امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی Final Fantasy XV رده‌بندی سنی شد -
(07-07-2016, 10:32 PM)ABYSS نوشته است: واقعاً متشکرم از نویسنده که به خاطر اطلاعات غلطی که در اختیارمون گذاشتن. 
در اصل اینطوریه :
bad language, mild blood, partial n#@ity, and violence. 
الفاظ نامناسب، خون کم، لباس های نه چندان مناسب.  S0 (2) (البته درستش میشه یه چیز دیگه)  و خشونت. 
الفاظ نامناسب که مسلما از sh#t فراتر نمیره. 
خون کم هم مربوط میشه به مبارزات که دشمن ها موقع شکست خوردن چندان خونی ازشون رو زمین نمیریزه. 
اون لباس های نامناسب هم مصداقش cindey هست و وارد جزییات نمی شم.  S0 (2)
خشونت بازی هم بر خلاف چیزی که تو متن خبر اومده، معمولی هست و الا از واژه strong violence استفاده می شد. 
در کل فرقی با 13 نداره. 

و بنده هم از شما متشکرم که خوندید، جو و اطلاع دادید و درنهایت چیزی علاوه بر متن خبر نگفتید!  S0 (2)  S0 (44)
اگه یه‌خورده با نویسندگی و خبرنگاری (!) خیلی کم هم که شده آشنایی داشته باشید، باید بدونید که خبرنگار حق داره خبر رو آزاد ترجمه کنه! تو خیلی از رسانه‌ها این مورد باب هست و چه‌بسا گیمفا!
الفاظ نامنساب که در خبر به‌صورت «زمینه‎هایی با مضمون استفاده از الفاظ رکیک» اطلاع داده شد. خون‌کم (به‌قول شما) واقعا چیزی نیست که باید بهش اشاره میشد. خشونت هم به‌صورت «خشونت بسیار زیاد» نوشته شده که شاید به‌نظر خواننده اون «بسیار زیاد» یکم مبالغه باشه، اما بنده اول از وب‌سایت ESRB دیدار کردم و بعد به این مورد اشاره. در مورد بحث «n#@ity» هم باید بگم که انجمن همین حالا هم زیر نظر هستش. البته من میتونستم این مورد رو هم اطلاع‌رسانی کنم که درسته، کوتاهی از من بودش. مرسی از شما
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: بازی Final Fantasy XV رده‌بندی سنی شد - - توسط Mental Patient - 07-07-2016, 11:34 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اطلاعات جدیدی از به‌روزرسان بعدی Final Fantasy XIV منتشر شد White Beard 0 1,463 10-12-2019, 10:23 PM
آخرین ارسال: White Beard
  ایو گیلموت: بازی Beyond Good And Evil 2 احتمالا تاثیر بزرگی را بر صنعت بازی‌های ویدئو PC FAN 0 1,600 09-20-2019, 08:38 AM
آخرین ارسال: PC FAN
  اطلاعات جدیدی از بازی Death Stranding منتشر شد | به ساخت دنباله‌ی بازی امیدوار باشیم؟ White Beard 0 1,409 09-17-2019, 02:03 PM
  در جریان رویداد TGS 2019 تریلر جدیدی از بازی Final Fantasy VII Remake نمایش داده خواه White Beard 0 1,114 09-10-2019, 08:42 PM
  رده‌بندی سنی Star Wars Jedi: Fallen Order در استرالیا مشخص شد | وجود صحنه‌های ترسناک! White Beard 0 885 09-02-2019, 01:14 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان