موضوعها: 140
07-04-2015, 08:43 AM
(آخرین ویرایش: 07-04-2015, 01:59 PM، توسط The Last King On The Earth.)
امروز شبکۀ PSN دوباره با مشکل مواجعه شد و عدۀ کثیری ازمخاطبان در سرتاسر جهان وضعیت خرابی PSN را بر روی دو کنسول PS3 و PS4 گزارش دادهاند.
البته سونی پیشتر از کاربران از وجود این مشکل آگاهی داشت:
نقلقول: ما از مشکل جدید PSN آگاهی کامل داریم و در حال برطرف کردن آن هستیم، در طی این مدت از صبر و شکیبایی شما بسیار متشکریم.
شایان ذکر است اکثر کاربرانی که چنین مشکلی را گزارش کردهاند، کاربران آمریکای شمالی و اروپا هستند.
آپدیت: سونی رسما اعلام کرد که مشکل را برطرف کرده است، اما بنده( خبرنگار منبع) نمیتوانم به فهرست دوستانم دست یابم، که این بدان معناست مشکل کامل برطرف نشده است.
در زیر میتوانید تصویری از مشکل PSN را مشاهده نمایید.
با آغاز سال نو میلادی حملات هکرها و مشکلات فنی در PSN رواج یافت، به گونهای که تعدادی زیادی از مخاطبان سونی دیگر امیدی به بهبود دائمی PSN نداشتند.
اما سونی به کاربران PSN قول داد که تا پایان تابستان این مشکل حل میشود و دیگر شاهد حملۀ هکرها، مشکل فنی و ... در PSN نخواهیم بود.
منبع
موضوعها: 64
پلتفرم های شما:
(07-04-2015, 08:43 AM)Hossein.R.C.g نوشته است:
امروز(،) شبکۀ PSN دوباره با مشکل مواجعه(مواجه) شد و عدۀ کثیری ازمخاطبان در سرتاسر جهان وضعیت خرابی PSN را بر روی دو کنسول PS3 و PS4 گزارش دادهاند. (آفرین!)
البته سونی پیشتر از کاربران از وجود این مشکل آگاهی داشت(+ جا افتاد این قسمت: و در حال حاضر مهندسان در حال بررسی و رفع آن هستند.):
نقلقول: ما از مشکل جدید PSN آگاهی کامل داریم و در حال برطرف کردن آن هستیم، در طی این مدت از صبر و شکیبایی شما بسیار متشکریم.
شایان ذکر است اکثر کاربرانی که چنین مشکلی را گزارش کردهاند، کاربران آمریکای شمالی و اروپا هستند.
آپدیت: سونی رسما اعلام کرد که مشکل را برطرف کرده است، اما بنده( خبرنگار منبع) نمیتوانم به فهرست دوستانم دست یابم(مشکلی نداره جملت ولی اینم نمیگفتی بهتر بود. چون یه چیز در مورد گزارشات در سایت DownDetector هم گفته. در کل نظرات خود نویسنده منبع رو ننویسید بهتره«نه در همه موارد» چون معلوم نیست صد در صد راست باشه مثلا شاید به دلیل اختلال چند دقیقه ای باشه)، که این بدان معناست(شکل غلط: بدان معناست مشکل شکل صحیح: بدان معناست که مشکل) مشکل کامل("به صورت کامل مینوشتید بهتر بود) برطرف نشده است(+ و همچنین مشکلاتی نیز در سایت Down Detector گزارش شده).
در زیر (در ادامه) میتوانید تصویری از مشکل(مشکلات) PSN را مشاهده نمایید.
با آغاز سال نو میلادی(،) حملات هکرها و مشکلات فنی در PSN رواج یافت،(- "،"-) به گونهای که تعدادی زیادی(تعدادی زیادی تعداد زیادی درسته.) از مخاطبان سونی دیگر امیدی به بهبود دائمی PSN (واژهی PSN رو زیاد استفاده کردید میتونستید بگید امیدی به بهبود دائمی این شبکه) نداشتند.
اما سونی به کاربران PSN قول داد که تا پایان تابستان این مشکل حل میشود و دیگر شاهد حملۀ هکرها، مشکل فنی و ... در PSN نخواهیم بود.
منبع
آفرین واقعا کم اشکال بود. در بالا گفتم.
ترجمه: 15
نگارش: 15
مجموع: 15
پیشرفت: 2.5 نمره
به امید پیشرفت روز افرون :heart: ;)
فروش یک عدد اکانت اوریجین (بتل فیلد 4 و تایتان فال روی یک اکانت)
موضوعها: 140
(07-04-2015, 01:21 PM)kiankasaei نوشته است: (07-04-2015, 08:43 AM)Hossein.R.C.g نوشته است:
امروز(،) شبکۀ PSN دوباره با مشکل مواجعه(مواجه) شد و عدۀ کثیری ازمخاطبان در سرتاسر جهان وضعیت خرابی PSN را بر روی دو کنسول PS3 و PS4 گزارش دادهاند. (آفرین!)
البته سونی پیشتر از کاربران از وجود این مشکل آگاهی داشت(+ جا افتاد این قسمت: و در حال حاضر مهندسان در حال بررسی و رفع آن هستند.):
آپدیت: سونی رسما اعلام کرد که مشکل را برطرف کرده است، اما بنده( خبرنگار منبع) نمیتوانم به فهرست دوستانم دست یابم(مشکلی نداره جملت ولی اینم نمیگفتی بهتر بود. چون یه چیز در مورد گزارشات در سایت DownDetector هم گفته. در کل نظرات خود نویسنده منبع رو ننویسید بهتره«نه در همه موارد» چون معلوم نیست صد در صد راست باشه مثلا شاید به دلیل اختلال چند دقیقه ای باشه)، که این بدان معناست(شکل غلط: بدان معناست مشکل شکل صحیح: بدان معناست که مشکل) مشکل کامل("به صورت کامل مینوشتید بهتر بود) برطرف نشده است(+ و همچنین مشکلاتی نیز در سایت Down Detector گزارش شده).
با آغاز سال نو میلادی(،) حملات هکرها و مشکلات فنی در PSN رواج یافت،(- "،"-) به گونهای که تعدادی زیادی(تعدادی زیادی تعداد زیادی درسته.) از مخاطبان سونی دیگر امیدی به بهبود دائمی PSN (واژهی PSN رو زیاد استفاده کردید میتونستید بگید امیدی به بهبود دائمی این شبکه) نداشتند.
منبع
ممنون بابت نقدت.
البته سونی پیشتر از کاربران از وجود این مشکل آگاهی داشت
(+ جا افتاد این قسمت: و در حال حاضر مهندسان در حال بررسی و رفع آن هستند.):
والله حقیقتش اون خط قرمز رو نمیدونستم جملشه چگونه بیان کنم به همین دلیل ننوشتمش، البته اول نوشتمش ولی خو بعد ویرایشش کردم
در رابطه با آدیت هم گقتماو قسمتی که فرد مذکور گفته امتحان کردم رو بنویسم تا کسی که خبر رو میخونه میتوجۀ درست نشدنش بشه.
یه سوال این نمرات بر اساس 20 هستش؟
بعد من که 98% منت رو ترجمه کردم چرا باید 15 بدی
موضوعها: 64
پلتفرم های شما:
(07-04-2015, 01:32 PM)Hossein.R.C.g نوشته است: (07-04-2015, 01:21 PM)kiankasaei نوشته است: (07-04-2015, 08:43 AM)Hossein.R.C.g نوشته است:
منبع
ممنون بابت نقدت.
والله حقیقتش اون خط قرمز رو نمیدونستم جملشه چگونه بیان کنم به همین دلیل ننوشتمش، البته اول نوشتمش ولی خو بعد ویرایشش کردم
در رابطه با آدیت هم گقتماو قسمتی که فرد مذکور گفته امتحان کردم رو بنویسم تا کسی که خبر رو میخونه میتوجۀ درست نشدنش بشه.
یه سوال این نمرات بر اساس 20 هستش؟
بعد من که 98% منت رو ترجمه کردم چرا باید 15 بدی
از بیست هستن ولی من بابت اشکالات تکراری نمره بیشتری کم میکنم مثل ویرگول آخر جمله. مطمئنا نگارش بی اشکال اساتیدی مثل آقای سعادتمند و علیرضا قاسمیان واقعا بی اشکاله. پس اگه من بخوام نمره بالاتر بدم نمره اونا باید ۵۰ باشه! تازه به نظر خودم خیلیم خوب دادم چون سینزده تا اشکال نگارش و ترجمه داشتی و حتی اگه میخواستم نیم نمره هم کم کنم از هرکدوم ۱۳.۵ میشدید!
بیشتر تلاش کنید :heart:
فروش یک عدد اکانت اوریجین (بتل فیلد 4 و تایتان فال روی یک اکانت)