فقط ده روز از انتشار این عنوان میگذرد که برخی مشکلاتی را گزارش کردهاند و کونامی اعلام کرد که از تمامی این مشکلات آگاه است و در حال بررسی آنها میباشد.
در صفحه توییتر Metal Gear Online 3 پست جدیدی ارسال شده که به شرح زیر است:
نقلقول: ما در آخر هفته هستیم و فقط ده روز از انتشار MGO برای کنسولهای خانگی میگذرد که ما بازخوردهای زیادی از منابع مختلف داشتهایم، از جمله و به ویژه در این صفحه توییتر، از همه شما تشکر میکنیم؛ همچنین ما مشکلاتی که در فرومها و انجمنها و مشکلاتی که در نقدهای ویدویی گزارش میشود را مشاهده کرده و از همه آنها با خبر هستیم.
از آنجایی که هنوز مدت زمان زیادی از انتشار این عنوان نگذشته، من نمیتوانم اعلام کنم که در حال حاظر داریم بر روی یکسری تغییرات و آپدیتها کار میکنیم. کار ما هنوز کامل نیست و هنوز تشخیص کامل ندادهایم که بازیبازان واقعا این مشکلات را به همراه دارند.
اما ما بسیار هیجان زده هستیم که بالاخره این عنوان را منتشر کردهایم و حالا در حال تماشای این هستیم که مردم در حال لذت بردن از این عنوان هستند. بیشتر قدردان طرفدارانی هستیم که در مسابقات این عنوان شرکت میکنند و این باعث خوشحالی ما است.
دوباره از کسانی که به تجربه این عنوان با شور و شوق ادامه میدهند تشکر میکنم، از آخر هفته و MGO لذت ببرید.
منبع