07-07-2016, 11:34 PM
(07-07-2016, 10:32 PM)ABYSS نوشته است: واقعاً متشکرم از نویسنده که به خاطر اطلاعات غلطی که در اختیارمون گذاشتن.
در اصل اینطوریه :
bad language, mild blood, partial n#@ity, and violence.
الفاظ نامناسب، خون کم، لباس های نه چندان مناسب.(البته درستش میشه یه چیز دیگه) و خشونت.
الفاظ نامناسب که مسلما از sh#t فراتر نمیره.
خون کم هم مربوط میشه به مبارزات که دشمن ها موقع شکست خوردن چندان خونی ازشون رو زمین نمیریزه.
اون لباس های نامناسب هم مصداقش cindey هست و وارد جزییات نمی شم.![]()
خشونت بازی هم بر خلاف چیزی که تو متن خبر اومده، معمولی هست و الا از واژه strong violence استفاده می شد.
در کل فرقی با 13 نداره.
و بنده هم از شما متشکرم که خوندید، جو و اطلاع دادید و درنهایت چیزی علاوه بر متن خبر نگفتید!
.gif)
.gif)
اگه یهخورده با نویسندگی و خبرنگاری (!) خیلی کم هم که شده آشنایی داشته باشید، باید بدونید که خبرنگار حق داره خبر رو آزاد ترجمه کنه! تو خیلی از رسانهها این مورد باب هست و چهبسا گیمفا!
الفاظ نامنساب که در خبر بهصورت «زمینههایی با مضمون استفاده از الفاظ رکیک» اطلاع داده شد. خونکم (بهقول شما) واقعا چیزی نیست که باید بهش اشاره میشد. خشونت هم بهصورت «خشونت بسیار زیاد» نوشته شده که شاید بهنظر خواننده اون «بسیار زیاد» یکم مبالغه باشه، اما بنده اول از وبسایت ESRB دیدار کردم و بعد به این مورد اشاره. در مورد بحث «n#@ity» هم باید بگم که انجمن همین حالا هم زیر نظر هستش. البته من میتونستم این مورد رو هم اطلاعرسانی کنم که درسته، کوتاهی از من بودش. مرسی از شما