03-05-2013, 12:31 AM
(آخرین ویرایش: 03-05-2013, 12:33 AM، توسط grey joker.)
منم خیلی وقته اومدم ، ولی متوجه این بخش نشدم
محمد هادی جوربنیان
متولد سوم اردیبهشت 73
مازندران ، رامسر
امسالو پشت کنکور گیر کردم
عاشق بازی و فیلم های تخیلی و رمان هایی مثله کنت مونت کریستو ...
از شخصیت جوکر خوشم میاد ، و به خاطر مردنش تو بتمن آرخام سیتی واقعا ناراحت شدم
از همه نوع بازی خوشم میاد به جز ریسینگ ، و برام اول داستان مهمه ، بعد گیم پلی و گرافیک .... از صدای بازی ها هم زیاد خوشم نمیاد
عاشق دوتا بازی Deuse Ex و سری Witcher هستم
علاوه بر نوشتن به بازیسازی هم علاقه دارم ولی وقت ندارم
آهنگای ایرانی گوش میدم و از خواننده هایی که خوب بخونن خوشم میاد مثله شهرام شکوهی ، ستار ، معین ، محسن چاوشی و ...
زیاد اهل ورزش نیستم ولی گهگاهی می دووم .
فوتبالی هم نیستم ولی تو فیفا یا ساکر رئال میگیرم چون کریس خیلی خوب حرکت میکنه و تیم ملی هم اسپانیا چون باهاش خیلی خوب بازی میکنم
اولین بازی که شروع به نوشتن مقاله کردم ، به خاطر یه برخورد ساده با شاهین رستم خانی بود ، از اون موقع به بعد ، بهم داره یاد میده چه جوری بنویسم ، و واقعا هم خودشو هم مقالاتشو دوست دارم ...
تنهایی رو به جمع ترجیح میدم ... وبیشتر وقتمو با کامپیوترم میدم و از بی اینترنتی بیزارم ....
همیشه دوست دارم قبل از اینکه بمیرم ، سرطان خون یا ... بگیرم که بدونم کی میمیرم و از مرگ ناگهانی میترسم
محمد هادی جوربنیان
متولد سوم اردیبهشت 73
مازندران ، رامسر
امسالو پشت کنکور گیر کردم
عاشق بازی و فیلم های تخیلی و رمان هایی مثله کنت مونت کریستو ...
از شخصیت جوکر خوشم میاد ، و به خاطر مردنش تو بتمن آرخام سیتی واقعا ناراحت شدم
از همه نوع بازی خوشم میاد به جز ریسینگ ، و برام اول داستان مهمه ، بعد گیم پلی و گرافیک .... از صدای بازی ها هم زیاد خوشم نمیاد
عاشق دوتا بازی Deuse Ex و سری Witcher هستم
علاوه بر نوشتن به بازیسازی هم علاقه دارم ولی وقت ندارم
آهنگای ایرانی گوش میدم و از خواننده هایی که خوب بخونن خوشم میاد مثله شهرام شکوهی ، ستار ، معین ، محسن چاوشی و ...
زیاد اهل ورزش نیستم ولی گهگاهی می دووم .
فوتبالی هم نیستم ولی تو فیفا یا ساکر رئال میگیرم چون کریس خیلی خوب حرکت میکنه و تیم ملی هم اسپانیا چون باهاش خیلی خوب بازی میکنم
اولین بازی که شروع به نوشتن مقاله کردم ، به خاطر یه برخورد ساده با شاهین رستم خانی بود ، از اون موقع به بعد ، بهم داره یاد میده چه جوری بنویسم ، و واقعا هم خودشو هم مقالاتشو دوست دارم ...
تنهایی رو به جمع ترجیح میدم ... وبیشتر وقتمو با کامپیوترم میدم و از بی اینترنتی بیزارم ....
همیشه دوست دارم قبل از اینکه بمیرم ، سرطان خون یا ... بگیرم که بدونم کی میمیرم و از مرگ ناگهانی میترسم