امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امتیازات Doom منتشر شدند| بروز رسانی
(05-16-2016, 09:03 PM)You Never Win نوشته است: دقیقا این بازی با داشتن داستانی ضعیف در گیم پلی جبران کرده! ولی بازم کافی نیست! هر چقدر گیم پلی خوب باشه بدون هدف نمی شه جلو رفت! باید هدفی از کشتن داشته باشی! ولی بازی متاسفانه هیچ گونه هدفی بهت نمی ده فقط تو یه محیط تنهات می زاره با یه عالمه اسلحه و آپگرید و غول های بزرگ که باید بکشی! ولی انگیزه ای نیست!
بخش مولتی برای این بازی کلاً اشتباه بود! بسیاری از بازی های بزرگ هم بخش مولتی نداشتن و موفق هم شدن! زیبایی این بازی در مولتی پلیر نیست! این اشتباه سازندگان بوده! البته نمی گم بخش مولتی بده! خیلی سرگرم کننده و خوبه و دلیل خیلی از افراد برای خرید بازی ها مولتی هست! ولی در این یکی واقعاً مولتی اضافی به نظر می رسه!

باور کن یکبار اون Glory killهای بازی رو روی دشمنای بازی انجام بدی نمیتونی از بازی دل بکنی. خیلی از بازیهای retro شوتری که تاریخ بازیها رو متحول کردن هم از این فرمول استفاده میکردند که هنوز هم طرفدارهای خاص خودش رو داره.
That was just a dream

پاسخ
(05-16-2016, 09:10 PM)ERFAN RP نوشته است:
(05-16-2016, 09:03 PM)You Never Win نوشته است: دقیقا این بازی با داشتن داستانی ضعیف در گیم پلی جبران کرده! ولی بازم کافی نیست! هر چقدر گیم پلی خوب باشه بدون هدف نمی شه جلو رفت! باید هدفی از کشتن داشته باشی! ولی بازی متاسفانه هیچ گونه هدفی بهت نمی ده فقط تو یه محیط تنهات می زاره با یه عالمه اسلحه و آپگرید و غول های بزرگ که باید بکشی! ولی انگیزه ای نیست!
بخش مولتی برای این بازی کلاً اشتباه بود! بسیاری از بازی های بزرگ هم بخش مولتی نداشتن و موفق هم شدن! زیبایی این بازی در مولتی پلیر نیست! این اشتباه سازندگان بوده! البته نمی گم بخش مولتی بده! خیلی سرگرم کننده و خوبه و دلیل خیلی از افراد برای خرید بازی ها مولتی هست! ولی در این یکی واقعاً مولتی اضافی به نظر می رسه!

باور کن یکبار اون Glory killهای بازی رو روی دشمنای بازی انجام بدی نمیتونی از بازی دل بکنی. خیلی از بازیهای retro شوتری که تاریخ بازیها رو متحول کردن هم از این فرمول استفاده میکردند که هنوز هم طرفدارهای خاص خودش رو داره.

من خودم از طرفدارای این بازی هستم! و بازی هایی که گیم پلی رو سرمشق قرار می دن و داستان زیاد قدرتمندی ندارن! مثل Just Cause!
ولی متاسفانه این بازی نبود داستان خوب بهش لطمه می زنه! وگرنه چنین فرمولی خیلی هم موفق و جالب هست! ولی وقتی توی یه محیط بزرگ تنها هستی و باید یه عالمه هیولا بکشی و سلاح جدید و آپگرید به دست بیاری واقعاً جالب نیست! هیجان بازی هم بعد از مدتی که شاید طولانی هم باشه از بین می ره.

نقل‌قول: با توصیفات شما، کانتر هم بی‌هدفه. Rainbow Six Siege هم بی‌هدفه. Star Wars Battlefront هم بی‌هدفه! بازی‌های 10 سال قبل هم که فقط گیم‌پلی عالی داشتن بی‌هدف بودن!!

مطمئنم که شما بازیو تجربه نکردید...
فک کنم منظور بنده رو اشتباه متوجه شدید! من منظورم بازی های آنلاین نبود! اونا انگیزه و هدف دارن! در کانتر پیروزی و به دست آوردن رتبه های بالاتر! در Rainbow شکست تیم مقابل و لذت پیروزی! بازی های آنلاین بی هدف نیستن و خیلی جالبن! نمی گم گیم پلی عالی داشتن هم بده! بهترین نکته یه بازی هست! ولی برای یه بازی که مولتیش فقط در این نسخه هست و نسخه های قدیمیش همه شون تمرکزشون روی سینگل پلیر بوده نبود داستان خوب ایراد محسوب می شه!
مطمئن باشید من نسخه سوم و قدیمی تر از اون رو هم تجربه کردم! ولی این نسخه رو نه! نظرم رو با توجه به تریلر ها و صحبت های سازندگان گفتم.
[تصویر:  e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png]
پاسخ
(05-16-2016, 09:05 PM)Kourosh Gamer S نوشته است:
(05-16-2016, 09:03 PM)You Never Win نوشته است:
(05-16-2016, 08:59 PM)ERFAN RP نوشته است:
(05-16-2016, 08:48 PM)You Never Win نوشته است:
(05-16-2016, 08:42 PM)Geralt-Of-Rivia نوشته است: سامرند جان. فکر. کنم اشتباه میکنی
بازی داستان هم داره و از این لحاظ زیاد فقیر هم نیست اون‌طوری که خوندم
یکی از مشکلاتش مثلا پلتفرمینگ بده که اول شخصی زیاد جالب از اب در نیومده '
متای ۷۶ هم زیاد بد نی
فقط بازی سلیقه ایه
بعضی ها باهاش زندگی میکنن و بعضی ها پنجاه میدن
مثلا من خیلی باهاش حال میکنم و با نسخه های قدیمی هم زندگی کردم

والا من خودم نسخه های قدیمی رو بازی کردم! داستان آنچنانی نداشتن! از نظر داستان خیلی ضعیف بودن! بر طبق اون گفتم که این نسخه هم انگار داستانش خیلی عالی نیست! در ضمن نکته خاصی در مورد داستان در تریلر ها و صحبت های سازنده هاش ذکر نشده! در حالی که بازی هایی که داستان خوبی دارن یا حداقل یه داستان به دردبخور حتماً تریلر داستانی هم دارن! ولی این فقط گیم پلی داره!

شاید بازی داستان آنچنانی نداشته باشه (که اصلا برای همچینب بازیی مهم نیست) ولی از اون طرف توی بخش سینگل، یک گیم‌پلی سریع و خشن داریم که توی این چندساله فقط چندتا بازی همتای این داشتیم. همین موضوع باعث شده دووم، دووم باشه!
مهم ترین بخشی که به بازی ضربه زده، بخش مولتی پلیر هستش که سعی کرده مثل بازیهای مدرن باشه، یک شوتر با سرعت متوسط و با لول دیزاین ضعیف که هرچی بیشتر قسمت مولتی پلیر بازی رو ضعیف نشون میده. حتی این موضوع رو توی بتای بازی هم میشد دید که خیلی ها نگران بخش سینگل بازی بودند که خوشبختانه خوب کار شده. کافیه نقدهای سایت ها و استیم رو بخونید تا متوجه بشید
دقیقا این بازی با داشتن داستانی ضعیف در گیم پلی جبران کرده! ولی بازم کافی نیست! هر چقدر گیم پلی خوب باشه بدون هدف نمی شه جلو رفت! باید هدفی از کشتن داشته باشی! ولی بازی متاسفانه هیچ گونه هدفی بهت نمی ده فقط تو یه محیط تنهات می زاره با یه عالمه اسلحه و آپگرید و غول های بزرگ که باید بکشی! ولی انگیزه ای نیست!

با توصیفات شما، کانتر هم بی‌هدفه. Rainbow Six Siege هم بی‌هدفه. Star Wars Battlefront هم بی‌هدفه! بازی‌های 10 سال قبل هم که فقط گیم‌پلی عالی داشتن بی‌هدف بودن!!

سلام
من با حرف های YNW عزیز کاملا موافق نیستم ولی کوروش عزیز، اگه به مثال هایی که زدی دقت کنی، می بینی همشون کاملا یا تا حد زیادی متکی به بخش مولتی پلیر هستن. تو بازی های مولتی پلیر داستان به هیچ وجه الزامی نیست، ولی وجودش تو بازی هایی که سینگل پلیر دارن، لازمه. اگه در معدود مواردی وجود نداشته باشه، دیگه انتظار از گیم پلی چندین برابر میشه ... همونطور که آرش خان هم همین قضیه رو مطرح کرد.
در ضمن در گذشته هم خیلی از عناوین بودن که داستان داشتن؛ حتی از نوع قویش! اینکه یه بازی داستان نداشته باشه و تو خاطر ها بمونه، خیلی کم پیش اومده(اونم به واسطه ی گیم پلی فوق العاده جذاب و اعتیاد آور).
منم مثل YNW زیاد با بازی هایی که تو بخش سینگل داستان ندارن، حال نمی کنم. پس در این صورت فرق Challenge Mode با بخش سینگل چیه؟
[تصویر:  peter_popken_03.jpg]
!Praise Prince of Persia
پاسخ
(05-16-2016, 09:27 PM)Devil Prince نوشته است:
(05-16-2016, 08:59 PM)ERFAN RP نوشته است:
(05-16-2016, 08:48 PM)You Never Win نوشته است: والا من خودم نسخه های قدیمی رو بازی کردم! داستان آنچنانی نداشتن! از نظر داستان خیلی ضعیف بودن! بر طبق اون گفتم که این نسخه هم انگار داستانش خیلی عالی نیست! در ضمن نکته خاصی در مورد داستان در تریلر ها و صحبت های سازنده هاش ذکر نشده! در حالی که بازی هایی که داستان خوبی دارن یا حداقل یه داستان به دردبخور حتماً تریلر داستانی هم دارن! ولی این فقط گیم پلی داره!

شاید بازی داستان آنچنانی نداشته باشه (که اصلا برای همچینب بازیی مهم نیست) ولی از اون طرف توی بخش سینگل، یک گیم‌پلی سریع و خشن داریم که توی این چندساله فقط چندتا بازی همتای این داشتیم. همین موضوع باعث شده دووم، دووم باشه!
مهم ترین بخشی که به بازی ضربه زده، بخش مولتی پلیر هستش که سعی کرده مثل بازیهای مدرن باشه، یک شوتر با سرعت متوسط و با لول دیزاین ضعیف که هرچی بیشتر قسمت مولتی پلیر بازی رو ضعیف نشون میده. حتی این موضوع رو توی بتای بازی هم میشد دید که خیلی ها نگران بخش سینگل بازی بودند که خوشبختانه خوب کار شده. کافیه نقدهای سایت ها و استیم رو بخونید تا متوجه بشید
دقیقا این بازی با داشتن داستانی ضعیف در گیم پلی جبران کرده! ولی بازم کافی نیست! هر چقدر گیم پلی خوب باشه بدون هدف نمی شه جلو رفت! باید هدفی از کشتن داشته باشی! ولی بازی متاسفانه هیچ گونه هدفی بهت نمی ده فقط تو یه محیط تنهات می زاره با یه عالمه اسلحه و آپگرید و غول های بزرگ که باید بکشی! ولی انگیزه ای نیست!

با توصیفات شما، کانتر هم بی‌هدفه. Rainbow Six Siege هم بی‌هدفه. Star Wars Battlefront هم بی‌هدفه! بازی‌های 10 سال قبل هم که فقط گیم‌پلی عالی داشتن بی‌هدف بودن!!

سلام
من با حرف های YNW عزیز کاملا موافق نیستم ولی کوروش عزیز، اگه به مثال هایی که زدی دقت کنی، می بینی همشون کاملا یا تا حد زیادی متکی به بخش مولتی پلیر هستن. تو بازی های مولتی پلیر داستان به هیچ وجه الزامی نیست، ولی وجودش تو بازی هایی که سینگل پلیر دارن، لازمه. اگه در معدود مواردی وجود نداشته باشه، دیگه انتظار از گیم پلی چندین برابر میشه ... همونطور که آرش خان هم همین قضیه رو مطرح کرد.
در ضمن در گذشته هم خیلی از عناوین بودن که داستان داشتن؛ حتی از نوع قویش! اینکه یه بازی داستان نداشته باشه و تو خاطر ها بمونه، خیلی کم پیش اومده(اونم به واسطه ی گیم پلی فوق العاده جذاب و اعتیاد آور).
منم مثل YNW زیاد با بازی هایی که تو بخش سینگل داستان ندارن، حال نمی کنم. پس در این صورت فرق Challenge Mode با بخش سینگل چیه؟
بابا بیخیال فقط گیم پلی داستان میخوام چه کار یه متال گیر داستان داشت که اونم سر تهش معلوم نیست بهش گفتن داستان داره  S0 (2)
[تصویر:  ss_043801a1ee5c5c7e3df3f7f90989b009078ff...1469526684]
بیاین با نوب ها مهربان باشیم !!
پاسخ
(05-16-2016, 09:37 PM)mohammad6701 نوشته است:
(05-16-2016, 08:59 PM)ERFAN RP نوشته است: شاید بازی داستان آنچنانی نداشته باشه (که اصلا برای همچینب بازیی مهم نیست) ولی از اون طرف توی بخش سینگل، یک گیم‌پلی سریع و خشن داریم که توی این چندساله فقط چندتا بازی همتای این داشتیم. همین موضوع باعث شده دووم، دووم باشه!

سلام
بابا بیخیال فقط گیم پلی داستان میخوام چه کار یه متال گیر داستان داشت که اونم سر تهش معلوم نیست بهش گفتن داستان داره  S0 (2)

بعضی از افراد به بازی به عنوان یه سرگرمی نگاه می کنن و گیم پلی خیلی زیاد مدنظرشون هست! این به نظر بنده درست نیست! داشتن یه داستان خوب بازی رو از حالت سرگرمی بیرون میاره! به همین دلیل موفقیتش بیشتر می شه! بهترین مثال برای این حرفم Shadow Of The Colossus هست! یه بازی که گیم پلی خیلی خیلی هیجان آور و عالی نداره! ولی با داستان بی مانندش واقعاً زیباست! و یا بازی The Walking Dead که تل تیل ساخت! واقعاً گیم پلی خیلی خاصی نداشت! بیشتر راه رفتن و انتخاب حرف و ... بود! ولی دیدیم که گوتی سال شد!
[تصویر:  e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png]
پاسخ
در حالی که دوستان دارن خون همدیگه رو میخورن و بحث میکنن باید بگم که 
متای بازی ۷۹ شد
پاسخ
(05-16-2016, 09:42 PM)You Never Win نوشته است:
(05-16-2016, 09:37 PM)mohammad6701 نوشته است:

سلام

بعضی از افراد به بازی به عنوان یه سرگرمی نگاه می کنن و گیم پلی خیلی زیاد مدنظرشون هست! این به نظر بنده درست نیست! داشتن یه داستان خوب بازی رو از حالت سرگرمی بیرون میاره! به همین دلیل موفقیتش بیشتر می شه! بهترین مثال برای این حرفم Shadow Of The Colossus هست! یه بازی که گیم پلی خیلی خیلی هیجان آور و عالی نداره! ولی با داستان بی مانندش واقعاً زیباست! و یا بازی The Walking Dead که تل تیل ساخت! واقعاً گیم پلی خیلی خاصی نداشت! بیشتر راه رفتن و انتخاب حرف و ... بود! ولی دیدیم که گوتی سال شد!

حرف اخر من هر بازی یه خاصیتی داره بعضی ها داستان قشنگی دارن بعضی ها هم هیجان بالایی دارن بازی هایی که هر دو در خود دارن کم هستن ولی از همون قدیما کسانی که سگا داشتن میدونن بازی های اون موقع هم حتی داستان نداشتن مثل جت جنگند سانیک و باگز بانی و ................

بیشتر بازی های معمایی داستانی داشتن که اونا هم از پایه میلگیدن

مولتی پلیر که برای بازی ها سینگل که میزنن برای اینه طرف این همه پول ارجینال میده یه مولتی براش بزارن که بازی تموم کردن از اون قسمت هم بهره ببرن
[تصویر:  ss_043801a1ee5c5c7e3df3f7f90989b009078ff...1469526684]
بیاین با نوب ها مهربان باشیم !!
پاسخ
Brash games:100
 CGMagazine:90
Cheat Code central:86
Gamecrate:85
Digital Spy:80
M3:80
Examiner:80
PostArcade:75
[تصویر:  a8xa3euezgqa1dtavkjs.png]
That was just a dream

پاسخ
تا الان به عنوان یک بازی شوتر متای خوبی اورده. 
البته از این بازی بیشتر از این هم انتظار نداشتم. چونکه سبک  doom یه سبک خاصی از شوتر هست.
 [تصویر:  o4ty_hollywood_undead_as_an_anime_rock_b...9uovrt.jpg]

پاسخ
بنده که از اول به این بازی امید نداشتم
نه به گرافیک و نه به گیمپلی
واقعا استودیو داخل این دو بخش ضعیف کار کرده 112
[تصویر:  u2u6lkk2gtcs.gif]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نمرات عنوان The Legend of Zelda: Breath of the Wild منتشر شد Station 0 2,236 03-02-2017, 06:07 PM
آخرین ارسال: Station
  نمرات عنوان NieR Automata منتشر شد Station 0 1,640 03-02-2017, 06:04 PM
  نمرات Halo Wars 2 منتشر شد Station 0 1,757 02-16-2017, 03:14 PM
  Sniper Elite 4| امتیازات Station 0 2,137 02-13-2017, 07:21 PM
  لیست نمرات بازی Nioh منتشر شد Station 1 2,449 02-03-2017, 02:32 AM
آخرین ارسال: Morgoth

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان