09-27-2016, 11:44 AM
هر دو بازی کلاسیک Final Fight 2 و Final Fight 3 هماکنون برای کنسول دستی ۳DS جدید در دسترس هستند. این دو بازی که در سالهای ۱۹۹۳ و ۱۹۹۵ برای کنسول خاطره انگیز سوپر نینتندو عرضه شده بودند، در سبک beat-em-up هستند؛ سبکی که در آن سالها یکی از محبوبترینها محسوب میشد و بازیهای زیادی به این شکل عرضه میشدند. برای دریافت اطلاعات بیشتر با وبسایت خبری، تحلیلی گیمفا همراه باشید.
این دو بازی پیش از این برای کنسولهای Wii و Wii U بازسازی شده بودند و حال، به لطف قدرت سختافزاری کنسول ۳DS جدید نینتندو، این بازیها برای این کنسول دستی نیز عرضه شدهاند. قیمت هر کدام از این دو بازی ۷٫۹۹ دلار است و در آنها تنها از یک بازیکن پشتیبانی میشود. اگر علاقهمند به دریافت اطلاعات بیشتر هستید، در زیر توضیح این دو بازی را مطالعه کنید:
Final Fight 2:
نقلقول:چندین سال از برقراری صلح در مترو سیتی میگذرد. با رفتن Cody و Jessica به مسافرت و ادامه تمرین در خارج از شهر، همه چیزبه نظر درست میآید. اما اخیرا Haggar پس از فهمیدن این که سلاح دیوانه هنوز کاملا از بین نرفته احساس خوبی ندارد. یک بار دیگر دسته سلاح دیوانه به پا میخیزند و این بار قصد انتقام گیری دارند. آنها برای تسلیم کردن Haggar و کل دنیا از هیچ چیز فروگذار نمیکنند. آنها این بار استاد گای، Genryusai و دختر او (Rena) را را گروگان گرفتهاند. حال Haggar باید به چهار گوشه از جهان سفر کند و با جست و جو، Genryusai و Rena را پیدا کند. با کمک Maki و Carlos، امید میرود که گروه اسلحه دیوانه نابود شود.
Final Fight 3:
نقلقول:اگر سنتان بالای ۲۰ سال است و ۳DS جدید دارید، این دو بازی را از دست ندهید.به دنبال ناپدید شدن گروه اسلحه دیوانه، یک گروه کوچک به نام Skull Cross به وجود آمده که مسئول کارهای وحشیانه و به پا کردن آشوب و درگیری است. دولت مترو سیتی کاملا شکست خورده است. شهردار مترو سیتی، Mike Haggar و گای آماده میشوند تا یک گروه جدید راه بیندازند اما پیش از این که بتوانند حرکتی انجام دهند، Lucia، دوست قدیمی Cody معرفی میشود. او میگوید که Skull Cross بازنده میشود و گروه خودی برنامهای زیر سر دارد. پیش از این که کسی از آنها کار را آغاز کند، یک شخصیت جدید دیگر معرفی میشود. او میگوید:«اسم من Dean. من از درون و برون Skull Cross را میشناسم و بیشتر از هر چیزی از آنها متنفر هستم. من میتوانم به شما کمک کنم و شما نیز میتوانید به من کمک کنید. باید برویم!» این چهار شخصیت پیمان میبندند که Skull Cross را نابود کنند. این یک کار دشوار است و شاید اخرین عملیات آنها باشد.
Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#