06-16-2019, 01:30 PM
انتشار بهروزرسانی برای ایسوس ذنفون ۶
ایسوس یک برند خاطرهساز برای ما ایرانیهاست. محصولات ایسوس سالهایت به کشورمان وارد میشوند و میتوانیم از جدیدیترین تکنلوژیها بهره ببریم و از گوشیهای هشومند مدرن، لپتاپهای قدرتمند و دیگر دستگاههای هوشمند برخوردار شویم. یکی از همین مدلهای جذاب ایسوس که بهزودی به بازارهای جهانی عرضه میشود، ایسوس ذنفون ۶ نام دارد. در ادامه باتکفارس همراه باشید…
خبرها و شایعات حاکی از آن هستند که بهزودی ایسوس بهروزرسانیهایی برای گوشی جدید یعنی ایسوس ذنفون ۶ عرضه میکنه تا کیفیت دوربین و عمر باتری افزایش یابند. اینها چیزیست که همین حالا در گوشی مذکور ذر سطح بسیار حوبی قرار دارند و انگار ایسوس میخواهد با یک پرش عملکرد ایسوس ذنفون ۶ را ارتقا دهد و آن را در کنار بهترین های بازار یعنی وانپلاس ۷ پرو و گلکسی S10 قرار دهد. همه اینها ایسوس ذنفون ۶ را به یک گوشی هوشمند خاص بدل کردهاند که نظر هر کسی را بهسمت خود جلب میکند. حواستان باشد که این گوشی تنها ۵۰۰ یورو خرج روی دستتان میگذارد و باید حداقل برای دریافت چنین قابلت هایی باید بیشتر از ۷۰۰ یورو خرج کنید. رقبای ۱۰۰۰ یورویی ایسوس ذنفون ۶ هم در بعضی از قسمتها توان رقابت با این گوشی غولآسا و بزرگ را ندارند. یکی از همین بخشها، قسمت باتری است. بخشی که بسیار بر آن باورند که به کلی توسط شرکتهای سازنده فراموش شده و دیگر اهمیت برای کمپانیها ندارد. اما هنوز هم این مسئله برای بعضی از شرکتها مثل ایسوس اهمیت دارد و نباید بهکلی از گوشیهای هوشمن قطع امید کرد. برای اینکه تماممدت با گوشی هوشمندتان کار کنید و نیازی به متصل شدن به پریز برق نداشته باشید، تولیدکننده ایسوس ذنفون ۶ را به یک باتری ۵۰۰۰ میلیامپری مجهز کرده است که از بسیار از جهات عملکرد خوبی دارد. عمر خوب مهمترین عامل در هر باتری گوشی هوشمندی محسوب میشود. این موضوع در ایسوس ذنفون ۶ نیز برقرار است. در واقع باتری ایسوس ذنفون ۶ عمر بالایی دارد تا ساعتها برایتان کار میکند. تست صفحهنمایش روشن نیز از این گوشی گرفته شده است تا واقعا ثابت شود که باتری ایسوس ذنفون ۶ عمر خوبی دارد. این تست نشان میدهد که ایسوس ذنفون ۶ تا ۱۲ ساعت با حداکثر روشنایی روشن خواهد ماند و غیر از هم از یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپری انتظار نمیرفت. پس اگر می خواهید یک گوشی بزرگ و با یک بزرگ بخرید، حتما به فکر خرید ایسوس ذنفون ۶ باشید که یکی از موبایلهای مدرن و جذاب بازار است.
حالا ایسوس به فکر بهروزرسانی ایسوس ذنفون ۶ افتاده که آن را چند پله از رقبای خود بالاتر قرار دهد. این بهروزرسانی جه تاثیری بر باتری خواهد گذاشت. در کنار سختافزار، نرمافزارها بیشترین مصرف باتری را دارند. برای همین بهروزرسانیهای این شکلی بسیار کاربردی هستند و منجر به کاهس مصرف باتری میشوند. رابط کاربری در این مرود حرف اول را میزند. رابط کاربری ایسوس ذنفون ۶ مدرن و زیبا است اما در مقاوم مقایسه حرفی برای گفتن در بربار One UI سامسونگ نخواهد داشت. چیزی که خیلیها بهوسیله آن جذب گوشیهای سامسونگ میشوند. مخصوصا گوشیهای جدید سامسونگ بکه با نسخه ارتقا یافته این رابط کرابری عرضه میشوند. برای همین این بهروزرسانی بسیار برای ایسوس ذنفون ۶ مهم است و ممکن است شاهد چند تغییر ریز و درشت در رابط کاربری ایسوس ذنفون ۶ باشیم که همگی مصرف باتری را کاهش میدهند. اما دوربین اهم از بهروزرسانیها در امان نیست. چیزی که اهمیت دارد، افزایش کیفیت دوربین است ک در دستور کار ایسوس قرار گرفته است. همانطور که قبلتر به این مضووع پرداختیم این شرکت فصد دارد ویژگی شب را به این گوشی هوشمند اضافه کند و همین موضوع باعث ارتقا یافتن ایسوس ذنفون ۶ خواهد شد. اما همانطور که گفتیم و خبرها و شایعات حاکی تغییرات بیشتری دارند. تغییراتی که جزئیات تصاویر را بیشتر میکنند و به حالت پرتره کیفیت بالاتری میبخشند. این یعنی عکسهای بهتری خواهید گرفت که در نوع خو بینظیر هستند و نظر هر کسی را به سمت خود جلب میکنند. شاید بهتر است بدانید که این گوشی هوشمند تایوانیتبار از دو دوربین در بخش جلویی و پشتی بهره میبرد که میتواند بچرخد. پس در کل دو دوربین قرار دارد. برخلاف بسیاری از گوشیهای هوشمند امروزه که دارای دوربینهای زیادی هستند. اما ایسوس ذنفون ۶ تنها دو دوربین دارد که در موافه نیز شروع به چرخش میکند. میتواند هم در نقش دوربنی اصلی باشد و هم میتواند در نقش دوربین سلفی. پس با خرید ایسوس ذنفون ۶ یک گوشی جذاب و مدرن دریافت خواهید کرد که بهطور مداوم بهروزرسانیهای مختلف را دریافت میکند تا مدرنتر زا قبل شود و عملکرد بهتری را بهنمایش بگذارد. شاید در آیندهای نزدیک شاهد عرضه اندروید Q برای این گوشی باشیم. چه کسی میداند؟ این یعنی قابلیتهای یبشتر برای کاربران ایسوس ذنفون ۶ و تصاویر زیباتر و باتری با عمر بیشتر. با این حال این گوشی نسبت به وانپلاس ۷ و دیگر رقبای خود ضعفهایی دارد که در آینده در مورد آنها بحث خواهیم کرد.