07-14-2015, 07:11 PM
(آخرین ویرایش: 07-14-2015, 07:33 PM، توسط AmirrezA_V.)
با سلام،توی این اموزش می خوام بهتون یاد بدم که چطور از طریق Pcبازی های PS3خود را اپدیت نمائید.
2-در همان صفحه XMB در بخش Game به پوشه Install package Files رفته و اپدیت خود را نصب نمائید و از بازی لذت ببرید
نکته:برای اینکه ببینیم اپدیت مورد نظر ورژن چند است باید به نام فایل توجه کنید برای مثال من یک اپدیت دانلود کرده ام و اسم فایل Package این است:
EP1004-BLES01807_00-GTAVTITLEUPDATER-A0125-V0100-PE.pkg
برای اینکه بفهمیم باید به عدد روبروی کلمه A توجه کنیم پس ورژن این اپدیت چند است؟
بله طبق نام فایل ورژن این اپدیت 1.25 است
موفق باشید...
مدیرا شما که اعتبار نمیدی حداقل اون دکمه تشکر رو بزنید:)
موارد مورد نیاز:
-کنسول Ps3
-اینترنت
-دارا بودن برنامه Ps3 Game Updates
-فلش مموری
1-ابتدا برنامه Ps3 Game Updates رو دانلود و نصب نمائید(لینک دانلود)
2-سراغ Ps3 خود بروید و در مولتی من بازی مورد نظر را انتخاب و به Information آن بروید.
3-در قسمت Information زیر عکس کاور بازی یک Title ID همانند BLES01807 وجود دارد آن را یادداشت کرده و باز به کامپیوتر بازگردید.
4-برنامه Ps3 Game Updates را باز کرده و در کادر سمت چپ Title ID را وارد نمایید(قسمت مشخص شده)
5-بر روی گزینه مشخص شده کلیک نمائید،بعد از چند ثانیه یه لیست از اپدیت ها پدیدار می شود،اپدیت های مورد نظر را تیک زده و در آخر بر روی گزینه Add to IDM downloads کلیک نمایید تا اپدیت ها مورد نظر دانلود شوند.
اما کار اکنون تمام نشده،باید این اپدیت ها را پس از دانلود نصب کرد که من نحوه نصب ان را بر روی PS3 اموزش خواهم داد.
1-همانطور که میبینید فایل ها با فرمت .pkg هستند،پس تمامی اپدیت ها را درون فلش مموری ریخته و ان را به Ps3 متصل نمائید.2-در همان صفحه XMB در بخش Game به پوشه Install package Files رفته و اپدیت خود را نصب نمائید و از بازی لذت ببرید
نکته:برای اینکه ببینیم اپدیت مورد نظر ورژن چند است باید به نام فایل توجه کنید برای مثال من یک اپدیت دانلود کرده ام و اسم فایل Package این است:
برای اینکه بفهمیم باید به عدد روبروی کلمه A توجه کنیم پس ورژن این اپدیت چند است؟
بله طبق نام فایل ورژن این اپدیت 1.25 است
موفق باشید...
مدیرا شما که اعتبار نمیدی حداقل اون دکمه تشکر رو بزنید:)
Im Back Baby
After 3 Years