امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیوگرافی اعضای انجمن گیمفا
سلام رضا قدیمی هستم خبرنگار تازه وارد 15 سالم هست. بریم سراغ بیوگرافی:
خب من یه روز همینجوری تو اینترنت سرچ کردم سایت بازی گوگلم نه گذاشت نه برداشت یهو گیمفارو انداخت وسط  Confused منم با خودم گفتم بریم ببینیم چیه دیگه رفتم تو سایت اینقدر خوشم اومد که در عرض یک هفته روزی سه ساعت توی سایت ول بودم، یادش بخیر اولین خبری که خوندم مال MR.news سعید نیکبخت بود که خیلی هم حال کردم. بعد از یه ماه افتادم دنبال اومدن به تیم گیمفا که بعد از یه مدت یه دوستی آدرس ایمیل شخصی آقای زاهدی رو بهم داد ایشون به من گفت برو تو فروم حوصلتو ندارم میزنم بنت میکنم(شوخی کردم فقط گفت برو فروم اما واضحه این کلمات به فکرش رسیده بود) خب ما هم اومدیم فروم همون روز اول یه خبر گذاشتیم که خیلی مورد استقبال قرار گرفت و کمی اعتبار نیز کسب کردیم البته خیلی کارم خوب نبود و ضعیف بودم درست بعد از یه دو سه روز فعالیت یه خبرنگار اومد به نام علیرضا آریایی پارسا این بشر یجورایی اولین دوستم تو فروم بود(که بهترینشون هم هست) من با این علیرضا رفیق شدم و کلا به هم کمک میکردیم، در مقابل کی؟ دراکولای خبرنگاری آقای آرش سعادتمند(اگه ارزش لطفشو بخوام نمره گذاری کنم از 20 21 میدم) هر دو کارمون توسط ایشون توسعه یافت و بهتر شد در واقع آرش سعادتمند استاد ما بود اما من به دلایل شخصی یه غیبت طولانی(چندین ماهه) داشتم وقتی برگشتم دیدم علیرضا رفته تو تیم یه مدت دوباره فعالیت کردم اما بعد از یه مدت دوباره غیبت کردم برگشتم به فروم و دوباره فعالیتمو شروع کردم با کمک علیرضا و محمد سعید خزائی(یکی دیگه از دوستای خوبم) تونستم بیام تو تیم و واقعا ازشون تشکر میکنم
در کل سه نفر خیلی به من کمک کردن:آرش سعادتمند، علیرضا آریایی پارسا و محمد سعید خزایی دوستای دیگه ایم داشتم که اگه بخوام همشونو نام ببرم یه طومار میشه ولی یکیشون امیر پی سی (مدیر انجمن دانلود هست).
موفق باشید
[تصویر:  1984478.jpg]
I'm A Black Wolf
The Rise of The ml10

GameFa Execlusive
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: بیوگرافی اعضای انجمن گیمفا - توسط ml10 - 09-08-2015, 10:30 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کلیپ های بازی کردن بروبچ گیمفا battle gamer 80 25,471 07-27-2019, 02:09 AM
آخرین ارسال: White Beard
  تاپیک نمره دهی اعضای انجمن به یکدیگر(این هفته White Beard) AMIR_PC 143 29,118 11-08-2018, 01:20 PM
آخرین ارسال: White Beard
  چت روم وب سایت گیمفا | موقت CTTR 4 3,379 06-19-2017, 03:40 PM
آخرین ارسال: chidazicom
  عکس بروبچ فروم گیمفا MR.TANGO 310 136,164 05-02-2017, 02:05 PM
آخرین ارسال: DeadSec
  تاپیک تبریک تولد اعضای فروم گیمفا Javad RmR 41 13,906 10-16-2016, 11:38 PM
آخرین ارسال: Booker_Dewitt

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان