11-17-2015, 10:30 PM
بازیگر مشهور سریال پرطرفدار The Walking Dead، آقای نورمن ریداس در آخرین مصاحبه خود درباره بازی لغو شده Silent Hilss صحبت میکند و دلیل لغو شدن این بازی و مشکلاتی که بوجود آمده بود را بازگو میکند. برای دریافت اطلاعات بیشتر با وبسایت خبری، تحلیلی گیمفا همراه باشید.
منبع
در هر صورت، آقای ریداس هنوز معتقد است که او، گیلرمو دلتورو و هیدئو کوجیما میتوانند با هم همکاری داشته باشند. او صحبتهای خود را با نامیدن هیدئو کوجیما و گیلرمو دلتورو به اسم «نابغهها» ادامه داد:
نقلقول:من وقتی شنیدم که این اتفاق در ژاپن رخ داد واقعا ناراحت شدم، اما ایمان دارم که ما سه نفر هنوز هم میتوانیم با یکدیگر کار کنیم. ایدههای شگفتانگیز و نابی اطراف ما وجود دارد و من نمیتوانم ببینم که این ایدهها توسط ما به هدر میرود.
آقای ریداس میگوید که انتظار نداشته که قضیه لغو شدن بازی Silent Hills این تعداد طرفدار را ناراحت کند و آنها را برای تهیه درخواستهای عمومی برای ساخت بازی تحریک کند.
نقلقول:شایعهها و گفت و گوییهایی که در فضای اینترنت نسبت به Silent Hills انجام گرفت واقعا عظیم بود. من تا بهحال چنین چیزی ندیده بودم؛ درخواستهای عمومی زیاد و امضا شدهای که خواستار ادامه ساخت بازی بودند و برای این کار خواهش کرده بودند. این طرفداری دیوانه وار و عظیم فقط برای بازی نبود بلکه برای سازندگان آن نیز بود و من نیز با این اجتماع همراه شده بودم.
اما طبق گفتههای آقای ریدس، روند ساخت بازی خیلی پیشرفت نکرده بود. آنها تنها چند تصویر و گرفتند و هیچگاه تا پایان داستان را برنامه ریزی نکرده بودند.
نقلقول:ما عکسبرداریهای زیادی را انجام دادیم. عکسهایی که با دوربینهای مختلف و از همه جهات و زوایا از من گرفته میشد.. ما قصد استفاده از این تصویر را داشتیم اما با لغو شدن پروژه، نمیدانم که آنها کجا هستند و در هارد درایو چه کسی ذخیره شده اند اما در کل، ما هیچگاه تا پایان داستان را برنامه ریزی نکریدم. در حال انجام این کار بودیم که همه چیز خراب شد.
آقای ریدس در بخش آخر مصاحبه خود امیدوارانه صحبت میکند نظرهای مثبتی میدهد.
نقلقول:مطمئنا همه بازیبازان مانند نورمن ریدس محبوب امیدوار هستند.امیدوارم که یک توافق یا چیزی در همین رابطه صورت بگیرد، یا اینکه برروی یک اثر دیگر و مشابه Silent Hills کار کنیم. چیزی در این مورد نمیدانم اما ایمان دارم که ما با یکدیگر برروی عنوانی کار میکنیم زیرا این از اتفاقهایی است که باید رخ بدهد. این اتفاق مانند سرنوشت میماند و باید رخ دهد.
منبع
Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#