موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
نقد مختصر و مفیدی بود!!!ممنون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ای فن های ایکس باکس
به راه راست هدایت نشدید عایا؟؟؟؟؟؟؟
اگر میدانستید سونی چقدر در اشتیاق بازگشت شماست خشتک ها میدریدید و نعره زنان در راستای افق به سمت سونی محو میشدید!!! :دی
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
نمره عادلانست دقیقا همین نمره حق بازیه ولی واقعا بازی خیلی خوبی بود من انتظارم از نسخههای بعدی بازی رفت بالا.
مخصوصا گرافیک سل شید و داستان پردازی فوق العادش.
Game of The Year with over 250 GOTY awards
The Last of Us
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
بعد از بازي فوق العاده GUN اين بهترين بازي در اين سبك بود.............دوئل با برادران دالتون(2 نفر-به 1 نفر) حس خوبي رو منتقل مي كرد....[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
نوع روايت داستان.صدا گذاري........و مخصوصا مرحله آخر(كه با روح كشته شدگان) مبارزه مي كني...........
من كه خيلي حال كردم............[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
نقد خوب و منصفانه اي بود.................ممنون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
آفرین خیلی خوب بود من که نتونستم بازیش کنم.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
موضوعها: 36
پلتفرم های شما:
ممنون نقد خوبی بود بازیشم خیلی خوب بود نمرشم عالی بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] ولی از همه جا بهتر قسمت دول هست که خیلی حال میداد[img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
نقد خوبی بود و نمرات عادلانه ای به بازی دادید[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
خدا رو شکر Gunslinger تونست تا حدی این IP رو به اصالتش برگردونه...کارتل که خیلی فاجعه بود!
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
خوشم اومد نقد خوبی[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
من که آخر نتونستم بازیشو واسه ایکس باکس گیر بیارم،دوست داشتم بازی شو تجربه کنم[img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
ذهن خالق واقعيت است.براي ايجاد تغيير در واقعيت ها،بايد ذهن خود را تغيير دهيم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
هم بازیش عالی بود هم نقدت[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]ممنون