موضوعها: 77
خب همونجور که مطلع هستید، شرکت پر آوازهی سونی ساعت 21:30 به وقت ایران کنفرانس خبری در مورد بازی های ویدیوییاش داشت و با خوبی و خوشی هایش اتمام یافت.
حال ما خواهان نظرات ارزشمند شما در این مورد هستیم؛ نظرات خود را باما به اشتراک بگذارید...
ممنون از همکاری تمامی دوستان[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
من که پی سی بازم و فن هیچ کدوم نیستم هم سونی و هم مایکرو هر دو خوب بودن سونی بازی های جدیدی معرفی کرد ولی مایکرو طرفداراشو بیشتر غافلگیر کرد
از نظر من ی کنفرانس با انحصاری ها و هایپ های زیاد بود البته در سطح و درجه دوم. میتونم اعتراف کنم مایکرو بهتر بود! [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 107
پلتفرم های شما:
با این حالی که عشقم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] سونی هست ولی ماکرو سر تر بود خیلی هم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
سونی حتی از حداقل انتظارات هم کمتر عمل کرد! لا اقل ماکرو خودشو به حداقلات رساند![img]images/smi/s0 (24).gif[/img] غیر اینه؟؟
ببینم EA چی می کنه فردا[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 75
در کل به نظرم گیمزکام امسال نسبت به قبل خیلی بهتر بود. هم سونی هم مایکرو به نظرم عالی عمل کردن. هر چند تا حدودی از عناوین خلاقانه ای که سونی نشون داد بیشتر از مایکرو لذت بردم اما در کل برام بهترین نمایش Quantum Break بود. نمایشش شاهکار بود. با این بازی کم کم نظرم به سمت Xbox One جلب شد. [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] اما به طور کلی از کنفرانس سونی بیشتر لذت بردم.