امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دشمن عاشق چشم و ابروی ماست.
بسم الله الرحمن الرحیم
مجموعه بازی های gta شاید بازی های پرطرفداری و خوبی از نظر فنی باشند ولی برای ما که مسلمان هستیم کمی دارای ایراد هستند در زیر چند نمونه از این موارد را می گویم و در مورد انها کمی توضیح می دهم
1- اگر دقت کرده باشید همه ی بازی به نوعی تبلیغ بی بند و باری است . کسانی در انور مرز ها در دور دست ها وجود دارند که بازی های چند میلیاردی می سازند بعضی ها فکر می کنند این کار فقط برای سود مالی است در صورتی که این کار را می کنند تا کودکان نوجوانان وجوانان ما را با بی بندوباری درگیر کنند. مثلا من وقتی به مدرسه می روم دانش اموزان بجای درس کار های دیگری می کنند شوخی های ج.ن.س.ی. ناجور استفاده از حروف رکیک و... که خودتان بهتر می دانید.(لازم به ذکر است که من سوم راهنمایی هستم.)
2-تسلط فرهنگی بر ما .دشمنان که دیده اند دیگر نمی توانند از طریق جنگ سخت کاری بکنند به جنگ نرم روی اوردند شاید به من بخندید ولی شما فکر کردید جنگ سرد چیه وقتی که دشمن دانش اموزان و دانشجویان ما را طوری به بازی ها وابسته می کنه که بچه های ما می گویند لعنت به امتحانای میان ترم چون که وسطش فلان بازی می اید این جنگ سرد . وقتی که تو gta ادم رو تشویق به خالکوبی .دزدی. زورگیری .قتل و خیلی چیز های دیگر می کنه حتما اسمش خیر خواهی خلاصه من دیگه الان اعصابم خورده ولی برادر من یکم به حرفام فکر کنید بغیشم جلسه ی بعد.
(بر گرفته از کتاب دفاعی سال سوم راهنمایی.)Confused05:
من هم از این بازی ها خوشم نمی آید البته فقطgta چون هیچ هدفی ندارند
ممنون از شما
لطفا از پیشوند top news در جای خودش استفاده کنین.
دارمتConfused74:Confused29:
فقط اللهConfused29:
از جایی شنیدم: ((انسان دوست دارد بزرگ شود ولی وقتی بزرگ می شود حسرت کودکیش را می خورد.)) پس حال را دریاب تا از این بزرگتر نشدی فقط خدایی که انسان ها را آفرید به یاد داشته باش.)) یا الله شکر (چرا خدا را با این اسم زیبا که دوست دارد با این نام صدایش بزنیم صدا نزنیم!)

منتظر اعتبار های شما
(11-23-2012, 08:30 PM)amirhossein نوشته است: دارمتConfused74:Confused29:
اگه از کامنتی خوشتون اومده روی تشکر کلیک کنید و اسپم ندهید.
اقا این اسپم که همه می گن چیه
من که از این بازی به شدت خوشم مییاد...Confused86:
 [تصویر:  j08g1cx50a5k23ahqkwt.png]
(11-23-2012, 08:37 PM)sebeloo نوشته است: اقا این اسپم که همه می گن چیه
اسپم یعنی حرف بی ربط نسبت به موضوع یک چیزی تو همین مایه ها
فقط اللهConfused29:
از جایی شنیدم: ((انسان دوست دارد بزرگ شود ولی وقتی بزرگ می شود حسرت کودکیش را می خورد.)) پس حال را دریاب تا از این بزرگتر نشدی فقط خدایی که انسان ها را آفرید به یاد داشته باش.)) یا الله شکر (چرا خدا را با این اسم زیبا که دوست دارد با این نام صدایش بزنیم صدا نزنیم!)

تا قوانینو نخوندین تاپیک ایجاد نکنین.
مطمئن شید که قوانین رو خودندید, قبل از اینکه پیام خصوصی بدید.

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  The Pitch Is Ours :زمین مال ماست |نقد بازی Pes2015 Pescity 5 2,415 02-10-2015, 12:23 AM
آخرین ارسال: Last Warrior
  ازادی حق ماست\نقد و بررسی بازی Freedom fighters emad emami 16 9,081 07-19-2014, 02:54 AM
آخرین ارسال: emad emami
  هک سلاح ماست/پیش نمایش Watch Dogs shayanT 3 1,831 05-21-2014, 07:42 PM
آخرین ارسال: shayanT
  حمله زندگی ماست:نقد و برسی Company of Heroes 2 Mahdi.AC4 5 2,057 07-12-2013, 10:02 PM
آخرین ارسال: ALAN

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان