد نیاز را از قسمت دانلود همین صفحه دانلود نمایید(شامل):
۱. یافتن MTU مناسب و دقیق:
حال پس از یافتن MTU مناسب به مرحله بعد آموزش بروید.
[font=Tahoma, Georgia, 'Times New Roman', Times, serif]۲. تنظیم سرعت مطلوب و MTU یافته شده در SG TCP Optimizer:
[/font]
۳. یافتن DNS مناسب و تنظیم کردن DNS بروی Local Network:
امروز داشتم توی نت وبگردی میکردم که به یک مطلب برخوردم با عنوان افزایش سرعت نت،تعجب کردم گفتم مگه امکان داره؟ اما وقتی تحقیق کردم دیدم بله امکان داره و از اونجایی که نت برای همه ما یک معضل اجتماعی شده تصمیم گرفتم که براتون این آموزش رو قرار بدم تا شما هم ازش بهره کافی رو ببرید
خب زیاد سرتون رو درد نیارم بریم سراغ آموزش:
در ابتدا ابزارهای مورد نیاز را از قسمت دانلود همین صفحه دانلود نمایید(شامل):
- SG TCP Optimizer منبع دانلود
- DNS Benchmark
- Command Prompet (نیاز به جستجو و یا دانلود نیست این ابزار همان cmd ویندوز می باشد.)
۱. یافتن MTU مناسب و دقیق:
- در ابتدا وارد منو استارت یا صفحه استارت مترو شوید , حال کلمه cmd را تایپ نمایید و پس از جست وجو و شناسایی برنامه command prompt آن را اجرا نمایید.
- اکنون در خط فرمان دستور زیر را وارد نمایید.
ping -f -l 1200 p30i.ir
حال پس از یافتن MTU مناسب به مرحله بعد آموزش بروید.
[font=Tahoma, Georgia, 'Times New Roman', Times, serif]۲. تنظیم سرعت مطلوب و MTU یافته شده در SG TCP Optimizer:
[/font]
- در ابتدا برنامه SG TCP Optimizer که از قبل از قسمت پایین دانلود کردید را بصورت Run as administrator اجرا نمایید.
- حال طبق ویدئو زیر تغییرات را انجام دهید:
نکات:
- قسمت speed connection مربوط به انتخاب سرعت اینترنت شماست که باید تنظیم کنید(۱ مگابیت – ۵۱۲ کیلوبیت و….)
- در قسمت MTU مقدار یافته از قبل را وارد نمایید.
- گزینه Modify All Network Adapters مربوط تنظیم کردن برای تمامی آداپتور های شبکه می باشد.
- بخش Choose Settings گزینه Optimal برای انتخاب تنظیمات مطلوب می باشد.(این گزینه برای کسانیکه چندان دانشی ندارند قابل استفاده می باشد.)
۳. یافتن DNS مناسب و تنظیم کردن DNS بروی Local Network:
- در ابتدا برنامه DNS Benchmark را که از قبل از قسمت پایین دانلود کردید را باز نمایید.
- حال مطابق ویدئو زیر DNS مناسب را بیابید:
نکات:
- برای اینکه این بخش آموزشی طولانی نشود بخش مورد نظر لغو کردیم پس شما بگذارید تا آخر DNS Bench شوند.
- مبنای مناسب برای انتخاب DNS مناسب هرچه مقدار Cached کمتر و Uncached بیشتر باشد DNS مناسبی می باشد.
- برنامه DNS Benchmark پرسرعت ترین DNS را در ردیف اول و دوم قرار می دهد.
- مطابق ویدئو آموزشی زیر DNS را تنظیم نمایید:
[b] دانلود ویدئو[/b]
[b]امیدوارم مطلب به کمکتون بیاد و لذت ببرید [/b]
[b]البته لازم به ذکر هست که نت مخابرات تغیرات آنچنانی درش ایجاد نمیشه ولی بی تاثیر نیست بیشتر تاثیر بر نت های شرکت های خصوصی هست[/b]
[b]سوالی داشتید در همین تاپیک یپرسید تا در صورت تونستن کمکتون کنم[/b]
[b]منبع[/b]