امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازي = تجربه
Strip Club فراتر از حد تصور من بود...[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
به ویژه Privet Dance...[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]

بعضی از انسان ها عضو گروهی هستند که دست به دست هم می دهند تا آینده را بسازند، اما عده ای هم هستند که انرژی خود را به گذشته اختصاص می دهند.
MAX PAYNE

[تصویر:  f466353_max_payne_3_wallaper.jpg]
نه کلا سعی میکنم جلو مامانو بابام بازی نکنم اگه هم میکنم
ولگردیامو میکنم نه تو مرحله هاشو بگید[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
                           رد می شه ورقای تقویم مدام        
                                                                                          واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
                          دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا      
                                                                                          ولی میاد روزی که به کامه ایام
تو مرحله هاش که تو حرفاشون نصفش فحش هست بعضی از مرحله هاشم ..... داره [img]images/smi/s0 (53).gif[/img]
(09-18-2013, 12:38 PM)'parham 0077' نوشته است:
(09-18-2013, 10:41 AM)'last assassin' نوشته است: پس من کی این لعنتی رو بازی کنم
آخه راکستار میمردی توی این شاهکار موارد چیز دارو کمتر میکردی
واییییییییییییییییی[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

خوب اگه شما تو شهر فقط ولگردی کنی چیزی نداره ولی اگه تصادف کنی فحش میدن - دعوا کنی فحش میدن -دم ساحل بری بستگی به خانوادت داره که به این چیزا گیر میده یا نه چون زن ها ..... هستند - توی strip club هم اصلا نرو (خوشبختانه خانواده ی من به غیر از مورد اخر به چیزی که فعلا گیر ندادند)[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

خانواده ی من اصلا گیر نمیدن ..... حتی مورد آخری رو هم گیر نمیدن[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
تشویق هم میکنند [img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
بسنگی یه خانواده داره مثلا من تاحالا به خانوم ها توی ساحل گیر ندادن ولی به کشتن ادم های بیگناه به صورت گروهی و به طرز "فجیع" ممکنه گیر بدن.بستگی داره.
[تصویر:  48325367140012299498.jpg]
بچه ها يكي از مراحل gta v يكي از دوستاي ترور بهش تيكه ميندازه كه تو مرد نيستي اونم شلوار مبارك رو از تن خارج كرده و اثبات ميكند مواظب باشيد خيلي ضايس [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
'mammad_n4 dateline='' نوشته است: بچه ها يكي از مراحل gta v يكي از دوستاي ترور بهش تيكه ميندازه كه تو مرد نيستي اونم شلوار مبارك رو از تن خارج كرده و اثبات ميكند مواظب باشيد خيلي ضايس [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
(09-18-2013, 07:11 PM)'Solid' نوشته است:
'mammad_n4 dateline='' نوشته است: بچه ها يكي از مراحل gta v يكي از دوستاي ترور بهش تيكه ميندازه كه تو مرد نيستي اونم شلوار مبارك رو از تن خارج كرده و اثبات ميكند مواظب باشيد خيلي ضايس [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]________________
اسم مرحلش چيه؟[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]

راستمیگه منم دیدم
[font]سومين مرحله بعد از اين كه ترور مياد لوس سانتوس [/font]
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دانلود دمو هاي قابل بازي Xbox 360 GamerStation 21 9,860 05-17-2013, 09:01 PM
آخرین ارسال: SCORPION

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان