01-14-2016, 07:56 PM
(آخرین ویرایش: 01-14-2016, 07:57 PM، توسط Hidden Shadow.)
(01-13-2016, 11:30 PM)Hunterson نوشته است:(01-13-2016, 05:49 PM)بازی_خور نوشته است: کسی این برنامه رو با bandicam و feraps مقایسه کرده ؟
برای من کیفیت تصویر و فیلم مهمه. و حجم کم.
کدوم برنامه بهتره ؟
به نظر من این برنامه دربرابره fraps خیلی بهتر بود چون فرپس سی پی یو رو بیشتر به خودش مشغول میکرد و حجم فیلم هم بیشتر می شد.
تا جایی که من یادمه ZD فقط برای دستکاپ هست ولی Bandicam هم دستکاپ و هم تو گیم هست پیشنهاد من Razer Cortex هست هم کامپیوتر بوست میکنه هم اسکرین شات وهم فیلم از بازی میگیره میتونه بازی های رو مدیریت کنه تخفیفات رو میگه و بازی های واقعیت مجازی رو معرفی میکنه
(01-13-2016, 11:30 PM)Hunterson نوشته است:(01-13-2016, 05:49 PM)بازی_خور نوشته است: کسی این برنامه رو با bandicam و feraps مقایسه کرده ؟
برای من کیفیت تصویر و فیلم مهمه. و حجم کم.
کدوم برنامه بهتره ؟
به نظر من این برنامه دربرابره fraps خیلی بهتر بود چون فرپس سی پی یو رو بیشتر به خودش مشغول میکرد و حجم فیلم هم بیشتر می شد.
تا جایی که من یادمه ZD فقط برای دستکاپ هست ولی Bandicam هم دستکاپ و هم تو گیم هست پیشنهاد من Razer Cortex هست هم کامپیوتر بوست میکنه هم اسکرین شات وهم فیلم از بازی میگیره میتونه بازی ها رو مدیریت کنه تخفیفات رو میگه و بازی های واقعیت مجازی رو معرفی میکنه
...Come Back To Your Destiny
...You're On The Right Patch Because You Are Special