11-22-2015, 10:22 PM
(11-22-2015, 10:19 PM)justfifa نوشته است:(11-22-2015, 10:12 PM)isapor123 نوشته است:هیچ بازی ای 60 دلار نمی ارزه؟ واقعا اینو جدی گفتی؟!60 دلار برای ایرانی ها زیاده,تو کشور های اروپایی پول یه شلوار هم نمیشه چی میگی باو(11-22-2015, 10:07 PM)justfifa نوشته است:(11-22-2015, 09:48 PM)isapor123 نوشته است: با توجه به نظرات دوستان و یوزر کور هایی که دیدم این بازی با توجه به قیمت خرکی که داره فعلا ارزش خرید نداره خیلی ها هم گفتن صبر میکنم تا یه سال دیگه قیمتش به 30 دلار کاهش پیدا کنه ولی کسایی بشدت علاقه دارن اصلا بدون توجه به قیمت بازی اون رو با جف پا میرن میخرن
"با توجه به نظرات دوستان"
این دوستانتون سری قبل بازی بتلفرانت را بازی کردن(بتلفرانت 1 و 2 ؟)
" یوزر کور هایی که دیدم" نمرات کاربران اصلا برای انتخاب کردن یه بازی اصلا خوب نیست!
یکی میاد بخاطر نداشتن کمپین 0 میده
یکی میاد بخاطر اینکه EA نام space battle را به fighter گذاشته 0 میده
یکی بخاطر اینکه کلن تو بازی نیست 0 میده
یکی میاد به گیم پلی ایراد میگیره درحالی که اصلا درمورد بازی های ستاوارس اطلاعی نداره(گیم پلی بازی هم نسبت به بتلفرانت 1 و 2 خیلی خیلی پیشرفت کرده فقط بخاطر اینکه گیم پلی این بازی را با Halo یا دستینی مقایسه کردن میگن گیم پلی اش ضعیفه!
DICE تمام سعی اش را کرده گیم پلی اش را ماننده فیلم طراحی کنه نه بیشتر....)
این بازی گرافیکش 60 دلار می ارزه چه برسه به مد ها و... اش
تا وقتی که بازی هم نکردی در مورد هیچ بازی ای نظر نده
امشب یکی از فیلم ها را ویرایش کردم میزارم تو انجمن خواستی ببین
من چی میگم جان من تو چی میگی
بزار شیر فهمت کنم
هیچ بازی 60 دلار نمی ارزه
اگه بدونی این بازی ها چطوری ساخته میشن میگفتی هربازی ارزشش از 100 دلار هم بیشتره
همه سازندگان یا مدرک دکترا دارن یا فارق تحصیل دانشگاه های معتبر دنیا هستن,اونم برای استدیو های بزرگی مثل DICE و... حداقل باید 5 سال سابقه کار در شرکت های دیگر را داشته باشی......
بهت پیشنهاد میکنم حتما یه مستند ببین چطوری بازی میسازن.....
بازی هایی مثل بتلفیلد که گیمر رو مجبور میکنه 40 دلار برای سیزن پس بده نمیارزه.ادم 60 دلار میده برای بازی کامل نه یه گوشه ای ازش که بعدا سازنده بیاد بکنه تو پاچه مردم به اسمه محتویات اضافه
That was just a dream