09-09-2019, 08:56 AM
ورایتی گزارش داده پتی جنکینز (Patty Jenkins) کارگردان فیلم ابرقهرمانی موفق Wonder Woman «زن شگفتانگیز» رسما قراردادی چندساله و ۱۰ میلیون دلاری با نتفلیکس بسته تا سریالهای جدیدی برای این سرویس استریم تولید کند. در ادامه خبر با سینمافارس همراه باشید.
جنکینز در این باره گفته است:
نقلقول:من خیلی خوشحالم که قراره ماجرای بزرگی از دنیاسازی در تلویزیون رو با شرکتی که اون رو تحسین میکنم تجربه کنم. امیدوارم هرچه زودتر آثار بزرگی با همکاری نتفلیکس بسازیم.
جنکینز اولین بار با ساخت فیلم اولش یعنی Monster «هیولا» با بازی شارلیز ترون (Charlize Theron) در نقش قاتل سریالی ایلین وورنوس نام خودش را بر سر زبانها انداخت. این فیلم بیوگرافی مورد توجه منتقدان قرار گرفت و جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن را برای ترون به ارمغان آورد.
جنکینز در تلویزیون هم کارگردانی اپیزودهایی از Arrested Development «پرورش شکستخورده»، Entourage «دار و دسته»، Betrayal «خیانت»، I Am the Night «من شب هستم» و The Killing «کشتار» را برعهده داشته که آخرین آنها نامزدی امی برای بهترین کارگردان سریال درام را برای او به ارمغان آورد.
چنینگ دانجی نایب رئیس سریالهای اریجینال نتفلیکس در بیانیهای گفته است:
نقلقول:جنکینز بیشتر برای کارگردانی بلاکباستر Wonder Woman شناخته میشود که فروشی بیش از ۸۰۰ میلیون دلار داشت. دنباله آن فیلم به نام Wonder Woman 1984 «زن شگفتانگیز ۱۹۸۴» به کارگردانی جنکینز و نقشآفرینی مجدد گل گدوت (Gal Gadot) قرار است ژوئن ۲۰۲۰ اکران شود.ما خوشحالیم که قرار است پتی جنکینز به نتفلیکس بپیوندد. آثار دنبالهدار او محدودیتها را کنار زده و او با اعتماد به نفسش داستانهایی را روایت میکند که اثری فراموشنشدنی روی مخاطب میگذارند. ما از او سپاسگزاریم که قرار است ایدههای عالی خودش را با همکاری ما توسعه دهد.