12-30-2016, 04:37 AM
مدیر کل استودیوهای سرگرمیهای سونی، آقای شوهی یوشیدا (Shuhei Yoshida) تنها یک فرد بلند مرتبه در صنعت بازیهای ویدیویی نیست بلکه ایشان یک بازیباز حرفهای و بزرگ نیز به حساب میآیند. همان طور که میدانید به تازگی سازندگان و توسعه دهندگان ژاپنی بهترین بازیهای سال از نظر خود را اعلام کردهاند و حال، نوبت به آقای یوشیدا میرسد.
آقای شوهی یوشیدا امروز اعلام کردند که بهترین بازی سال از نظر ایشان، عنوان نقش آفرینی ژاپنی اسکوئر انیکس، Final Fantasy XV است. قطعا انتخاب ایشان شایسته و مورد احترام است اما اگر میخواهید بدانید که چرا آقای یوشیدا این بازی را به عنوان بازی سال انتخاب کرده است میتوانید توضیحات ایشان در زیر را بخوانید:
نقلقول:Final Fantasy XV قوانین سبکی که به آن نقش آفرینی ژاپنی میگویند را به هم زده است و من فکر میکنم با ارایه مبارزات سطح بالا و جهان باز این یک تلاش برجسته و موفق برای رساندن سری فاینال به سبک و سیاق و استانداردهای نقش آفرینی غربی در صنعت بازیسازی حال حاضر بوده است.
این چالشی که فاینال فانتزی از سر گذراند، تنها درباره فناوری نبود. من فکر میکردم که این فوقالعاده است که موقعیت توسعه را با کاربران به صورت مستقیم به اشتراک بگذارم و حس و حال دنیا و شخصیتهای بازی را در رابطه با انیمیشن و فیلم بیان کنم.
من فکر میکنم این یک موفقیت به یاد ماندنی است که در تاریخ نقش آفرینی نمادین خواهد شد. این به طرفداران بازیها نشان میدهد که صنعت بازی سازی ژاپنی AAA همچنان سخت مشغول کار است.
موضوع یوشیدا و Final Fantasy XV به همین جا ختم نمیشود. آقای یوشیدا بخش اصلی بازی را تمام کرده و در حال تمام کردن کلی آن است. ایشان در توییتر نوشتند:
نقلقول:به نظر آقای شوهی یوشیدا، عنوان Final Fantasy XV بهترین بازی سال ۲۰۱۶ بود. نظر شما در این باره چیست و شما کدام بازی سال ۲۰۱۶ را بیش از دیگد عناوین دوست داشتید؟
Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#