امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امتیازات Metal Gear Solid V: The Phantom Pain منتشر شد
Polygon: 9 /10
پاسخ
این همون منتقدی نبود که 6 داد یا یکی دیگست
Gears 4
[تصویر:  render_juvie_closeup610.jpg]
پاسخ
هم من و هم مطمئنا خیلی های دیگه بی صبرانه منتظر عرضه شدن خود بازی و منتشر شدن نمراتشون بودن، نمراتی که از همون اول هم بالا بودنشون تضمین بود. البته برای افرادی که نسخه های قبلی رو بازی کرده بودن و یا در کل با این سری آشنایی کوچیکی داشتن، همون اطلاعات هم کافی بود تا از موفقیت این نسخه اطمینان داشته باشن و حتی اگه از نظر منتقدا هم موفق نمیشد (که غیر ممکن بود) بازم بازی رو میخریدن. همین نمرات هم نشون میده که بازی از طرف تعداد خیلی زیادی از سایت ها و جشنواره ها به عنوان بهترین بازی سال شناخته میشه (بعضی از سایت ها که توی نقدشون هم گفته بودن که این بازی به نظرمون بهترین بازیه ساله)، هر چند به نظر من کار نستبا سختی رو برای بیگ وینر شدن در پیش داره، با وجود رقیبایی همچون فال اوت 4 و ویچر. اما خب مطمئنا و بدون شک یکی از بهترین بازی های امسال هست که هر گیمری که توانایی تجربش رو داره، باید حتما بخرش و بازیش کنه.
میشه با اطمینان گفت که بازی توی هیچ زمینه ای نکات منفی نداره. به گیمپلیش که ابدا نمیشه ایراد گرفت، مخصوصا با اون آزادی های فراوانی که به بازیکن میده و عملا بهش اجازه میده که در قالب مخفی کاری هر طوری که دلش خواست بازی رو توی این دنیای جهان بازی که سازنده ها براش تدارک دیدن به پیش ببره. داستان پیچیده بازی هم از دید بعضی از منتقدا هم به عنوان یه نکته منفی حساب شده هم به عنوان یه نکته مثبت، که من خودم یه داستان پیچیده، درگیر کننده و پر پیچ و خم رو همیشه یکی از نکات مثبت بازی حساب میکنم. D: البته همون طور که حمزه اشاره کرد، این مسئله میتونه افرادی که نسخه های قبلی رو بازی نکردن یا با داستان این سری آشنا نیستن رو تا حدودی اذیت و گیج کنه. خیلی از منتقدا هم اتفاقا گفته بودن که بیش ترین لذت از بازی رو کسایی میبرن که نسخه های قبلی رو بازی کرده و با داستان سری آشنا باشن.
در آخر هم از از هومن بابت ایجاد این تاپیک و قرار دادن نمرات بازی تشکر میکنیم. D:
پاسخ
(08-29-2015, 02:58 PM)Blue Sun نوشته است: هم من و هم مطمئنا خیلی های دیگه بی صبرانه منتظر عرضه شدن خود بازی و منتشر شدن نمراتشون بودن، نمراتی که از همون اول هم بالا بودنشون تضمین بود. البته برای افرادی که نسخه های قبلی رو بازی کرده بودن و یا در کل با این سری آشنایی کوچیکی داشتن، همون اطلاعات هم کافی بود تا از موفقیت این نسخه اطمینان داشته باشن و حتی اگه از نظر منتقدا هم موفق نمیشد (که غیر ممکن بود) بازم بازی رو میخریدن. همین نمرات هم نشون میده که بازی از طرف تعداد خیلی زیادی از سایت ها و جشنواره ها به عنوان بهترین بازی سال شناخته میشه (بعضی از سایت ها که توی نقدشون هم گفته بودن که این بازی به نظرمون بهترین بازیه ساله)، هر چند به نظر من کار نستبا سختی رو برای بیگ وینر شدن در پیش داره، با وجود رقیبایی همچون فال اوت 4 و ویچر. اما خب مطمئنا و بدون شک یکی از بهترین بازی های امسال هست که هر گیمری که توانایی تجربش رو داره، باید حتما بخرش و بازیش کنه.
میشه با اطمینان گفت که بازی توی هیچ زمینه ای نکات منفی نداره. به گیمپلیش که ابدا نمیشه ایراد گرفت، مخصوصا با اون آزادی های فراوانی که به بازیکن میده و عملا بهش اجازه میده که در قالب مخفی کاری هر طوری که دلش خواست بازی رو توی این دنیای جهان بازی که سازنده ها براش تدارک دیدن به پیش ببره. داستان پیچیده بازی هم از دید بعضی از منتقدا هم به عنوان یه نکته منفی حساب شده هم به عنوان یه نکته مثبت، که من خودم یه داستان پیچیده، درگیر کننده و پر پیچ و خم رو همیشه یکی از نکات مثبت بازی حساب میکنم. D: البته همون طور که حمزه اشاره کرد، این مسئله میتونه افرادی که نسخه های قبلی رو بازی نکردن یا با داستان این سری آشنا نیستن رو تا حدودی اذیت و گیج کنه. خیلی از منتقدا هم اتفاقا گفته بودن که بیش ترین لذت از بازی رو کسایی میبرن که نسخه های قبلی رو بازی کرده و با داستان سری آشنا باشن.
در آخر هم از از هومن بابت ایجاد این تاپیک و قرار دادن نمرات بازی تشکر میکنیم. D:
 فکر میکنم، اگه با تموم کردن بازی از داستان چیزی متوجه نشدیم، با چند بار تموم کردن بالاخره میفهمیم داستان رو
[تصویر:  suyo52cp027q7vufdtlu.jpg]

پاسخ
(08-29-2015, 03:04 PM)Neil Druckmann نوشته است:
(08-29-2015, 02:58 PM)Blue Sun نوشته است: هم من و هم مطمئنا خیلی های دیگه بی صبرانه منتظر عرضه شدن خود بازی و منتشر شدن نمراتشون بودن، نمراتی که از همون اول هم بالا بودنشون تضمین بود. البته برای افرادی که نسخه های قبلی رو بازی کرده بودن و یا در کل با این سری آشنایی کوچیکی داشتن، همون اطلاعات هم کافی بود تا از موفقیت این نسخه اطمینان داشته باشن و حتی اگه از نظر منتقدا هم موفق نمیشد (که غیر ممکن بود) بازم بازی رو میخریدن. همین نمرات هم نشون میده که بازی از طرف تعداد خیلی زیادی از سایت ها و جشنواره ها به عنوان بهترین بازی سال شناخته میشه (بعضی از سایت ها که توی نقدشون هم گفته بودن که این بازی به نظرمون بهترین بازیه ساله)، هر چند به نظر من کار نستبا سختی رو برای بیگ وینر شدن در پیش داره، با وجود رقیبایی همچون فال اوت 4 و ویچر. اما خب مطمئنا و بدون شک یکی از بهترین بازی های امسال هست که هر گیمری که توانایی تجربش رو داره، باید حتما بخرش و بازیش کنه.
 فکر میکنم، اگه با تموم کردن بازی از داستان چیزی متوجه نشدیم، با چند بار تموم کردن بالاخره میفهمیم داستان رو
نه واقعاً اینطور نیست. شاید ی مقدار کمی متوجه بشید ولی انقدر داستان بازی پر پیچ و خم و بزرگ هست که باید حداقل داستان نسخه‌های قبلی رو بدونید تا لذت کافی رو از بازی ببرید چون اصلی ترین بخش این بازی رو داستانش تشکیل می‌ده و با چند بار تموم کردن هم این موضوع حل نمی‌شه چرا که با نسخه‌های قبلی مرتبط هست.
[تصویر:  56sc_the_north_remembers_by_ertacaltinoz...-_copy.jpg]

پاسخ
PlayStation LifeStyle
100
[تصویر:  b_13_Federer_197_AELTC_JG.jpg]
پاسخ
متای پلتفورم های مختلف چند شد؟
پاسخ
(09-01-2015, 02:56 PM)0099 نوشته است: متای پلتفورم های مختلف چند شد؟
25 نقد از بازی اومده که همه‌شون برا نسخه PS4 بوده. متا هم الان 95ـه.
برای بقیه پلتفرم ها هیچ ریویویی ثبت نشده.
پاسخ
فعلا فقط متای PS4 اومده
پاسخ
90 Metro GameCentral
[تصویر:  56sc_the_north_remembers_by_ertacaltinoz...-_copy.jpg]

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [Meta] آشوب کم‌فروغ گرگ آهنی | نقدها و نمرات بازی Metal Wolf Chaos XD White Beard 0 1,382 08-08-2019, 08:19 PM
آخرین ارسال: White Beard
  نمرات عنوان The Legend of Zelda: Breath of the Wild منتشر شد Station 0 2,246 03-02-2017, 06:07 PM
آخرین ارسال: Station
  نمرات عنوان NieR Automata منتشر شد Station 0 1,649 03-02-2017, 06:04 PM
  نمرات Halo Wars 2 منتشر شد Station 0 1,769 02-16-2017, 03:14 PM
  Sniper Elite 4| امتیازات Station 0 2,150 02-13-2017, 07:21 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان