موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
سلام من ویندوزم چن روز پیش خودکار خاموش شد بعد نوشت Installing Updates بعد که صد در صد شد از اون به بعد دسکتاپ سیاه شده نمیشه والپیپر براش گزاشت و وقتی هم که کلیک راست میکنم رو دسکتاپ چند ثانیه پوینتر موس خیلی کند میشه و ببعد صفحه رفرش میشه وقتی تو My computer رو پوشه ای کلیک راست میکنم همینجوری میشه و فقط برنامه های مربوط به Windows explorer بسته میشه و کاری به بقیه برنامه ها نداره وقتی دی وی دی میزارم تو کامپیوتر و تو My computer کلیک میکنم رو قسمت دی وی دی بازم همون اتفاق میفته مشکل چیه؟؟قبل از اون عالی بود تو بازیا الان هیچ مشکلی نداره اما این مشکل خیلی دردسر شده
زدم تو خیابونایی که اصل نمیدونستم تش کجا بود
منم مثل تو خاطره هام تنها میگذشت تو برف و بارون...
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
سلام.
من فیلم دانلود کردم و فرمتش رو برای قرار دادن فایل صوتی به mkv تبدیل کردم اما هر کار می کنم بازم با برنامه mkvmerge نمیشه فایل رو روش قرار داد خواهشا کمک کنید.
موضوعها: 20
(08-18-2016, 08:50 PM)Kian Khatibi نوشته است: سلام.
من فیلم دانلود کردم و فرمتش رو برای قرار دادن فایل صوتی به mkv تبدیل کردم اما هر کار می کنم بازم با برنامه mkvmerge نمیشه فایل رو روش قرار داد خواهشا کمک کنید.
تمام مراحل چسباندن زیرنویس رو طی کردید؟ وقتی نوار سبز رنگ پر شد به آدرسی که قبل از دکمه ادغام اعلام شده رفته و فیلم ادغام شده رو مشاهده کنید. همچنین پیشنهاد میکنم با فرمت AVI هم امتحان کنید ببینید مشکل حل خواهد شد یا خیر. سعی کنید مجدداً به صورت صحیح، مراحل رو طی کنید. اگر که حل نشد باز هم اعلام کنید تا روشهای دیگه رو ذکر کنم.
موضوعها: 12
پلتفرم های شما:
در کیس رو باز کنید تا هوا جریان داشته باشه اگه نشد هارد رو فرمت کنید و دوباره ویندوز نصب کنید
I LOVE THIS GUYS
موضوعها: 12
پلتفرم های شما:
بچهیهسوال من خواست فورزا اپکس رونصب کنم از یه جای دیگه دانلود کردم بازی رو و راهنما رو هم رفتم ولی تو پاور شل ارور می ده چی کار کنم؟
I LOVE THIS GUYS