11-04-2013, 12:08 AM
(11-04-2013, 12:05 AM)'krazy_kow@' نوشته است:(11-03-2013, 08:34 PM)'JIGSAW' نوشته است:(11-03-2013, 07:49 PM)'krazy_kow@' نوشته است: ی چیز دیگه که اصلا کسی بهش توجه نمی کنه و باعث پرطرفدار بودن بازی شد وجود معما های چالش برانگیز و متفاوت بود .
ولی اگه الان کمی فکر کنید در حال حاظر نمیشه همچین چیزی ساخت مثلا شما چه دری دیدید توی دنیای واقعی که با الماس یا موسقی و ... باز بشه قفل خیلی از در ها هم شکسته میشه پس باید چی کار کرد ؟
منم توی فکر معما های پیچیده بودم،ولی دیدم که بازی های اویل بیشتر در مناطقی فقیر یا قدیمی هستند!یا این که باید بگه شما دنبال این کلید باشید و ان را پیدا کنید که خب این تغریبا یک معما نیست!!!! ولی اگر در مکان های عمومی مثل بانک،بیمارستان و..... اتفاق میافتاد می شد که مثلا در یک زمان محدود رمز رو با چند بار امتحان کردن زد(مثل تریلر زامبی یو) [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پیدا کردن کلید که نمیشه معما مثلا معما های rs1 یا rs3 و 4 که خیلی خوب بود مخصوصا 3 و 4 . مثلا اون معمای evil 6 که باید رمز در خودتون تشخیص میدادید و اگه اشتباه میزدید ی در دیگه باز میشد و ی زامبی میومد بیرون بد نبود ولی در لبعاد خیلی وسیع تر و کیفیت بهتر
من فقط 5.6 اویل رو بازی کردم[img]images/smi/s0 (30).gif[/img] هنوز نصیبم نشده بقیه رو بازی کنم ولی هنوز امید وارم که کپکام یه تریلوگی اویل بده[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
:)