09-20-2019, 09:22 AM
سلام و درودی دوباره خدمت تمام شما کاربران و همراهان همیشگی گیمفا. میدانم که این روزها سخت مشغول تجربهی بازیهایی جدید و یا حتی قدیمی هستید و سعی میکنید تا از آخرین روزهای فصل تابستان نیز به نحو احسنت استفاده کنید. در دومین قسمت از آیتم «بازی هفته» با ما همراه باشید.
اگر برای نخسنین بار است که در این ایتم با ما همراه هستید، باید اشاره کنم که در این بخش قصد داریم تا از بازیهایی که هر هفته تجربه میکنیم، بیشتر صحبت کنیم و البته آمادهایم تا شما نیز تجربیات خودتان را به اشتراک بگذارید. اینکه چه بازی را تجربه میکنید و اینکه نظرتان در مورد بازی یاد شده چیست. پس با ما همراه باشید.
همان طور که میدانید هرچه به روزهای پایانی تابستان و پاییز نزدیکتر میشویم، بازیهای زیادی به بازار عرضه میشوند و ما هم در انتخاب اینکه کدام بازی را تجربه کنیم، بیشتر و بیشتر گیج میشویم و بر سر چند راهی عجیبی گیر میکنیم. چند هفتهای هست که بازیهایی به مانند Man of Medan و Control منتشر شدند و به تازگی هم شاهد بودیم که بازیهای PES 2020 و Borderlands 3 نیز در دسترس بازیبازان قرار گرفتند. یکی دیگر از بازیهایی که شاید هر ساله منتشر انتشار نسخهی جدید آن هستیم بازی FIFA 20 است و کاربرانی که مشترک سرویس EA Access باشند قادر خواهند بود تا از همین حالا به مدت ۱۰ ساعت بازی را تجربه کنند. به شخصه تغییراتی که در گیمپلی این بازی و به خصوص بخش Career اعمال شده است حداقل من را مجاب کرده که حتما این نسخه را تجربه کنم.
هدف از بخش «بازی هفته» این هست که با یکدیگر تعامل بیشتری داشته باشیم. مسلما اگر در طول هفته مشغول گرفتاریها و کارهای روزمرهی خود باشید، سعی میکنید تا زمانی از روزهای پایانی هفته را به بازی کردن اختصاص بدید. پس در این بخش ابتدا ما از تجربهی خودمان صحبت میکنیم؛ اینکه ما در حال تجربهی چه بازی هستیم و در ادامه شما نیز در قسمت نظرات تجربیات خودتون را با ما به اشتراک بگذارید و بگویید که این آخر هفته چه بازی را تجربه میکنید و به طور مختصر هم میتوانید در مورد آن توضیح دهید و یا حتی با یکدیگر بحث کنید.
آریا مقدم، نویسنده و منتقد
نقلقول:شهریور برای من ماه خیلی خوبی بود. از وقتی Borderlands 3 و Control معرفی شدن منتظر بودم ریلیز شن تا تجربهشون کنم. به جز Borderlands که برای نقدش باید بازیش میکردم، این مدت شدیداً مشغول Controlام. باید بگم این بازی نه تنها ناامیدم نکرد، که فراتر از حد انتظاراتم هم ظاهر شد در قسمت داستانی. درسته نسخهی کنسولش واقعاً بعضی وقتا اعصابخردکن میشد به خاطر همهی باگهایی که داشت، اما پرت کردن میز و صندلی و ژنراتور و اکشن نفسگیر بازی با جسی فیدن اصلاً قدیمی نمیشه برام. بازی کنید این گیم رو، معرکه است!
علی سلکی، خبرنگار
نقلقول:این هفته پس از انتشار بازی The Walking Dead Definitive Series فرصتی برای من فراهم شد تا بار دیگری وارد این دنیای تیره و پرازخاطره بشوم و داستان زندگی Clementine را دوباره تجربه کنم. بدون شک فصل اول بازی The Walking Dead عنوانی بود که پس از عرضه، به عموم ثابت کرد که بازیهای ویدیویی نیز میتوانند دارای داستانهای زیبا و هنرمندانهای باشند. عنوانی که پس از عرضهی خود دنیای بازیهای ویدیویی را برای همیشه تغییر داد. حالا بیش از ۶ سال از عرضهی اولین قسمت اولین فصل این مجموعهی بینظیر گذشت است و پس از عرضهی این مجموعهی کامل و فوقالعاده، من بیشتر از همیشه جای خالی استودیوی تلتیل را در صنعت بازیهای ویدیویی حس میکنم. امیدوارم که همانند The Walking Dead، آیندهی مثبتی پیش روی دیگر عناوین این استودیو باشد. در آخر باید بگم که اگر تا به حال مجموعه بازیهای The Walking Dead را تجربه نکردید و به بازیهای ویدیویی با داستانهای غنی علاقه دارید، تجربهی The Walking Dead Definitive Series برای شما ضروری است.
مهدی رضایی، نویسنده و منتقد
نقلقول:از اونجایی که چند ماهی هست به شدت از بازی های آنلاین خسته شدم و برگشتم به بازی های داستانی، Shadow Of Tomb Raider و Man Of Medan اخرین عناوینی بودن که بازی کردم و به جز پایان بد SOTTR به شدت هر دو رو دوست داشتم. این دو بازی رو به همه طرفداران بازی های ماجراجویی و دلهره آور پیشنهاد میکنم. البته مشکلات گرافیکی Man Of Medan اون رو از تبدیل شدن به یه بازی عالی منع میکنه اما باز هم خوراک طرفداران بازی های داستانیه. در کنار این ها Post Mortem یا همون جنایتکار هتل اورفه رو مجددا شروع کردم که معجون Action با Adventure کامل بشه
ریبین قهرمانی، خبرنگار
نقلقول:در پایان بار دیگر از شما میخواهم تا تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید و در مورد بازی که در حال تجربهی آن هستید، حتما برای ما در قسمت نظرات بنویسید.مدتی است که به بازیهای قدیمی پلتفرم رایانههای شخصی روی آوردهام و آخرین بازی که در طول این مدت تجربه کردهام، عنوان بسیار جذاب و عالی Sleeping Dogs Definitive Edition میباشد. فضاسازی عالی، گیمپلی به تمام معنا شاهکار از جملهی معدود ویژگیهای مثبتی است که این بازی دارد. اگر هر چند بخواهم در مورد طراحی شهرها و محیط بازی سخن بگویم، کم گفتهام؛ طراحی خانهها، خیابانها، کوچهها، اماکن عمومی و باشگاهها، همگی مترادف و همسو با فرهنگ کشور چین میباشد و تمامی آداب و رسوم این کشور، در این بازی رعایت گردیده است. صداگذاری ملایم و تا حدودی متناسب با فضای بومی بازی، این عنوان را به یک شاهکار تبدیل میکند (در برخی از موقعیتها صداگذاری بازی متناسب با فضای آن نیست و این یکی از نقاط ضعف آن به شمار میرود). . من این بازی را به تمامی کسانی که به عناوین اکشن-ماجراجویی علاقه دارند توصیه میکنم و اگر چندین بار هم این بازی را تجربه کردهاید، به شما اطمینان میدهم که هنوز هم بسیاری از شگفتیهای این بازی را در نیافتهاید، پس اگر میخواهید مقداری از خاطرات گذشته را برای خود زنده کنید، پیشنهاد میکنم که حتما نسخهی Definitive Edition این عنوان را تجربه کنید (تأکید من برای تجربهی این نسخه آن است که تغییرات زیادی را از نظر گرافیک، نسبت به ورژن پیشین خود شامل شده است).