05-16-2015, 01:51 PM
(05-16-2015, 01:48 PM)offboy نوشته است:(05-16-2015, 01:38 PM)Dead Soldier نوشته است:(05-16-2015, 01:26 PM)offboy نوشته است: خوب خدا و شکر دوباره برگشتیم سره قضیه هک . واقعا دیگه خیلی داشتیم فاصله میگیرفتیم که بد هم نبود در مجموع
دیشب به خاطره اینکه بیشتر پیگیر این داستان باشم تو گوگل به زبون های مختلف سرچ کردم که در آخر این وب سایت
پرتغالی توجه منو خیلی جلب کرد ClickHere اینجور که این سایت گزارش داده ؛ یه خرده فروش تو برزیل با این ادعا که شما
کنسولتو بهش تحویل بدی اونم بازی های مختلفی رو تو هارد کنسول کپی میکنه و تحویلت میده .. تمام فوت کارش هم با یک
سخت افزار خیلی خاصی هستش که داخل PS4 متصل میکنه و بازی هارو تو هارد کنسول میریزه . ..
پس اگه این ادعا درست باشه نمیشه گفت کنسول کامل هک شده .
یک چیزی ساختن احتمالا که وصل میکنن به کنسول و از طریق اون بازی ها رو توی هارد کپی میکنن .
درست متوجه شدم ؟
والا این چیزیه که این سایت داره ادعا میکنه ؛ این سایت 10 تا بازی رو کمتر از 100 دلار خریداری کرد این در حالیه که مجموعه بازی ها در صورت قانونی بالای 600 دلار هستش
تو خوده برزیل هم این 10 تا بازی در مجموع میشه 1700 رئال (معادل 560 دلار) ؛ اینجور که از شواهد بر میاد فکر کنم بازی های کپی شده تو برزیل رونق چشمگیری بگیره
سایت Jogos گفته این مسئله رو به سونی گزراش داده حتی کنسول هک شده رو برای کمپانی فرستاده . فعلا سونی عکس عملی نشون نداده
دمت گرم اطلاعات جالبی دادی .
اما طبق گفته تو که کنسول هک شده رو واسه کمپانی فرستادند احتمالا سونی داره یک راه چاره ای واسش پیدا میکنه وگرنه ساکت نمیموند .