10-22-2015, 09:51 PM
خب با تشکر از صادق عزیز بابت نظرش حالا من می خوام نظرم رو بگم.
خوانندگان عزیز توجه فرمائید
شهر لندن، شهر یک مشت لات بی سرپا، شهر ملکه ی عزیز ویکتوریا به گند کشیده شد.
حالا نظرات یکی از کاربر های خود سایت گیمفا که بازی رو تجربه کرده رو براتون نقل قول می کنم.
ببینید نمره ملاک یک بازی نیست خیلی بازی ها بودند که بر خلاف نمره هایی که بهشون داده شده خیلی خوب بودند و از نظر بازیباز جالب بوده. نمونه ی بارزش رو می تونم به نمره های بازی متال بگم درسته خیلی سایت ها اومدند نمره های 10، 9 و غیره دادند ولی یکسری هم نمره های بدی به بازی دادند. حالا با این اوصاف چیزی از ارزش های بازی کم شد؟
ببینید بازی ای که بخواد برای اون چند گیگ چند گیگ آپدیت منتشر بشه مثل Unity و MKX این بازی ها اصلا به درد نمی خوره. تنوع توی شخصیت ها خوبه ولی نه به هر قیمتی
من خودم شخصا از اساسین از نسخه ی 3 به بعد متنفر هستم و اینجا در حضور شما به عنوان یه ضد اساسین حضور دارم ولی آیا اسکی رفتن یکسری قابلیت ها از بازی های دیگه تنوع و نوآوری توی یک بازی جدید میشه؟
کمی واقع بینانه به قضیه نگاه کنید سریع به یک نمره ی 90 که یک سایت به بازی داده نظر ندید. اگر واقعا یک گیمر حرفه ای هستید نباید به نمره های یک سایت اونم به صورت تعصبی توجه کنید. بله نمره باید در نظر گرفته بشه ولی نه دیگه تا این حد الان بازی منتشر شده و خیلی ها هم الان دارند بازی رو بازی می کنند البته نا گفته نماند که بازی برای کنسول PS4 با قیمت 230 هزار تومن در دسترس می باشد.
خلاصه ی این همه حرف چرت این بود که تا بازی رو خودتون بازی نکردید نه یه بازی رو هایپ کنید نه نابودش کنید.
با تشکر قدردانی از شما کاربران فهیم انجمن گیمفا
مدیریت محترم انجمن گیمفا
حالا نظرات یکی از کاربر های خود سایت گیمفا که بازی رو تجربه کرده رو براتون نقل قول می کنم.
نقلقول: چند نکته بگم اینکه من خودم بازی رو خونه دوستم بازی کردم و حدود۲۴ درصد رفته بود من ادا دادم و….
وقتی تو شب از grappling hook است میکنی انگار بتمنی مخصوصا وقتی بارونی میشه
وقتی مشت میزنی یه باگ های معلوم میشن ادم خنده اش میگیره امیدا بعدا این مشکلات درست بشن
تنوع ادم ها که….![]()
کچل زیاد هست توشون همشون هم هیکلی
تنوع NPC کمه تو زنان هم همینطور فرق جندا ندارند و فرقشون فقط به رنگ لباس و مو هست
درشکه ها هم که ۹۰ درصد سیاهن شاید بعضا یه قهوه ای هم ببینید نبرد های تن به تن بخوبی کار شدن مثلا وقتی مشت میزنید طرف میوفته تو جعبه میوه های گیر میکنه یا لباسش رنگی میشه اما بعد از چند ثانیه رنگ میوه نا پدید میشه![]()
خونه ها هم که میدونید معماری خونه های لندن یا انگلیس در اون زمون اکثرا شبیه هم بودن یا شاید خونه های سلطنتی یا جنتلمن ها باهم فرقی داشته باشه
وقتی افراد دیگه ضربه میخورن بصورت تخیلی زمین میخورن یا و…ادم رو یاده فیلم های هندی میوفته ولی داست جالیی داره ملاقت با افراد معروف خوب طراحی شده همکاری بین این برادر و دختره زیبا و حماسی و جنگ های مثلا خیابونی هم خوبن استفاده از صلاح گرم هم مواقع حیاتی بدرد میخوره گرافیک هم بنظره بالعکس بازیهای دیگه یوبیسافت بیشتر از بقیه قسمت ها اهمیت ندادن و به اندازه نرمال اهمیت دادن بهینه سازی خوبی داره
ببینید نمره ملاک یک بازی نیست خیلی بازی ها بودند که بر خلاف نمره هایی که بهشون داده شده خیلی خوب بودند و از نظر بازیباز جالب بوده. نمونه ی بارزش رو می تونم به نمره های بازی متال بگم درسته خیلی سایت ها اومدند نمره های 10، 9 و غیره دادند ولی یکسری هم نمره های بدی به بازی دادند. حالا با این اوصاف چیزی از ارزش های بازی کم شد؟
ببینید بازی ای که بخواد برای اون چند گیگ چند گیگ آپدیت منتشر بشه مثل Unity و MKX این بازی ها اصلا به درد نمی خوره. تنوع توی شخصیت ها خوبه ولی نه به هر قیمتی
من خودم شخصا از اساسین از نسخه ی 3 به بعد متنفر هستم و اینجا در حضور شما به عنوان یه ضد اساسین حضور دارم ولی آیا اسکی رفتن یکسری قابلیت ها از بازی های دیگه تنوع و نوآوری توی یک بازی جدید میشه؟
کمی واقع بینانه به قضیه نگاه کنید سریع به یک نمره ی 90 که یک سایت به بازی داده نظر ندید. اگر واقعا یک گیمر حرفه ای هستید نباید به نمره های یک سایت اونم به صورت تعصبی توجه کنید. بله نمره باید در نظر گرفته بشه ولی نه دیگه تا این حد الان بازی منتشر شده و خیلی ها هم الان دارند بازی رو بازی می کنند البته نا گفته نماند که بازی برای کنسول PS4 با قیمت 230 هزار تومن در دسترس می باشد.
خلاصه ی این همه حرف چرت این بود که تا بازی رو خودتون بازی نکردید نه یه بازی رو هایپ کنید نه نابودش کنید.
با تشکر قدردانی از شما کاربران فهیم انجمن گیمفا
مدیریت محترم انجمن گیمفا
.gif)
![[تصویر: bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]](http://uupload.ir/files/bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg)