07-02-2014, 02:46 AM
(آخرین ویرایش: 07-02-2014, 04:22 PM، توسط M6-Punisher.)
-نام و نام خانوادگی: مسعود مقدم
-محل زندگی: طهران
-تاریخ تولد: 1373/7/6
-رشته تحصیلی: کامپیوتر - نرم افزار
-بازی های مورد علاقه: در پروفایلم هست
-سوابق: مدیریت سایت های Bazifars.com و Bazi.Pro که هردو به لطف خدا بخاطر مشکلات مالی بسته شد.
-نحوه ی آشنایی: یادم نمیاد [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
-مدت بازی کردن در روز: چون آنلاین بازی میکنم تقریبا 8 ساعت پای Battlefield 4 و Fifa14 هستم. البته در روز هایی که بیکار باشم.
-سبک مورد علاقه: شوتر، سوم و اول شخص، Open-World, Stealth, Action-Adventure و Action.
-بازی های مورد علاقه: روی بازی خاصی پافشاری نمیکنم ولی سعی میکنم همه بازی هارو بازی کنم و فعلا منتظر AC: Unity هستم.
-ناشر مورد علاقه: Ubisoft, Rockstargames و EA
-اکثر فیلم های خارجی رو دنبال میکنم واسه همین هم بازیگر خاصی مورد علاقم نیست و همه از نظرم خوب هستند، و بنظرم بهترین فیلم هایی که دیدم Cube هست.
-خواننده مورد علاقه: Akon ,Eminem ,Adele, Katy Perry و گروه Eagles که متاسفانه از هم پاشید و ایرانی هم صادق و حـ[ـصـ]ـین.
-ورزش مورد علاقه: فوتبال و تنیس.
فکر نمیکنم چیزی مونده باشه که اگه هست میتونید تو پروفایل ببینید یا پیام بزارید.
دوستانی هم که PS4 و XBox One آنلاین بازی میکند خوشحال میشم R3V3NG3R 66 در XBox Live و M6-Punisher رو در PSN اد کنند.
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
-محل زندگی: طهران
-تاریخ تولد: 1373/7/6
-رشته تحصیلی: کامپیوتر - نرم افزار
-بازی های مورد علاقه: در پروفایلم هست
-سوابق: مدیریت سایت های Bazifars.com و Bazi.Pro که هردو به لطف خدا بخاطر مشکلات مالی بسته شد.
-نحوه ی آشنایی: یادم نمیاد [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
-مدت بازی کردن در روز: چون آنلاین بازی میکنم تقریبا 8 ساعت پای Battlefield 4 و Fifa14 هستم. البته در روز هایی که بیکار باشم.
-سبک مورد علاقه: شوتر، سوم و اول شخص، Open-World, Stealth, Action-Adventure و Action.
-بازی های مورد علاقه: روی بازی خاصی پافشاری نمیکنم ولی سعی میکنم همه بازی هارو بازی کنم و فعلا منتظر AC: Unity هستم.
-ناشر مورد علاقه: Ubisoft, Rockstargames و EA
-اکثر فیلم های خارجی رو دنبال میکنم واسه همین هم بازیگر خاصی مورد علاقم نیست و همه از نظرم خوب هستند، و بنظرم بهترین فیلم هایی که دیدم Cube هست.
-خواننده مورد علاقه: Akon ,Eminem ,Adele, Katy Perry و گروه Eagles که متاسفانه از هم پاشید و ایرانی هم صادق و حـ[ـصـ]ـین.
-ورزش مورد علاقه: فوتبال و تنیس.
فکر نمیکنم چیزی مونده باشه که اگه هست میتونید تو پروفایل ببینید یا پیام بزارید.
دوستانی هم که PS4 و XBox One آنلاین بازی میکند خوشحال میشم R3V3NG3R 66 در XBox Live و M6-Punisher رو در PSN اد کنند.
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
Something You Never Want To See ... Something You May Not Believe ... Are Something You Can't Walk Away From