06-01-2013, 05:14 PM
اولا که شما از کجا می دونید که آنریل انجین 4 اصلا رایگان قرار میگیره که انقدر با اطمینان میگید یاد بگیری ؟!...[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]...آنریل انجین 3 هم اسباب بازی نیسو اگه بخواید رایگانشو داشته باشید باید از UDK استفاده کنید...که اونم اگه تا به حال با هیچ موتوری {منظورم گیم میکر نیست !} کار نکردید احتمالا چند ماه وقت ببره تا تقریا با کلیاتش آشنا بشید...UDK هم از هیچ زبان برنامه نویسی مشخصی استفاده نمی کنه...و میشه گفت زبان برنامه نویسیش یک چیزی بین جاوا و C++ هست ولی اصلا پیشنهاد نمی کنم که برید سمتش...اکثر کسایی که از موتور استفاده می کنن از اسکریپت های خود موتور انشعاب میگیرن برای بازی هاشون که برنامه نویسی با این موتور فکر نمی کنم کار شما باشه...بهترین گزینه برای شما یونیتی هست چون هم برنامه نویسی توش سادست و هم آموزش هاش مثل مور و ملخ ریخته...ولی برای اشنایی با کلیات بازیسازی گیم میکر می تونه برنامه خوبی باشه...برنامه نویسی رو هم به نظر من از ویژوال بیسیک شروع کنید چون می تونید با برنامه نویسی کاملا آشنا بشید و بعد برید سراغ زبان های دیگه... و در آخر باید بگم که بازیسازی کار الکی نیست چون تجربه می خواد ....ایده می خواد ...زمان می خواد...پس زیاد انتظاراتتون رو بالا نبرید که فکر کنید از همون اول می تونید گیرز و کرایسیس بسازید...امیدوارم که موفق بشید [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]