سلام دوستان تابستون تون بخیر
یک اکانت GTA V استیم دارم با خونه ماشین کشتی بانکر و ...
هکی نیست تا به حال بن نشده چیت زده نشده و ... (اینا رو گفتم که نیازی به سوال پرسیدن نباشه )
قیمت نو اکانت تقریبا 100 تومنه اگه اشتباه نکنم من این رو 85 میدم (با 60 میلیون پول )
برای اینکه اعتماد کنید اگه خریدار بودید من اطلاعات امانت رو میدم به شما و بعد پول رو واریز کنید بعد از واریز پول میتونید ایمیل من رو بردارید و ایمیل خودتون رو بزارید
عکس اکانت در ادامه میزارم
برای اثبات وجود 60 ملیون هم اگر خریدار هستید به تلگرام بنده پیام بدید
--------------------------------------------------------------------------------------------
خلاصه اطلاعات
اکانت GTA V استیم
قیمت : 85 هزار تومن
پول داخل بازی (GTA Online) : شصت میلیون دلار (یکم بیشتر از اینه البته )
-------------------------------------------------------------------------------------------
راه های ارتباطی
تلگرام : @mosa5445
-----------------------------------------------------------------------------------------
لطفا هر سوالی دارید در تلگرام بپرسید
ممنون از همه
----------------------------------------
سپاس از شما
فروخته شد
اینم عکس اکانت
یک اکانت GTA V استیم دارم با خونه ماشین کشتی بانکر و ...
هکی نیست تا به حال بن نشده چیت زده نشده و ... (اینا رو گفتم که نیازی به سوال پرسیدن نباشه )
قیمت نو اکانت تقریبا 100 تومنه اگه اشتباه نکنم من این رو 85 میدم (با 60 میلیون پول )
برای اینکه اعتماد کنید اگه خریدار بودید من اطلاعات امانت رو میدم به شما و بعد پول رو واریز کنید بعد از واریز پول میتونید ایمیل من رو بردارید و ایمیل خودتون رو بزارید
عکس اکانت در ادامه میزارم
برای اثبات وجود 60 ملیون هم اگر خریدار هستید به تلگرام بنده پیام بدید
--------------------------------------------------------------------------------------------
خلاصه اطلاعات
اکانت GTA V استیم
قیمت : 85 هزار تومن
پول داخل بازی (GTA Online) : شصت میلیون دلار (یکم بیشتر از اینه البته )
-------------------------------------------------------------------------------------------
راه های ارتباطی
تلگرام : @mosa5445
-----------------------------------------------------------------------------------------
لطفا هر سوالی دارید در تلگرام بپرسید
ممنون از همه
----------------------------------------
سپاس از شما
فروخته شد
اینم عکس اکانت