امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاریخ انتشار نسخه PS4 عنوان Journey در PS STORE لو رفت
[تصویر:  journey_screenshot.jpg]
دقایقی پیش تاریخ انتشار نسخۀ PS4 عنوان Journey توسط PS STORE لو رفت. تاریخ انتشار بازی براساس تصویر لو رفته در PS STORE  می‌باشد و با توجه به عکس مذکور بازی در تاریخ 21 جولای سال جاری ( مصادف با 30 تیر) عرضه می‌شود.
در ادامه می‌توانید تصویر لو رفته را مشاهده کنید.
[تصویر:  journey-ps4-release-date-leaked_480x640.jpg]
این بازی، یعنی Journey در کنسول PS3 توانست به موفقیت های عظیمی دست یابد، گیم‌ پلی سادۀ بازی، بازیکنان را به کاوش در محیط بازی دعوت می‌کند.
همچنین می‌توانید ماجراجویی های خود را به صورت آنلاین نیز تجربه کنید.
در بازی، شما کنترل شخصیت robed را بر عهده خواهید داشت و وظیفۀ اصلی شما یافتن اسرار بازی و تمدن های باستانی است، همچنین می‌توانید در حین ماجراجویی خود از دوستانتان دعوت کنید تا با کمک یکدیگر به یافتن اسرار درون بازی بشتابید.
[font=Comic Sans MS]شایان ذکر است تصویر بالا شایعه است و هنوز از طرف سونی تایید یا تذکیب نشده است.‌

بازی Journey در سال 2012 برای کنسول PS3 عرضه شد و مورد استقبال بازیبازان قرار گرفت. با عرضه شدن کنسول PS4، سونی پروژۀ ساخت نسخۀ بازسازی شدۀ این عنوان را آغاز کرد.
منبع[/font]
پاسخ
(07-06-2015, 11:04 AM)Hossein.R.C.g نوشته است: [تصویر:  journey_screenshot.jpg]
دقایقی پیش تاریخ انتشار نسخۀ PS4 عنوان Journey توسط PS STORE لو رفت. تاریخ انتشار بازی براساس تصویر لو رفته در PS STORE  می‌باشد و با توجه به عکس مذکور بازی در تاریخ 21 جولای سال جاری ( مصادف با 30 تیر) عرضه می‌شود.(اولا PS Store نه PS STORE!!!) (دوما باید می‌گفتی: تاریخ بازی بر اساس تصویر لو رفته در PS Store، در روز 21 جولای منتشر/عرضه خواهد شد.)
در ادامه می‌توانید تصویر لو رفته را مشاهده کنید.
[تصویر:  journey-ps4-release-date-leaked_480x640.jpg]
این بازی، یعنی Journey(تکلیفت رو مشخص کن یا بگو Journey یا بگو این بازی) در کنسول PS3 توانست به موفقیت های عظیمی دست یابد، گیم‌ پلی سادۀ بازی، بازیکنان را به کاوش در محیط بازی دعوت می‌کند.
همچنین می‌توانید ماجراجویی های خود را به صورت آنلاین نیز تجربه کنید.(جمله بندی بد! با جملات کوتاه گفتی همه چیز رو اینجا که یه چیزی تو این مایه ها شده: من به بازار رفتم. بازی خریدم. پولش را دادم. آمدم خانه. بازی کردم. خسته شدم. رفتم نهار خوردم :| )
در بازی، شما کنترل شخصیت robed(اسامی خاص با حروف بزرگ شروع میشن: Robed) را بر عهده خواهید داشت و وظیفۀ اصلی شما یافتن اسرار بازی و تمدن های باستانی است، همچنین می‌توانید در حین ماجراجویی خود از دوستانتان دعوت کنید تا با کمک یکدیگر به یافتن اسرار درون بازی بشتابید.(جمله بندی نامناسب: در این بازی شما در قالب شخصیت Robed، به یافتن اسرار بازی و تمدن‌های«نیم فاصله نزدی» می‌پردازید و همچنین....)
[font=Comic Sans MS]شایان ذکر است تصویر بالا شایعه است و هنوز از طرف سونی تایید یا تذکیب نشده است.‌

بازی Journey در سال 2012 برای کنسول PS3 عرضه شد و مورد استقبال بازیبازان قرار گرفت. با عرضه شدن کنسول PS4، سونی پروژۀ ساخت نسخۀ بازسازی شدۀ این عنوان را آغاز کرد.
منبع[/font]
مثل اخبار قبل بود فقط کمی بهتر. 
نمره: همون 15
موفق باشید :heart:
فروش یک عدد اکانت اوریجین (بتل فیلد 4 و تایتان فال روی یک اکانت) 
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  از تاریخ انتشار بازی واقعیت مجازی Golem رونمایی شد White Beard 2 5,108 02-08-2024, 10:48 PM
آخرین ارسال: jahaz
  تاریخ انتشار بسته الحاقی خون آشام بازی The Sims 4 مشخص شد B.A.T 1 5,558 05-02-2020, 02:55 PM
آخرین ارسال: arsham1
  انتشار Darkest Dungeon برای پلی‌استیشن۴ و پلی‌اسیتشن ویتا تایید شد Destiny 1 6,139 05-02-2020, 02:51 PM
آخرین ارسال: arsham1
  تاریخ انتشار و پلتفرم‌های مقصد بازی Cotton Reboot مشخص شد White Beard 0 4,596 10-12-2019, 10:19 PM
آخرین ارسال: White Beard
  State of Play | تاریخ انتشار بازی The Last of Us: Part II رسما مشخص شد + تریلر White Beard 0 4,879 09-25-2019, 10:01 PM
آخرین ارسال: White Beard

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان