08-04-2014, 11:51 PM
(آخرین ویرایش: 08-04-2014, 11:53 PM، توسط Mohammad saed.)
(08-04-2014, 10:15 PM)'A.R.A.$.H' نوشته است: نمیـــــــــــــــــــــخوام[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] من که انقدر خوره کشتی کج هستم نمیتونم روی PC تجربه کنم [img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
ممنون بابت خبر [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
دوست عزیز یک سری نکته هستش توی اخبار رعایت کنید.
1- خیلی از کلمات انگلیسی استفاده کردید که به صورت فارسی نوشته شده مثل: ادیشن، سوپر استار، in-game، اسکرین شات
برای اونها معادل فارسی داریم که میتونید استفاده کنید مثلا بنویسید "نسخه Hulkamania"، تصویری از داخل بازی یا گیم پلی (به جای in-game)، برای اسکرین شات هم تا میتونید از کلمه "تصویر" استفاده کنید.
اخبار هم از خودتون مانند این جمله بازار گرمی نکنید [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
نقلقول: ولی این تصویر نیز خود به تنهایی بیانگر چگونگی فیزیک و گرافیک بازی بر روی نسل فعلی می باشدبا یک تصویر ثابت و منتشر نشدن هیچ گونه ویدئو از گیم پلی، چطور به این تیجه رسیدید که فیزیک چطوریاست؟! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موفق باشید [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
خوب حالا شما خودتون از اسکرین شات استفاده نمی کنید[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] چندین و چندبار از خبرنگاران سایت و سایر جاها به شخصه خودم دیدم از اسکرین شات استفاده کردن [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
تصویر In-game قبول ولی اینم اصلا اشتباه نیست و مثل مورد بالاس[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
در ضمن آرش جان شما که اون فیزیک رو دیدی، بعدشم نگاه می کردی که گفتم باید منتظر تریلر باشیم:
نقلقول:به طور کلی ممنون از نظرت اشکالات رو تا حدودی قبول دارم و اصلاحشون می کنم [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]اما باید منتظر نمایش های این بازی باشیم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
ممنون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]