02-28-2015, 11:57 PM
دوستان اصلا اگه این قضیه درست باشه که فکر نکنم درست باشه و حتما راک استار دلیلی برای این کارش داره مهم خوده بازی هست نه گرافیک
تا اون جایی که من اطلاع دارم کل این انجمن بازی GTA IV رو که بد ترین پورت رو داشت رو بازی کردید و تمام کردید پس الان دلیلی بر اینکه بخوایند سر گرافیک بازی و یا متنفر بودن از بازی و شرکتش باشه ندارید هر چی نباشه GTA هست و همه بدون اسثنا(البته به غیر از خودم)بازی رو به محض انتشار بازی میکنید.
کل مسئله ی بازی کردن بر پایه ی لذت بردن گیمر هست که نهایت لذت رو از گیم پلی بازی ببره فقط همین
پس با خیال راحت متظر منتشر شدن بازی بمانید.
و من الله توفیق
تا اون جایی که من اطلاع دارم کل این انجمن بازی GTA IV رو که بد ترین پورت رو داشت رو بازی کردید و تمام کردید پس الان دلیلی بر اینکه بخوایند سر گرافیک بازی و یا متنفر بودن از بازی و شرکتش باشه ندارید هر چی نباشه GTA هست و همه بدون اسثنا(البته به غیر از خودم)بازی رو به محض انتشار بازی میکنید.
کل مسئله ی بازی کردن بر پایه ی لذت بردن گیمر هست که نهایت لذت رو از گیم پلی بازی ببره فقط همین
پس با خیال راحت متظر منتشر شدن بازی بمانید.
و من الله توفیق
![[تصویر: bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]](http://uupload.ir/files/bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg)